OVAN 

POSAO Ovaj period je obeležen vešću da vam stiže dodatni prihod na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se izvan realnih mogućnosti kako vam sve to ne bi preselo. S dobitkom stižu i dodatni izdaci, kada sve saberete, bićete na pozitivnoj nuli.

LjUBAV Sve izgleda kao da dolazite u situaciju da više nemate nijedan diplomatski način kojim bi voljenoj osobi saopštili sve što vam je na srcu. S jedne strane maštate o slobodi, istovremeno to vas plaši. Čini vam se da razgovorom nećete pronaći rešenje, ali niste u pravu.

ZDRAVLjE Čuvajte pluća.

BIK 

POSAO Imate grandiozne planove i mislite da je sada pravi trenutak za realizaciju svega. Tokom ovog perioda moraćete da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste puni energije, elan će splasnuti istog trenutka kada budete završili jedan važan posao. Tokom nedelje stiže vam i nova informacija koja će vam u potpunosti rasvetliti sve dileme.

LjUBAV Privlači vas neko nov i trenutno pokušavate da usaglasite potrebu da sačuvate ono što imate s željom da probate ono što vam se čini da nikad niste imali. Ne zalećite se u avanture jer niste spremni za to. Jaka povezanost s sadašnjim partnerom može obezvrediti svaku novu romansu.

ZDRAVLjE Čuvajte se povreda.

BLIZANCI 

POSAO Preterano razmišljanje o nečemu što nepopravivo ometa sve ono što vam predstoji u budućnosti. Mogući kontakti s osobama koje vam nude nešto što vam nije po volji. Usporili ste se na svim nivoima pa se to odražava i na rezultate rada. Ako se dobro naspavate i uspostavite bioritam, trenutna nervoza može proći bez značajnijih posledica.

LjUBAV Naoružajte se strpljenjem jer je to jedini način da izbegnete nesuglasice. Svaka ozbiljna diskusija može poći neželjenim tokom, a to vam nije neophodno. Kako god da se postavite teško ćete izbeći potrebu voljene osobe da nešto s vama razjasni.

ZDRAVLjE Nesanica.

RAK 

POSAO Izloženi ste pritisku, razmišljate kako da se na brz način oslobodite zaostalih obaveza. Mada situacija može delovati obećavajuće, ne zanemarujte to da svaka potencijalna prečica može odvesti u ozbiljne komplikacije. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

LjUBAV Trenutno vam je romantika na poslednjem mestu jer vam se nameću problemi koji imaju veze samo s vama. Postoji nešto što niste rešili onda kada je trebalo, pa vam sada to dolazi na naplatu. Voljena osoba može pogrešno shvatiti situaciju pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLjE Alergije.

LAV 

POSAO Vaše raspoloženje će zavisiti od finansija, a tu su u izgledu lepe vesti. U narednom periodu moguća je naplata ili povraćaj nekog novca od koga ste već digli ruke. S druge strane, potrebno je da obratite pažnju na dokumenta, naročito ukoliko su vam potrebna za obavljanje svakodnevnog posla. Izvesne su birokratske neprijatnosti, bilo vašom ili tuđom greškom.

LjUBAV Iako je partner uz vas, dinamika međusobnog odnosa počinje da vam smeta. Brinete jer vas voljena osoba, na neki način, svojim dobrim delima obavezuje na nešto na šta niste spremni. Osećate se ulovljeno, pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete lične slobode.

ZDRAVLjE Glavobolja.


DEVICA 

POSAO Stižu interesantne poslovne ponude. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali, rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. To je klasično iskušenje, jer, sve što sada otpočnete dugo će stagnirati, a vas tako vuče da se, ipak, odvažite i prihvatite izazove. Odluka je na vama, ali, pre nego što je donesete, uračunajte svaki rizik koji ona nosi.

LjUBAV Dešavaju vam se situacije koje ste, čini vam se, već prolazili. Bez obzira na to da li se radi o odnosu s voljenom osobom ili ste sami pa se oglšava neko s kim ste nekada bili u vezi, strpljivo sagledajte kakva je poruka takvog iskustva jer će se verovatno ponoviti.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

VAGA 

POSAO Ovaj period je obeležen stresnim dešavanjima iz kojih izlazite kao pobednik, naročito ako je to nešto na čemu dugo radite. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da brzopleto povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu.

LjUBAV Zauzeli ste stav od koga ne odstupate ni milimetar. Čekate da druga strana povuće potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da ipak krenete i vi u susret čime biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

ZDRAVLjE Problemi s kožom.