Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆNA MORA HOROSKOPA: kad počinje retrogradni Merkur i kako će delovati na vaš znak

Prvi retrogradni Merkur u 2019. godini doneće vam i šansu za novi pogled na žIvot!

  Izvor: Foto: Profimedia

Stiže nam retrogradniMerkur i sigurno je samo jedno - biće to jedna luda, luda "vožnja"!

Definitivno najomraženija planeta kod ljubitelja astrologije započeće svoj retrogradni hod u Ribama 5. marta i tako će se kretati sve do 28. marta, piše Stil.

Tokom ovog perioda Merkur putuje u dublje, tamnije delove naše duše i podsvesti, kako bi otkrio davno zakopane istine i nove tajne. Tokom retrogradnog Merkura treba više da verujete svojoj intuiciji, ali i drugim čulima. Slobodno verujte tom osećaju u stomaku, oslušnite šta vam telo govori, jer u ovom periodu smo svi veoma osetljivi i sva čula nam rade.

Kada Merkur nakon retrogradnog ponovo krene direktnim hodom, mnogi ljudi otkriju da su konačno uspeli da razumeju neke stvari na sasvim novom nivou i da su razvili neke nove poglede na život.

Retrogradni Merkur uglavnom je poziv na buđenje i šansa da shvatite da ste upali u šablone i probleme, i to baš onda kada ste najmanje svesni i niste oprezni kao inače.

Povezane vesti

Pored svega, Merkurov retrogradni hod je dobar period za samoispitivanje. Potrudite se da postanete svesniji sebe i zapitajte se da li je došlo vreme za promenu načina života.

Ovaj period biće velika prekretnica u životu mnogih, a evo i tačne prognoze kako će retrogradni Merkur uticati na vaš horoskopski znak! Poslušajte savete kako vas najmoćniji astro period ne bi bukvalno udavio kada je reč o emocijama!

Ovan

Sa retrogradnim Merkurom, Ovnovi će imati nagon da bukvalno sami sebe stavljaju pred teške izazove. Više nego ikada obraćaće pažnju na mišljenje drugih ljudi, toliko da će dopustiti da ih tuđe mišljenje o njima u potpunosti definiše. Inače veoma nezavisni i samovoljni, Ovnovi će sada čak i postupati u skladu sa tuđim mišljenjem. Biće impulsivni i donosiće brze, ali pogrešne odluke, a sve u želji da vrate svoju samostalnost. U toj borbi biće željni pažnje, neprestano će iznositi nekakve argumente, imaće preterane reakcije, a što je najgore, Ovnovi će u ovom periodu gotovo potpuno isključiti osećanja, sakrivaće se od svih kada lično budu povređeni. Zbog takvog ponašanja, tokokom čitavog ovog perioda, Ovnovi će neverovatno nervirati sve oko sebe.

Bik

Tokom retrogradnog hoda Merkura, Bikovi neće mariti ni za kakve granice, niti za red. To će im omesti sve planove koje su pažljivo sprovodili, a kada se sve sruši kao kula od karata, neće znati kako da počnu ispočetka. Takođe, Bikovi će biti skloni da potpuno zamenare sopstvene principe i ignorišu prave vrednosti koje su inače brižljivo negovali. Savetuje se da pre svake odluke sačekate bar 24 sata, da pažljivo čitate sitna slova na ugovorima i da ni u kojem slučaju nikome ne verujete ni u šta "na neviđeno".

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije