Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BROJEVI 4 : 4 DANAS DONOSE POZITIVNU ENERGIJU: evo kad treba da zamislite želju za ljubav i snagu 4. aprila

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pojava istih brojeva u nizu ili sinhronicitet predstavlja znakove Univerzuma i magičan trenutak u kojem se povezujemo sa kosmosom, piše Lovesensa.

Danas je 4. april i pojavljuje se magija zanimljivog numerološkog niza 4-4. Broj 4, prema spiritualnom značenju, predstavlja povezanost uma i duha sa fizičkim svetom.

Četvorka simbolizuje sigurnost, potrebu sa stabilnošću i snagu čvrstih uverenja i vrednosti.

Spiritualna priroda niza brojeva 4-4 podseća na potrebu za postojanjem ili stvaranjem svog ličnog i energetskog prostora.

Povezane vesti

To znači da su vam potrebni mir i kutak gde ćete boraviti samo vi, vaše mislisnove. Napravite u svom domu prostor za meditaciju kako biste podstakli očuvanje unutrašnjeg mira i energetskog balansa.

Postoje četiri godišnja doba, četiri elementa (Vatra, Voda, Nebo i Zemlja) i četiri strane sveta - sve ovo je upakovano u lepo kvadratno "pakovanje" koje nagoveštava spiritualnu moć broja 4.

Pojava niza brojeva 4-4 može značiti potrebu da se vratite svojim korenima i budete "s obe noge na zemlji". Ovo takođe asocira i na upornost i izdržljivost.

Broj 4 je pokazatelj da vam kosmos nudi ljubav, podršku, ohrabrenje i unutrašnju snagu, omogućavajući vam da marljivo i vešto radite ono što treba i ostvarite svoje ciljeve.

Kada preduzmete pozitivne korake prema svojim najvišim namerama, težnjama i ciljevima, Univerzum deluje u vašu korist i pomaže vam da uspostavite čvrste temelje i napredujete na svom putu.

Povezane vesti

Kada vidite niz brojeva 4-4, to znači da vam kosmos šalje neizmernu ljubav i podršku, kao i da ne postoji razlog za strah.

Na dan 4. aprila, kada zavlada niz brojeva 4-4, možete privući duplu pozitivnu energiju ako zamislite želju u 04:04 časova i tada kreirate moćan niz od četiri četvorke.

Niz brojeva 4-4-4-4 znači da Univerzum čuje vaše želje i apel za pomoć - iskoristite ovaj magičan ritualni trenutak.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije