Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA ZVEZDANI ZEMLJOTRES! URAN U BIKU: život se menja vašem znaku do 2026. godine - evo kako!

Uran u Biku ostaje do 2026. godine i do tada će bitno uticati na materijalnu sudbinu svih pripadnika zodijaka!

  Izvor: Foto: Profimedia

Horoskop za period do 2026. godine!

Prošli put kada je Uran boravio u Biku, od 1934. do 1942. godine, Srbija je pretrpela ozbiljna stradanja koja su je trajno promenila.

Uran je jedna od tri transcendentalne planete, pored Plutona i Neptuna, koje, po astrološkom učenju, najjače utiču na kolektivnu svest. Danas znamo da je upravo promena vibracije na tom nivou uzročnik i velikih globalnih promena, bilo da su ispoljene prirodnim katastrofama ili onim drugim, izazvanim ljudskom rukom.

Sredinom 2018. godine Uran je već ulazio u znak Bika, zadržao se u njemu do novembra, i ponovo se vratio u znak Ovna. Ovaj privremen ulazak je bio praktična najava nastupajućeg perioda koji je, konačno, počeo 6. marta ove godine.

Pošto je zemljani znak Bik simbol materije, stabilan i nepodložan pomeranju, a vazdušasti Uran, simbol promena, univerzuma i neba, nije teško pretpostaviti da nam u narednom periodu dolaze ozbiljne promene u svemu što je osnova materije kakvu poznajemo. Uran dolazi da rasturi kako bismo ponovo izgradili.

Bik predstavlja planetu Zemlju, tlo, prirodu, prisustvo Urana donosi potrese, bilo da su nastali prirodnim putem ili da su izazvani ljudskom rukom.

Sveopšti simbol materije je - novac. Sve što ima bilo kakve veze s novcem, može biti uzdrmano. Dakle, bankarski sistemi i berze pretrpeće ozbiljne oscilacije. U izgledu je prelazak na elektronsko bankarstvo i sasvim novi vidovi plaćanja.

Povezane vesti

Bik je ekonomija, poljoprivreda, prehrambena industrija. I ne samo to, ovaj znak predstavlja način na koji se hranimo, kako kuvamo, šta jedemo. Promene u načinu ishrane, proizvodnji hrane, uzgoju. Ovo smo već osetili, osvrnite se oko sebe, glavna tema svuda oko nas je upravo to, raznovrsni novi režimi ishrane koje stručnjaci preporučuju, a koji podrazumevaju i sasvim nove načine kuvanja. Ovde treba biti obazriv, Uran predstavlja uvek nešto veštačko, a Bik hranu - velike su šanse da nam se na trpezi nađe čak i nezamislivo veštačka hrana, ne samo GMO već i nešto što bi ličilo na, na primer, veštačko meso.

Što se Srbije tiče, ovaj tranzit najavljuje krupne promene. U godinama koje slede, do 2026. godine, menja nam se vibracija. Uvodimo sasvim novi način predstavljanja sebe svetu. Prošli put kada je Uran boravio u Biku, od 1934. do 1942, Srbija je pretrpela ozbiljna stradanja koja su je trajno promenila. Sadašnji tranzit ne mora biti toliko zloslutan, ali nosi probleme s teritorijom koji u narednih sedam godina moraju da budu rešeni.

  Izvor:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije