Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJKRAĆI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2019: evo šta morate da izbegnete po svaku cenu dok je Sunce u Ribama

Mesečni horoskop za mart donosi nam mnogo sanjarenja, ali i kreativnosti, a evo šta treba da izbegavamo!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za mart 2019. godine - Najvažniji astrološki događaj tokom marta 2019. godine je ulazak Urana u znak Bika. Vraća se 6. marta 2019. godine u ovaj fiksni, zemljani znak, domicil Venere. Uran je 6. novembra 2018. godine krenuo retrogradnim hodom i vratio se u Ovna, a sada direktnim hodom dolazi u Bika i tu ostaje sve do 26. aprila 2026. godine, s kratkom promenom smera u Blizancima u periodu između 7. jula i 8. novembra 2025. godine.

Mogli bismo se naći u situacijama o kojima smo samo razmišljali do novembra 2018. godine, a može se raditi o situacijama i idejama od kojih smo odustali ili ih odlagali do tada. Uz uticaj Urana zasigurno dolazi do ponovne procene novčanih pitanja i određivanja novih prioriteta. Pomoći će nam da ponovno definišemo šta treba napraviti kako bismo ostvarili bolju i sigurniju budućnost. Možemo reći da ćemo prolaziti kroz mentalne promene tokom narednih sedam godina.

Tokom marta 2019. godine Uran dobro sarađuje sa Venerom koja prolazi kroz Vodoliju (domicil Urana), do 26. marta. Sa emotivnog gledišta, bićemo više distancirani, više usmereni na sklapanje prijateljstva, na platonske veze, razmenu ideja, a može se raditi i o vezama bez obaveza.

Društveni život biće intenzivan i može pomoći profesionalno, ali isto tako i u privatnom životu, posebno ako delujemo nesebično i mislimo i na druge i ako se posvetimo društvenim projektima.

Iz Riba inspiriše nas Sunce (do 20. marta 2019. godine), Neptun i Merkur (koji je retrogradan između 5. i 28. marta 2019. godine). U našim životima biće puno romantike, senzualnosti i poezije tokom ovog predivnog meseca koji budi život nakon zime.

Povezane vesti

Retrogradno kretanje Merkura kroz Ribe utiče na razum, pojačava intuiciju i donosi dnevna sanjarenja. Oni koji se bave kreativnim poslom biće blagosloveni ovim tranzitom, dok neki drugi mogu biti nezadovoljni ili razočarani tokom ovog perioda.

Može biti manjih poteškoća u komunikaciji; rasprave mogu postati beskonačne, bez konačnih zaključaka. Pregovori vas mogu ostaviti zbunjenima. Nije povoljno vreme za kalkulacije, potpisivanje ugovora i za davanje obećanja. Nesporazumi mogu biti zabavni, ali to su ipak nesporazumi koji mogu rezultirati svađama i haosom.

Dobra stvar koju ovaj tranzit donosi je buđenje mašte. Sada možemo sanjati i pobeći od svakodnevice. Pomaže nam da se povežemo sa duhovnošću, a možda smo na taj aspekt našeg života pomalo zaboravili.

Dinamičan period trajaće do 20. marta 2019. godine, a tada Sunce ulazi u zaigranog, dinamičnog, nestrpljivog i impulsivnog Ovna.

Planete iz zemljanih znakova - Mars iz Bika, Saturn i Pluton iz Jarca - podržavaju nas i pomažu da ostanemo prizemljeni i uravnoteženi.

Mars ulazi u Blizance 31. marta 2019. godine. Puno ćemo razmišljati, na smeliji način kada se radi o našim ciljevima, ali postoji i rizik od stvaranja haotičnih misli, uglavnom zbog nestrpljenja.

Izvor: Tarot horoskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije