Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOGIJA ZA 6. JUN 2020: iskoristite blagoslov broja 6 - 6

  Izvor: Foto: Shutterstock

Na dan 6. juna 2020. godine  vlada magičan niz brojeva 6-6, piše Lovesensa.

Ovaj niz brojeva donosi magičnu energijuljubavi i dobre emotivne odnose, pa ovaj dan može doneti susret sa srodnom dušom.

U numerologiji broj 6 je blagoslov. Njegova energija se odnosi na bezuslovnu ljubav, empatiju, odgovornost, pravdu, dom i lepotu.

Sa druge strane, izazovi koje ta vibracija donosi mogu biti nezdravi perfekcionizam, oštra borba za pravdu i nesnosna kontrola.

Pa kako maksimalno iskoristiti ovaj portal dinamične energije 6/6 koji se otvara?

Ovo je idealan dan za razmišljanje o ljubavi. Kako posmatrate ljubav? Kada mislite o ljubavi, mislite li na bol? Ili mislite iz perspektive - sve što vam treba je ljubav?

Kako se ljubav pojavljuje za vas i kako se ispoljavate za ljubav?

Kroz numerološki niz 6/6 jasnije posmatramo naše odgovornosti, naročito u odnosima. To je trenutak u kojem možemo da se odreknemo svih “ratova” koje vodimo u svom umu. Na primer, "Već je trebalo da se udam", ili "Nisam dostojan prave ljubavi".

Povezane vesti

Bez obzira na to kako posmatrate ljubav, ovo je dan da ponovo presaberete misli na ovom polju.

Pokušajte da promenite i prilagodite pozitivnom stavu svoju percepciju ljubavi i ona će ispuniti vaš život. Pokušajte da stavite “naočare ružičaste boje” i svet posmatrate očima romantične duše.

Sve što broj 6 želi jeste da volite i budete voljeni. Ipak, šta stoji na putu ovoj jednostavnoj, a opet pomalo nedostižnoj potrebi. Preterana kritika stoji na putu. Nerealni idealizam stoji na putu. Nemogućnost da oprostimo stoji na putu.

Numerologija 6/6 donosi sjajan dan za energično i aktivno kreiranje namere da se brinemo malo manje. Ova energija pojačava vaše napore da se “opustite i otvorite za ljubav“ u najistinijem, bezuslovnom smislu. Možda ćemo biti podstaknuti da aktivno napišemo poruku u kojoj opraštamo našim bivšim ljubavima i sebi.

Ili ćemo možda odlučiti da više nikada nećemo koristiti toksične reči u raspravi sa partnerom. Možemo odlučiti da se sa više empatije obraćamo sebi i drugima.

Numerologija 6/6 može delovati kao prostor za samoostvarenje.

Trenutak kada dozvolimo sebi da otvorimo srce i svedočimo kako se naša bol izliva poput ružnog materijala od koga se ipak može stvoriti lep šareni kolaž. Dozvolite energiji niza brojeva 6-6 da vas podrži u preuzimanju odgovornosti za sebe, svoje postupke i svoje odgovore u svim odnosima.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije