Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KINESKI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018: Petao vraća staru ljubav, Zmija ostvaruje najveću želju

Šta nam najavljuje mesečni kineski horoskop? Pročitajte...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop - mesec Drvenog Pacova počeo je 7. decembra i traje sve do 6. januara 2019. godine!

Očekuje vas dinamičan mesec u kojem ćete se najviše posvetiti ostvarenju poslovnih ciljeva i rešavanju finansijskih problema, piše Lovesensa.

Želećete da svaku brigu rešite, odbacite sve negativno i u novu godinu uđete puni entuzijazma i pozitivne energije. Decembar je mesec u kojem ćete vratiti harmoniju u porodične i prijateljske odnose, a naročito je povoljan za one koji maštaju o novoj ljubavi.

Negativan element ovog meseca jeste to što ćete imati puno obaveza, a napeta atmosfera čini da se osećate anksiozno. Kada se sukobe energija Pacova (znak meseca) i Psa (znak 2018. godine) dolazi do velikih ambicija i želja da što pre završimo sve obaveze, a to dovodi do nervoze i nesigurnosti.

Međutim, praznična euforija vraća nadu i lako ćete uspeti da se izvučete iz vrtloga negativnih misli.

Bivo - decembar 2018. godine

Očekuje vas puno turbulencija u ljubavnim, prijateljskim i porodičnim odnosima. Niste više toliko fleksibilni i tolerantni, pa u nekim situacijama je nemoguće iskontrolisati emocije. Ako ovako reagujete na probleme, samo ih još više produbljujete. Pokušajte da pronađete mir! Usamljena srca ovog decembra treba da budu otvorena za nova poznanstva i ljubavi. Na polju karijere očekuje vas uspeh i sada je pravo vreme da pokažete sposobnosti. Bićete posebno nagrađeni za temeljnost i posvećenost u obavljanju radnih zadataka.

Pacov - decembar 2018.

Komunikacija sa partnerom ovog meseca je loša, ali ako želite da održite ljubav, treba otvoreno da razgovarate sa njim / njom o svakom problemu. Ovo nije povoljan mesec za usamljene duše koje traže ljubav, jer vas u decembru očekuje talas prolazne strasti i prazna obećanja. Treba da dovršite posao koji ste već odavno započeli. U novu godinu nemojte ulaziti sa "karmičkim repovima", već pokušajte mirne savesti da donesete novogodišnje odluke. Ne ustručavajte se da tražite pomoć kolega.

Povezane vesti

Tigar - decembar 2018.

Neke greške je nemoguće ispraviti, ali zato je izvinjenje najlepši dokaz ljubavi i kajanja. Zatražite partneru oproštaj i budite zahvalni što vaša ljubav ima još jednu šansu. Ako tražite ljubav, nemojte samo da flertujete i zabavljate se, već postavite potencijalnom partneru što više pitanja. Ovo je pametan način da već na početku puno toga saznate o njemu. Moguće je da će neko na poslu pokvariti planove i uticati loše na vaše ideje i odluke, ali nemojte naglo reagovati. Budite strpljivi, istina izlazi na videlo baš kada je to potrebno.

  Izvor:

Zec - decembar 2018.

Vaše polje ljubavi osvetleće sjaj najlepših zvezda, zato iskoristite ovu energiju i pokušajte da učvrstite romantičnu vezu. Sami birate da li ćete dopustiti da vam se ljubav uskoro dogodi! Romantični signali su svuda, otvorite srce i pokušajte da ih prepoznate. Tačno znate kako da uspostavite kontrolu na poslu, istražujete i razvijate se. Pre ulaska u novu godinu (godina Svinje počinje u februaru), uspećete da završite sav posao. U novu godinu ulazite puni zanimljivih i isplativih ideja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije