Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

11. JANUAR JE DAN SAMOIZLEČENJA I ISPUNJENJA ŽELJA: evo šta treba da uradite da iskoristite energiju brojeva 111

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Veruje se da 111 ili 11:11 predstavljaju anđeoski niz brojeva i da njihovo pojavljivanje simbolizuje otvaranje energetskog prolaza.

Izvor: Foto: Shutterstock

Danas je 11. 1. 2019. godine, a tri jedinice u nizu ukazuju da nas u toku dana prati moćna svetla energija, piše Lovesensa.

Svaki niz brojeva ima svoje značenje i predstavlja poruku koju svemir šalje, a najmoćniji je niz jedinica. Veruje se da 111 ili 11:11 predstavljaju anđeoski niz brojeva i da njihovo pojavljivanje simbolizuje otvaranje energetskog prolaza.

Povezane vesti

Ovaj niz brojeva danas budi magične energetske vibracije i konekcije između našeg srca i svemira. Ako danas otvorite srce i prepustite se igri života, vaše misli počeće brzo da se pretvaraju u stvarnost. Zaboravite na strah, ograničenja i brige, jer danas imate veliku moć da vizualizujete i ostvarite najveće snove. Fokusirajte se na svoje želje umesto na strahove; dakle, na mogućnosti umesto na prepreke.

Iskoristite energiju 11. januara da uspostavite isceljujuću vezu sa svojim telom.

Zatvorite oči, dišite duboko stomakom i zamislite zrak zlatne svetlosti kako se spušta od glave, kroz grlo, do stomaka i nogu. Zamišljajte kako ulazi kroz glavu i izlazi iz tela kroz stopala.

Izvor: Foto: Shutterstock

Pri tome, ponavljajte u sebi odabranu mantru za isceljenje - najjednostavnija je "volim te", zamišljajući kako vas ona ispunjava do najdaljih nervnih završetaka.

Energija je najjača u 11h i 11 minuta kao i u 3h i 33 minuta (oba vremena važe i pre podne i popodne).

Povezane vesti

Danas zamislite najlepše želje i čekajte da se čudo ubrzo dogodi!

Prilagođeno sa: Lovesensa

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije