Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP NOSI PORUKU ZA ŽENE: ovo su najvažnije reči koje treba danas da pročitate!

Horoskop za kvadrat Venere i Urana, do 3. marta 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

"U treptaju između vatre i dima, kad strah u očima govori umesto nas. Sad kad bi rekao sve, više nemam kome. Sve je tišina. Predugo bio sam nem za prave odgovore, a sad ih imam..."

Ovih dana krhotine u mnogima strše. Mirisi naših dodira upiru se u nas. Hteli bismo dotaknuti svemir koji razbacujemo. Kockamo se sa svim što imamo. Emocijama. Novcem. Poslovima. Mogućnostima. Ulažete prevelike karte na jedan rizik. Vredi li?

Venera na 29 stepenu Jarca kvadrira Urana na 29 stepenu Ovna. Mnoge su tenzije ovih dana podignute na viši nivo. Sve tinja od mogućnosti eksplozije. Neobična nervoza postaje neobjašnjiva. Sukobi u vama. Sukobi na pomolu. Neke stare stvari ponovo mogu izazvati tenziju. Neke priče iz prošlosti mogu poželeti da vam uzdrmaju temelje. Mnogi će ovih dana prekidati odnose. Donositi radikalne odluke. Nagliti.

Neki će ipak povući crtu tamo gde su je odavno trebali povući. Razvodi koji već dugo vremena vise u vazduhu, mogli bi biti okončani. Venera u Jarcu je tu da još jednom preispita vrednost odnosa. Realno. Iskonski. U srži. Da se zagleda u dubinu do kostiju i kože. Do polomljenosti i srastanja. Da vidi da li ne može dalje ili može.

Bilo bi dobro da zastanete u svemu ovih dana. Da mirujete. Da pokušate smiriti misli. Tu dramu u vašoj glavi. Ta strujanja nemira. Bilo bi dobro da razmišljate o svojim postupcima. Da se suzdržite od odluka. Da ne rizikujete stabilne odnose radi iznenadnog provoda. Da obuzdate neka svoja ludila. Da ne ponavljate stare greške. Učite na svojim propustima. I ako se već neka istorija "ponavlja" neka to ovih dana ne bude vaša.

Vrednost i spoznaja jacaju. Ovo su dani kada rezmiramo sve ono što imamo. Pronalazimo vrednosti u našim partnerima ili ih ne pronalazimo. Nije svakome dato da nosi istu sudbinu.

Zato će neki odnosi prolaziti krize, a drugi određene nužne promene da bi opstali i postali bolji. Neki će shvatiti šta imaju. A neki šta gube. Neke nove priče neka vas ne zanose. Sve što susretnete pod ovim energijama ima velike šanse da ne traje. Neki će biti iznenađeni količinom emocije, a neki količinom distance. Hladnoća sa kojom se dugo borite, pali svoje korenje. Za neke je to jedini način da je ugreju. Da se ugreje.

Ne treba zaboraviti da Venera prelazi u Vodoliju, a Uran u Bika. Venera dolazi pod njegovu vlast, a on pod njenu. Imaće međusobnu recepciju. U prevodu, počeće da vole jedno drugo zbog svega onoga što nisu i jesu. Prihvatiće svoje različitosti i ugasiti svoje borbe. Možda će se ponekad osećati tenzija, ali u tome će rasti. Podržavati se i graditi. Zato je bitno ne rušiti naglo neke odnose jer će mnogi od njih dokazati već kroz mesec dana da mogu trajati.

Kod nekih će spoljne okolnosti izazvati nagle i neočekivane promene. Nešto vas moze sprečiti. Iznenaditi. Pomeriti vaše planove taman kada ste mislili da su dogovori postignuti. Najviše se to odražava kroz poslove. Otkaze i nove prilike. Sve buja od nesigurnosti. Sve što vam se ponudi uzmite sa dozom opreza. Ne ulazite u konflikte, naročito sa ženama. Ne ulažite novac. Budite oprezni sa kupovinom nekretnine. Neki stari dugovi vas mogu iznenaditi i dovesti do rastrojstva. Saberite se. Sve se može rešiti.

Ovo nije prijatno vreme za trudnoću. Naročito kod starijih žena. One su ovih dana osetljiva grupa. Majke i bake. Aktivirani su problemi sa kostima, kožom, ali i srčanim i moždanim infarktima. Ne naprežite već ionako napregnuto telo. Mirujte.

Na globalnom planu možemo očekivati svašta. Od iznenadnog nametanja nove monetarne politike do velikih promena na berzi. Ne delujte. Ubrzo će se sve smiriti. Šokiraće nas i neke vesti o rodnim i polnim ulogama. Borba za prava biće naglašena, ali negativno. Jedni će propagirati borbu za svoja prava na uštrb drugih.

Povezane vesti

Venera na 29 stepenu nosi i simboliku tajnih sastanaka ljudi koji upravljaju važnim pitanjima. Neke će informacije ovih dana možda procureti u javnost i iznenaditi. Sukobi za materiju nose rizik od novih eskalacija. U ratu u kojem niko ne zna za šta se borimo.

I naše vrednosti i fizički izgled biće pod ispitom naših vlastitih sumnji. Predrasuda. Nesigurnosti. Videh nedavno sliku jedne žene. Nije imala savršene zube, ali je imala savršen osmeh. Koliko je zapravo žena koje se bore sa nedostižnim idealima lepote. Koliko je onih koje se osećaju manje vredne jer nemaju za implatante, za nadogradnje, korekcije, za sve bleštavilo moderne tehnologije koja stvara kvazi lepotu. Koliko je njih ostalo skriveno, neprepoznatljivo, zatvoreno u svoja 4 zida. Koliko njih mrzi odraz u ogledalu. Koliko njih živi opterećeno normama društva pa je opteretilo i sebe.

Mnogo je devojaka koje nikad nisu dale priliku sebi, a nisu je ni dobile. U životima koji su nam postali kao filteri. U kojima smo sami sebi nedostižni. U kojima više ne slavimo autentičnost. U životima u kojima se borimo da što pre postanemo neko drugi. I nema goreg osećaja od onog kad napustiš sebe, jer neko očekuje da budeš kao drugi. Jer sam očekuješ da moraš. A hoćeš iskreno? Ne moraš ništa.

Povezane vesti

Nisi se rodio da bi postao neko drugi. Bilo bi dobro kad bi cenili više taj sjaj u očima, nečije osmehe, toplu kožu i oblik tela. Umesto da stalno zahtevamo nešto više. I od sebe i od drugih. Bilo bi dobro kad bi bar danas svaka žena zaboravila na sve ono što je "ne čini lepom". I samo bila. Kad bi je neko podsetio na to da je dovoljno da samo diše. I da je već savršena.

Budite svoji, a ne savršeni. To već jeste.

Astrolog: Sanja Paraminski Aisha

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije