Od 20. januara počinje vladavina Vodolije. Predstavljajući unutrašnjeg pobunjenika koji se želi izraziti, ova sezona donosi mnogo naglih promena u našim životima.

Tokom ove sezone, Sunce se odmiče od Jarca i polako se vraća u ekscentričnu Vodoliju.

Pomera se sa jednog kraja spektra na drugi i zato će doneti mnogo značajnih promena koje će vas uhvatiti nespremne. Ali, većina znakova Zodijaka i dalje će moći da se prilagodi, osim 3 od njih.

Za tri znaka Zodijaka, te promene će biti jako teške. Pobunjeni iznutra, hteli bi odbaciti našu rutinu i tradiciju, ali uvek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promena je značajna i ti znakovi Zodijaka nisu voljni da je prihvate. Međutim, to nije mudra odluka. Uvek je bolje ne odupirati se promeni. Ipak je neizbežna.

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodolije pogoditi ova tri znaka Zodijaka:

Rak

Kako se Sunce odmiče od Jarca i približava buntovnom Vodoliji, uzburkavaju se vaše emocije. Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promene osećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kada sva ta komplikovana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite da se krećete prema njemu. Isprva će se to činiti vrlo teškim, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vere u sebe.

PageBreak

Škorpija

Vas već optužuju da ste pomalo tajanstveni. Sezona Vodolije dovodi ovu tajnovitost na novi nivo. Postaćete hladniji i članovi vaše porodice će to uočiti i biće zabrinuti udaljavate li se od njih ili ste možda depresivni.

Nijedno od toga nije istina – samo vam treba malo vremena za sebe. Morate proći kroz fazu samorefleksije. Usredsredite se na svoje slabosti i pokušajte raditi na njima. Ljudi koji se dovoljno brinu razumeće zašto treba prekinuti sve kontakte sa spoljnim svetom na neko vreme. Oni će vas podržati u ovoj odluci.

Oni će se držati podalje dok ne budete uravnoteženiji sa svojim unutrašnjim ja. Kada se budete osećali prijatno, možete se vratiti i nositi se sa životom i ljudima na normalan način.

Ribe

Dok drugi imaju neke prepoznatljive naznake da će imati problema u ovom periodu, za vas stvari stoje malo drugačije. Bićete duhovno, fizički i mentalno iscrpljeni.

Ne možete stvarno reći zašto se tako osećate, ali ova iscrpljenost će vas učiniti razdražljivim i uznemirenim. Izolujte se od spoljnog sveta i pokušajte pogledati unutra. Usredsredite se na vlastitu dobrobit.

Ako možete prepoznati šta nije u redu sa vama, onda možete raditi na tome. Ako ne, onda se umirite. Ako je potrebno, idite u šetnju ili priuštite sebi toplu kupku. Prvo se pobrinite za sebe.

Sezona Vodolije će biti prilično teška ovim znakovima Zodijaka, jer donosi mnogo emocionalnih nemira. Ali ne treba previše brinuti. Dajte sebi vremena i pobrinite se za sebe i proći ćete kroz to razdoblje bez problema.

Izvor: Atma