Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOGIJA ZA FEBRUAR 2019: proverite šta vam datum rođenja najavljuje za ljubav, posao i zdravlje

Mesečna numerološka prognoza za februar 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za februar 2019. godine - evo šta nam numerolozi predviđaju do kraja meseca na polju ljubavi, posla, novca i zdravlja!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo je odličan mesec za one koji planiraju odlazak za inostranstvo, započinjanje novih poslova sa strancima, ugovaranje novih projekata. U prvoj polovini meseca verovatno ćete završavati sve ono što je već trebalo da učinite u prethodnom mesecu a u drugoj polovini ćete verovanto biti spremni da se upustite u neke nove projekte. Veliki entuzijazam će preovladati tokom celog meseca ma čime da se bavite a najviše uspeha imaće oni koji u radu intenzivno koriste znanje stranih jezika. Ljubavni život može biti izuzetno uspešan i uzbudljiv, naročito ako ste gospodin Jedinica. Dame Jedinice će biti veoma aktivne na polju ljubavi i pokazivaće inicijativu ka jednoj Petici.

DVOJKA

Naporan mesec za sve koji nemaju bar tri neparna broja u svojoj numerološkoj kombinaciji, to jest, u datumu rođenja. Velike ambicije, mnogo kontakata sa novim kolegama, mogućnost odlaska na put, novi poslovi, sve će vas to okupirati tako da možete ući u drugu polovinu meseca prilično neraspoloženi jer nećete uspti ni polovinu planiranog da ispunite. Potrebni su vam saradnici koji u svojoj numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja imaju Osmicu ili Devetku. Sa njima ćete uspeti da uspešno organizujete rad. U ljubavi ovaj mesec takođe može biti veoma uzbudljiv ali ako ne budete držali kontrolu nad događajima, teško da ćete uspeti da ostvarite koliko toliko zadovoljavajuću vezu.

Povezane vesti

TROJKA

Bićete veoma angažovani i najverovatnije ćete dobiti nov posao o kome ste samo mogli da sanjate. Ipak, još uvek novac nećete videti, bar ne do druge polovine meseca. Oslonite se u radu na žene, ma kog pola da ste. Verujete u sebe jer povremeno možete imati osećaj da niste dorasli zadatku, a pretpostavljeni će od vas očekivati nemoguće. Ako ste mladi ili tražite posao, prihvatite ponudu za rad u nekom drugom mestu, čak i ako budete morali da često putujete. Bićete zadovoljni honorarom. U ljubavi ste prilično neodlučni i verovatno važne odluke nećete donositi pre kraja meseca. Moguće da će vam se dopasti neko ko se bavi ekonomijom ili sportom.

ČETVORKA

Pravo vreme za one inače prilično nepoverljive predstavnike ovog broja koje se ne usuđuju da rizikuju. Na vama je da prihvatite ponuđen posao pa tek kada budete zaista maksimalno angažovani da donesete zaključak da li ste se prevarili u proceni ili ne. Izuzetno povoljne šanse mogu se ukazati u radu sa osobama koje rade za velike firme ili za državne ustanove. Marketinški poslovi i rad u medijima može doneti satisfakciju. Ljubavni život će doneti mnogobrojne susrete na javnim mestima, verovatno romansu sa Trojkom ili Devetkom. Ako dobijete poziv na veliki skup, tamo vas čeka neko koga odavno želite da upoznate.

PETICA

Odličan mesec za one koji su spremni da rizikuju da ulaze u nove poslovne aranžmane, za one koji rade na berzi ili se bave ekonomijom. Mnogi od vas će rešavati pitanje nekretnina, zaostavštine, mnoge nove prilike ukazaće se za zaradu. Poslovne veze sa drugim Peticama mogu se pokazati kao veoma dobre i najverovatnije ćete se dogovoriti u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da vam donese brojna putovanja u inostranstvo. Ljubavni život že biti povod za ozbiljna razmišljanja o braku i oni koji su već u dužoj vezi, najverovatnije će zakazati venčanje. Mlade slobodne dame Petice, biće u vetu sa atraktivnom i uticajnom Devetkom, a Sedmica će ih intrigirati, međutim bez većeg uspeha.

ŠESTICA

Povoljan mesec za one koji nameravaju da se upuste u rizičan projekat što nije karakteristika predstavnika vašeg broja. Možete dobiti ponudu za rad u firmi koja posluje sa strancima ili će vam se ukazati mogućnost da proširite poslovanje i na inostranstvo. Imaćete potrebu za dominacijom, kako na poslu tako i u ljubavi. Sve ono u šta ste ulagali veliki deo svoje energije, naročito na poslovnom planu, vratiće vam se, moguće u vidu usluge na koju niste računali ali koja će za vas biti veoma značajna. Neko će vam izaći u susret, najverovatnije u vezi sa nečim što bi moglo da vam značajno promeni šanse u vezi sa napredovanjem na poslu.

SEDMICA

Bilo bi bolje ako biste se odlučili da smanjite tempo i da se preterano ne opterećujete velikim ambicijama, posebno ako ste poslovno orijentisani na parne brojeve koji se u velikoj meri oslanjaju na vas. Previše ste energije uložili u jedan, za vas, najznačajniji projekat i koncentrišite se samo na taj posao, sve drugo može da sačeka. Ako vam neko ponudi da pređete na drugo radno mesto, dobro razmislite da li je to ono što želite. Ljubavni problemi će biti lako rešivi jer ćete biti spremni na popuštanje. Bar tokom ovog meseca to će biti za vas najmudriji stav koji možete da zauzmete u prilično komplikovanoj ljubavnoj vezi.

Povezane vesti

OSMICA

Za mnoge ćete biti previše smeli, direktni, nepredvidivi i verovatno ćete se orijentisati na saradnju sa onima koji kod vas izazivaju divljenje upravo zbog istih osobina. Ne ulazite u rizične situacije, naročito obratite pažnju na one koji imaju dugove ili su imali problema sa zakonom. Ako i sami imate dugove, rešite ih se i prihvatite se honorarnog posla. Ne ulazite u vezu sa nekim ko se trudi da dominira nad vama, čak ni ako se radi o intelektualno izuzetno superiornoj osobi. Tokom druge polovine meseca pruža vam se prilika da uđete u interesantan projekat za koji ćete naći sponozora i verovatno ćete istovremeno imati šansu i za ulaskom u novu vezu.

DEVETKA

Ovo je vaš mesec, naročito kada je u pitanju rešavanje novčanih problema. Uspećete da nađete izvor sredstava za neki obiman projekat, dobićete ponudu da se priključite grupi saradnika koje dobro poznajete a koji su spremni da rizikuju i da ulože svoja sredstva. Bićete deo veoma konstruktivnog tima koji radi na nekom velikom projektu. Mnogi od vas će praviti planove za ono što ih čeka u mesecima koji dolaze i ako nameravate da započnete posao sa strancima, verovatno ćete biti zadovoljni uslovima koje će vam ponuditi. Pred velikim ste iskušenjem da uđete u strastvenu vezu sa nekim ko vam je po mnogo čemu ravan, naročito po odlučnosti.

Izvor: Conoplja news

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije