Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2019: prognoze za ljubav, sreću i zdravlje za vaš lični bioritamski broj

Dvojkama se smeši nova ljubav na putovanju, dok Petice mogu ukrstiti koplja na poslu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Pročitajte mesečnu numerološku prognozu za avgust:

JEDINICA

Tokom ovog meseca vaši planovi će se odnositi na velike projekte za koje će vam biti potrebna podrška žena, ma kog pola da ste.

Pokušajte da budete veći diplomata jer vaša prava pririoda koja se često manifestuje i isticanju svog "ja" neće doneti željeni rezlutat. Vaši grandiozni planovi pod uticajem jedne Sedmice, neke druge Jedinice mogu zaživeti samo ako imate podršku članova porodice.

Mesec je odličan za rešavanje stambenog problema ili za započinjanje privatnog biznisa ako nameravate da uđete u neki ekskluzivni poslovni prostor. Moguć je odlazak u inostranstvo. Opasnosti vam prete od struje, oštrih predmeta, previše alkohola. Nervni sistem može biti uzdrman ako u ljubavi ne budete skloni kompromisima.

DVOJKA

Ovo je vaš mesec, samo ako budete dovoljno spretni da iskoristite sve poslovne šanse koje će vam se ukazati od strane jedne Petice ili negde na putu gde ćete najverovatnije sresti osobe koje će želeti da rade sa vama.

Putovanja igraju veliku ulogu kako u poslovnom tako i u privatnom životu i može se desiti da doživite ljubav sa nekim van mesta u kome živite. Mnogima će lako poći za rukom da vas isprovociraju a čak i ako to ne budu želeli ili ako ne budu imali nikakve loše namere, vi ćete biti veoma podozrivi i možete doneti pogrešan sud o nekome ko će samo možda želeti da se sa vama našali. Ni iz čega može izbiti ozbiljan sukob.

Izbegavajte Četvorke, posebno ako ste žena, udvara vam se predstavnik ovog broja u koga nemate mnogo poverenja.

TROJKA

Da biste tokom ovog perioda lako rešili probleme moraćete da se ponašate drugačije nego inače.

Situacije će od vas zahtevati smirenost i staloženost a ponajmanje površnost. Vaša prava priroda neće doći do izražaja, mada ćete u društvu jedne Sedmice ili druge Trojke biti povremeno vesli i duhoviti ali ipak, previše posla će vas naterati da se postavite odlučno i da stojite iza svojih reči.

Neispunjenje nekih obećanja može vas skupo stajati. Nije vreme za šalu nego za rad, pokazivanje svojih vrlina i možda – brak. Mlade Trojke mogu pomisliti kako je došlo vreme za tako nešto, ali ne zaboravite da brak nije avantura nego takođe i jedna velika obaveza. Slobodne Trojke mogu naći osobu iz svojih snova koja će ih vrlo brzo zaprositi.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije