Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOGIJA - NEDELJNA PROGNOZA DO 9. MARTA 2020: četvrtak 5. 3. 2020. dobar za romantiku, subota 7. 3. 2020. dan dobrih vibracija

  Izvor: Foto: Shutterstock

U numerologiji se broj svakog dana u mesecu određuje tako što se svi brojevi iz datuma sabiraju dok se ne dobije jednocifren broj.

Utorak, 3. 3. 2020=10=1

Dobar dan

Dan je svakako solidan po svojim frekvencijama, pa je kao takav povoljan za započinjanje raznih novih projekata, stvari i akcija, posebno ako su one povezane sa prodajom umetničkih predmeta, luksuznog nameštaja i antikvarnih artikala, ali i ultra modernih sprava za domaćinstvo. Ujedno, ovo je i dan u kome možemo sa ljudima oko sebe postići sjajne poslovne ili privatne dogovore, koji će biti svima korisni.

U ljubavi ide mladim bračnim parovima, dok novac pristiže srećnicima.

Savet: Budimo uspešni i nepokolebljivi u svojim namerama danas.

Sreda, 4. 3. 2020=11=2

Povoljan dan

Usmerimo svu raspoloživu energiju na ono što je pozitivno, a vezano je za tradiciju naše porodice, naroda, kraja ili državu u kojoj živimo. Poštujmo sve dogovorene ili zadate nam rokove za danas, pa ćemo biti neverovatno prodorni u onome što radimo, bilo profesionalno, bilo samo privatno ili iz zadovoljstva.

Energije dana su više nego povoljne za opraštanja i izmirenja u ljubavi, a što se novca tiče, ako ima novih finansijskih planova, biće uspešno realizovani.

Savet: Dan provedimo u kreativnoj atmosferi.

Povezane vesti

Četvrtak, 5. 3. 2020=12=3

Srećan dan

Dan u sebi nosi srećne vibracije vrhunskim profesionalcima u poslu, nekim pripadnicama lepšeg pola koje se bave dizajnom, slikarstvom i manekenstvom, kao i studentima sa visokim prosekom koji su skloni pronalazaštvu. Izvesni ljudi će doživeti nenadano veliku sreću o kojoj su sanjali bar pola svog života.

U ljubavi je dan odličan za neobična venčanja, romantične izlaske udvoje i zakletve na vernost, dok novac hoće one sa visokom finansijskom inteligencijom.

Savet: Verujmo u sreću koja nam dolazi u susret.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije