Mesečni kineski horoskop - mesec VatrenogTigra počeo je 5. februara i traje sve do 6. marta 2019. godine, piše Lovesensa.

Nedavno smo proslavili kinesku Novu godinu i ušli u godinu ZemljaneSvinje, a to donosi mir, opuštanje i stabilnost kakvu odavno nismo osetili. Mesec Tigra u savršenoj je harmoniji sa znakom Svinje, pa nas očekuje svetlija perspektiva i šansa za napredak na poslovnom planu.

U narednom periodu shvatićete da nerviranje nije rešenje, već gubljenje vremena i da za svaki problem postoji više solucija do kojih je tako lako doći ako ostanemo prizemni. Ovog meseca bićete motivisani i planovi će se brže realizovati.

Jedina briga koju nam kombinacija Tigra i Svionje donose jesu finansije. Ne rizikujte i dva puta razmislite pre nego što novac potrošite ili uložite.

Energija Tigra donosi strast, ali i ljubaznost i skrivenu nežnost, pa je savršen period da se posvetite ljubavnomživotu.

Pacov - februar 2019.

Početak godine koja je u znaku Svinje doneće olakšanje, jer ćete zaboraviti na prošlost kada je u pitanju ljubav i samo ćete se fokusirati na sadšnji trenutak. Ako ovako natavite da razmišljate, čeka vas blistava romantična budućnost. Na polju karijere očekuju vas pozitivne promene. Usmerićete brod poslovnih ambicija ka moru uspeha i mirnih vetrova. Možda nećete dobiti ono što ste baš želeli, ali svakako će situacija na poslu biti bolja u narednim danima.

Bivo - februar 2019.

U vašoj romantičnoj vezi vlada prava harmonija i očekuje vas puno čarobnih nadanja i želja za budućnost. Ako tražite ljubav i težite ka savršenstvu, pravite veliku grešku. Zbližite se sa osobom koja trenutno gaji divna osećanja prema vama. Bićete iznenađeni kada otkrijete njegove kvalitete. Ključ uspeha je da budete spremni da se aktivirate kada naiđe nova šansa. Ovo je period uspeha i prosperiteta, iskoristite dobro energiju obilja koju vam svemir šalje.

Tigar - februar 2019.

Važno je da postanete fleksibilni kada je u pitanju ljubavni život. Ako želite da sačuvate ljubav od negativnosti, morate pronaći kompromis. Ako ste usamljeni, ne očekujte da će se već na početu veze stvoriti duboka, istinska ljubav. Ne zaboravite, stabilna ljubav i poverenje se stiču postepeno. Iako je na polju karijere sve savršeno, nemojte da se opuštate. Ostanite budni, jer vaša budućnost zavisi od toga kako ćete se ovog meseca pokazati.

Zec - februar 2019.

Pomalo ste zaboravili pravila igre u ljubavi i zarobljeni ste u svetu iluzija. Pokušajte da se spustite na zemlju, rešite probleme u vezi, a onda dopustite romantici da vas podigne među oblake. Ovo nije povoljan period za ljubav za vaš znak, jer početak nove veze doneće više briga nego lepote. Sačekajte bolje dane. Na početku godine Svinje prati vas neverovatna pozitivna energija, a najbolje ćete je iskoristiti na poslovnom planu.

Zmaj - februar 2019.

Još uvek niste dobili važne odgovore od partnera, ali ne odustajte dok sve ne raščistite. Vreme je da tajne postanu prošlost i da se istina i poverenje usele u vaš odnos. Iako će se u vašem životu pojaviti zanimljiva osoba, trenutno niste zainteresovani za novu ljubav. Na poslu se zabavljajte, budite kreativni, jer ćete u narednom periodu biti izvor neverovatnih ideja.

Zmija - februar 2019.

Zvezde šalju lepe vibracije kada je u pitanju ljubav, zato uživajte u sreći koja će trajati duže nego što mislite. Komunikacija sa partnerom je rešila sve vaše dileme. Ovo je savršen period za novu ljubav i upoznaćete osobu mekog srca, sasvim drugačiju, onakvu kakvu je danas teško sresti. Prati vas dobra sudbina na polju karijere i bićete spremni još više da se razvijate i napredujete.

Konj - februar 2019.

Kompromis vam je neophodan u odnosu sa partnerom, u suprotnom, doći će do prekida ili zahlađenja. Usamljene duše prave veliku grešku jer im je veoma stalo do tuđeg mišljenja. Osećate se zbunjeno i niste zadovoljni sobom. Pokušajte da pronađete mir i ravnotežu, pa će prijatno osećanje ljubavi ispuniti vašu dušu. Na profesionalnom planu godina Svinje nije mogla bolje da počne. Znate pravila igre i lako se snalazite, pa je vaša konkurencija već u problemu.

Koza - februar 2019. godine

U ljubavi nedostaje sreće jer konstantno mislite da drugi treba da znaju šta vas muči i šta vam nedostaje. Prestanite da se durite i pojasnite partneru u čemu je problem. Samo će iskren razgovor moći da spase vašu vezu. Ovo nije povoljan period za novu ljubav jer ćete teško sklapati poznanstva i nesigurni ste u svoju privlačnost. Poradite više na samopouzdanju. Očekuju vas promene na polju karijere, ali važno je da ovoga puta razum nadvlada srce. Organizujte se i pokušajte da se istaknete.

Majmun - februar 2019.

Sledi stabilan period kada je u pitanju ljubav. Nemojte da se opterećujete planovima za budućnost, već uživajte sa partnerom u trenucima ljubavi koji leče dušu. Ako tražite ljubav, poslušajte šta vam govori intucija. Unutrašnji glas vas ovog meseca vodi do srodne duše. Ako ste u prethodnoj godini vredno radili, sada ćete početi da ubirete plodove svog truda. Uživajte u blagodetima, zaslužili ste.

Petao - februar 2019.

Ovog meseca očekuju vas veliki izbor i lepe šanse kada je u pitanju ljubav. Važno je da prošlost ostavite iza sebe i životni put očistite od loše karme. Nova ljubav je na pomolu, nemojte je propustiti zbog neosnovanih strahova. Planirajte dobro svaki potez kada je u pitanju posao, jer svaka greška može skupo da vas košta.

Pas - februar 2019. godine

Istina je vaše sredstvo za ostvarenje srećne ljubavi. Budite iskreni prema partneru, recite šta tačno vaše srce oseća i koje bitke se odvijaju u vašem umu. To takođe važi i za usamljene, budite iskreni i predstavite se u pravom svetlu. Samo tako ćete pronaći pravu osobu za sebe. Očekuju vas velike promene u narendom periodu, promena posla ili preseljenje. Prihvatite ih i ostavite prošlost iza sebe, jer će vam novo okruženje doneti dobre mogućnosti.

Svinja - februar 2019.

Mir, stabilnost i savršena konekcija duša - to je opis za vaš ljubavni život ovog meseca. Budite otvoreni, slušajte šta vam intuicija šapuće i sa partnerom delite sve, od tuge do neizmerne sreće. Vi polako postajete jedno. Ako tražite ljubav, ovaj mesec odlažite važne odluke, jer savršena ljubavna ponuda dolazi tek kasnije u godini Zemljane Svinje. Vladavina Vodolije donosi optimizam i pozitivnu energiju. Iako niste neke promene sada očekivali na polju karijere, prihvatite ih i pratite njihov tok. Očekuju vas prijatna iznenađenja.

Izvor: Lovesensa