Dnevni horoskop nas podseća da svaka promena i isceljenje moraju početi iz nas samih!

OVAN (21.03.-20.04.)

LJUBAV: Ne čini vam se da vam okolnosti idu na ruku i analizirate zašto je tako. Zaboleće vas glava. Jednostavno čekajte da prođe.

KARIJERA: Biće onih koji će vas tražiti za saradnika ili pitati za mišljenje, savet. Budite objektivni i procenjujte bez emocija.

ZDRAVLJE & SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

BIK (21.04.-20.05.)

LJUBAV: Vaši međuljudski odnosi postaju sve liberalniji, a vi sve otvoreniji za razne ideje. Osećate kao da se podmlađujete.

KARIJERA: Teško da vas išta može ugroziti ili odvratiti od onog što radite. Sve teče dobro, stabilno, a vi funkcionišete uprkos malim preprekama.

ZDRAVLJE & SAVET: Sve ste sigurniji.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

LJUBAV: Išli vi korak napred, pa korak nazad, opet ćete biti u plusu, jer znate što želite. To će prepoznati i druga strana.

KARIJERA: Jedna tajna ima veliku težinu, a vi ćete je čuvati znajući koliko vredi. Danas ćete u sebi misliti o njoj.

ZDRAVLJE & SAVET: Odvojite poslovno i privatno.

RAK (21.06.-20.07.)

LJUBAV: Poboljšanje u međuljudskim odnosima biće povezano s mogućnošću izlaska na zanimljivo mesto puno vedrih ljudi.

KARIJERA: Spremni ste za promene za razliku od vaših kolega. Njima će sve izgledati nestvarno, pa ćete ih morati uveravati.

ZDRAVLJE & SAVET: Strpljen, spasen.

LAV (21.07.-21.08.)

LJUBAV: Ako vam je već toliko stalo da kukate, onda to ispričajte osobi od poverenja, a ne onoj s kojom ste u vezi, jer ćete joj biti naporni.

KARIJERA: Mučiće vas jedan problem povezan s finansijama, ali je izvesno da je rešenje na vidiku. No time se treba baviti.

ZDRAVLJE & SAVET: Odmorite, naspavajte se.

DEVICA (22.08.-22.09.)

LJUBAV: Druga strana mogla bi se naći na granici da vam poveri neke svoje boljke i brige. Budite otvoreni i ne zaključujte ništa prerano.

KARIJERA: Vaši poslovni saradnici pokazaće svoje ozbiljno lice koje će se vama učiniti preturobnim. Učinićete sve da unesete vedrinu u rad.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste.

VAGA (23.09.-22.10.)

LJUBAV: Još ste orni za mnoge nove ljubavne pustolovine, a u njima vam danas pomažu vaši prijatelji. Rođeni u znaku Vage koji su u ljubavnoj vezi danas provode divan dan.

KARIJERA: Verujete da možete bolje i više. U pravu ste, ali ne treba od sebe zahtevati nemoguće. I vi ste samo čovek.

ZDRAVLJE & SAVET: Udaljite se od bilo kakve negativnosti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

LJUBAV: Neki će voljenu osobu staviti na vrh liste vrednosti, ali pri tom neće zapostaviti ni karijeru. Uspeće da sve srećno spoje.

KARIJERA: Jedan trošak malo će vas uznemiriti, ali brzo ćete uspostaviti kontakte kroz koji ćete razviti posao i nadoknaditi gubitak.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne postoji savršenstvo.

STRELAC (23.11.-21.12.)

LJUBAV: Ako vas je išta mučilo, danas ćete se s tim suočiti na zreo način. Možda nećete baš "pevati", ali ćete pametno komunicirati i rešiti problem.

KARIJERA: Mnogi će se na radnom mestu osećati odlično jer ne samo da imaju lep posao, nego su i odnosi s kolegama sve bolji.

ZDRAVLJE & SAVET: Prebrodićete prolazni stres.

JARAC (22.12.-20.01.)

LJUBAV: verovatno ćete se danas ponašati po onoj "Udri brigu na veselje". Moguć je izlazak i ludi provod ali nema emotivnih ispunjenja.

KARIJERA: Osećaćete silnu želju i potrebu da prikažete svoje sposobnosti, ali nećete još dobiti priliku za to. Malo pričekajte.

ZDRAVLJE & SAVET: Nastavite da se informišete o zdravom životnom stilu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

LJUBAV: Pravite planove sa voljenom osobom u vezi sa budućim ljubavnim "gnezdom".

KARIJERA: Nije isključeno da će vas pohvaliti ili će vaša znanja i stručnost u jednoj temi dobiti priliku da isplivaju, a biće to važno za posao.

ZDRAVLJE & SAVET: Zdravi ste i spremni na nove izazove.

RIBE (20.02.-20.03.)

LJUBAV: Lep razvoj međuljudskih odnosa podstaknuće vas da ih unapredite dodatno nekom novom idejom za izlazak na kojem ćete se divno provesti.

KARIJERA: Vama se preduzeće u kojem radite čini malim. Želite nešto veće za sebe, ali za to treba biti i odgovorniji.

ZDRAVLJE & SAVET: Imate dovoljno slobode, bez brige.

Izvor: Ehoroskop