Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU PORUČUJE: evo kada dobijate najveći novac

Kada da očekujemo veći priliv novca u 2019. godini? Evo šta kaže godišnji horoskop.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za 2019. godinu - U 2019. godini očekuju nas nove nade, snove i težnje. Svi će se horoskopski znakovi tako naći pred prilikom za postizanje većeg zadovoljstva na svim životnim poljima i biće više fokusirani na vlastite ciljeve pa tako će promeniti vlastitu sudbinu. Najviše će sreće imati Bikovi, Rakovi, Vage, Škorpije i Strelci.

Ove godine glavnu reč ima Saturn koji će se smestiti upravo u Jarcu, znaku kojim vlada. Saturn je usmeren na postignuća i uspeh pa će nas tako sve voditi prema ostvarenju ciljeva. Obavezno ih postavite ali i odredite plan koji ćete potom slediti. Ova će nas planeta ujedno staviti pred izazove i time podstaći na to da iz sebe ali i okolnosti izvučemo ono najbolje.

Kineski godišnji horoskop: šta nam donosi godina Zemljane Svinje (od 5. februara 2019. godine)

Moćni će nam Mars pomoći da dođemo tamo gde želimo i to što pre. Kako Mars ovu godinu započinje u energetičnom i ambicioznom Ovnu, tako ćemo svi moći već u januru precrtati neke stvari sa liste obaveza i ciljeva. Mars u Ovnu takođe doprinosi osećaju za postignućima pa ćemo tako biti skloni takmičerskom duhu i borbi sa konkurencijom u poslovnom ali i privatnom životu.

Kosmička godina nije kompletna bez da spomenemo tri perioda retrogradnog Merkura. Na njih pripazite u martu, julu i novembru. Sva će se tri ciklusa dogoditi u vodenim znakovima koji su poznati po emotivnosti pa će tako glavno obeležje biti borba sa emocijama, tuđim ili vlastitim. Kako bi ove periode što lakše prebrodili, sledite vlastitu intuiciju. Ako imate osećaj da je nešto dobro, verovatno i jeste, bez obzira na opšte prihvaćeno mišljenje i stavove okoline.

Pluton, mala ali značajna planeta, ove će godine posetiti marljivog Jarca. Pluton će postati retrogradan negde krajem aprila i takav ostati sve do početka oktobra kada će završiti godinu na direktan način. Ovo za sve horoskopske znakove znači gradnju iz temelja, novi početak. Svi ćemo se voditi stavom da je sve moguće ako radimo dovoljno marljivo i trudimo se.

2019. godina nosi onu pravu dozu ozbiljnosti i za sve znakove velike mogućnosti za ostvarenje ciljeva. Svi ćemo biti više objektivni i usmereni prema radu a iz sebe i spoljnih okolnosti izvući ono najbolje!

  Izvor:

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strelac) su inače motivisani uzbuđenjima i izazovima što se neće promeniti ni ove godine. Jupiter će se sve do početka decembra nalaziti u Strelcu koji je poznat po svojoj otvorenosti i druželjubivosti pa ćete tako svi biti društveni i uživati u miksu zabave i avanture. Što više putujte i učite od drugih, posebno onih osoba koje se ne uklapaju u društvene okvire. Ljubavna boginja Venera ove godine ne prolazi retrogradne periode a donosi dosta strastveno, ali i agresivno raspoloženje upravo u periodima kad će se smestiti u vatrenim znakovima (Ovan krajem aprila, Lav krajem jula i Strelac početkom novembra). Ukratko, neće vam nedostajati strasti niti uzbuđenja u ljubavnom životu.

Zemljani znakovi (Bik, Devica i Jarac) uvek koriste više logike nego ostali a upravo se ove godine Saturn smešta u Jarcu, prizemljenom i praktičnom znaku.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije