Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNE PROGNOZE ZA KRAJ 2018: kako vaš znak horoskopa treba da dočeka Novu godinu

U decembru konačno Merkur kreće direktnim hodom, a strast nam dolazi u susret...

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Tokom decembra 2018. godine život Ovnova se ponovno zagreva. Napetost se smanjuje što se više bliže praznici. Partner će iskazivati nezadovoljstvo u prvim danima decembra. Želeće više pažnje i zajedničkih trenutaka. Zajednička sredstva i novac biće osetljiva tema. Voljena osoba želeće više da troši, pa se nećete sa tim složiti. Ovnovi koji su tek ušli u vezu ili su u vezi na daljinu, odjednom bi mogli doživeti buđenje, nakon što su uložili sve svoje nade i veru u ljubav sa tom osobom. Nemojte da se bojite, praznike nećete provesti sami.

Venera, planeta koja vlada vezama Ovna, prolazi kroz 8. kuću Ovna (kuću intimnosti) i obećava strasti, neočekivane avanture i privlačnost (baš onako kako volite). Bićete romantični i tajnoviti, a zvezde će dati zdrav smisao za šalu. Bićete neodoljivi! Privlačite pažnju potencijalnih partnera, čak iako vam to ne bude namera. Ako je tako, budite iskreni i recite svoje namere. Nemojte nikome davati lažne nade. Poslednja nedelja u mesecu posvećena je starijim parovima koji mogu poboljšati tada svoj odnos. Tada ćete lakše odrediti zajednički smer i odrediti dalje planove, a to vas može samo još više zbližiti.

BIK

Ljubavni život će se poboljšati, posebno nakon 6. decembra 2018. Onda se Merkur kreće direktno. Merkur vlada ljubavnom kućom Bika, a 13. decembra prolazi kroz kuću partnerstva i intimnosti. Bikovi koji su imali komplikovan odnos ispunjen lažima i nestabilnošću sada će jasno videti celu sliku i doneti najbolju odluku za sebe. Bikovi koji traže savršenog ili savršenu za sebe biće prijatno iznenađeni. Neki će ući u odnos koji će obećavati. U poslednjoj dekadi meseca, budite oprezniji jer biste mogli da ugrozite prijateljski odnos.

  Izvor:

Povezaće se osećanja i očekivanja, a vaša ranjivost može biti iskorišćena. Napravite korak nazad i usmerite jasniji pogled na situaciju i shvatićete da ne želite dopustiti nekome ko ne zna šta hoće da vas iskorišćava. Ako ste u braku, posesivnost vas može samo udaljiti. Ako ne želite menjati stvari nikada, dosada i protesti zameniće radosne trenutke. Uprkos svemu tome, decembar je povoljan mesec za parove. Ponovo ćete otkriti strast i upotpunjavati se, što će popraviti stvari dugoročno.

BLIZANCI

Tokom decembra 2018. godine ništa neće biti nemoguće u ljubavnom životu Blizanaca. Razmišljaćete o ulasku u brak, pa je prosidba moguća tokom decembra. Bajkovito raspoloženje tokom zime prikladno je za tako nešto. Nakon 6. decembra stvoriće se prave okolnosti za razjašnjavanje nekih stvari u ljubavnom životu. Budući da Merkur kreće direktnim hodom, stvari ćete videti jasnije.

Voljena osoba možda neće videti istinu kako je vi vidite. Potrudite se pojasniti svoje gledište, ali nemojte nametati svoje stavove. Napetost neće potrajati, u zadnjoj dekadi će se vaše želje i ideje inhronizovati i praznike ćete provesti srećno. Ako niste u vezi, u uobičajenim svakodnevnim okolnostima mogli biste upoznati nekoga, zaista neočekivano. Na primer, to se može dogoditi u kupovini, susret i pogled koji će probuditi takvu strast za koju možda mislite da je odavno prošla. Idealne okolnosti mogu se stvoriti i na zabavi koju organizuje firma za koju radite. Sledite svoju intuiciju. Možda ćete osobu sa kojom radite videti u drugačijem svetlu - u jako romantičnom!

  Izvor:

RAK

Uživaćete u harmoničnom ljubavnom životu tokom decembra 2018. godine, posebno u drugom delu meseca. Zvezde omogućavaju povoljan tok komunikacije, što može probuditi želju za većim povezivanjem i poboljšanjem odnosa u vezi ili braku. Nakon 6. decembra 2018. godine, kada Merkur, planeta komunikacije, kreće direktnim hodom kroz kuću ljubavi i flerta Raka, neke tajne i neprijatnosti mogu isplivati na površinu. S druge strane, okolnosti su povoljne za to da se prošlost i bolna iskustva ostave iza. Nemojte se previše nadati, posebno ako ste u vezi na daljinu.

Mnogi Rakovi sanjaće o braku u ovom periodu, iako su ˝ljubav svog života˝ videli samo on line. Drugi deo meseca donosi realnost i za one koji su u braku i za one koji su tek ušli u vezu ili traže ljubav svog života. Rakovi koji su u braku mogu učvrstiti brak i ponovno osvojiti srce voljene osobe romantičnim gestovima i aktivnijim društvenim životom. Praznici se približavaju, ali ne žurite sa pripremama zabave kod kuće. Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite je u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživaće u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego pre. Ovog puta nećete skakati pred rudu!

LAV

Puno planeta se nalazi u vašoj kući ljubavi tokom decembra 2018. godine, ispred svih je Jupiter koji štiti tu kuću otprilike godinu dana. Jupiteru se pridružuje Sunce (do 22. decembra) i Merkur (od 13. decembra). Bićete vedri, strastveni i raspoloženi za flertovanje, sanjarenje i romantiku. Vaš društveni život biće aktivan, a tako će biti i više prilika za upoznavanje novih ljudi i za zavođenje. S vremena na vreme ćete u tome preterati. U prvoj i poslednjoj nedelji meseca pripazite, jer biste mogli nasesti na profesionalna zavođenja. Neki će sanjariti o novcu dobijenom kroz ljubavne afere. Imajte na umu da stvari mogu ispasti upravo suprotne!

Decembar je povoljan mesec za Lavove koji traže nekog posebnog i za Lavove koji žele dosadan bračni život napraviti zanimljivijim. Nakon 19. decembra može pomoći zajedničko putovanje. To će vam omogućiti da iza sebe ostavite monotoniju i obaveze i da se ponovno zbližite u ambijentu i okruženju koji će probuditi u vama optimizam, radost, užitak i želju za novim stvarima. Ako niste u vezi, putovanje u inostranstvo može doneti iznenađujući susret. Ako ne planirate takvo putovanje, možda upoznate nekog iz inostranstva ili iz drugačijeg okruženja.

DEVICA

Device koje nisu u vezi imaju ograničene opcije, uglavnom zbog njihove ozbiljnosti i potrebe da pronađu zrelu i odgovornu osobu. Uprkos tome, nešto pre druge polovine decembra 2018. godine strast vam dolazi u susret, hteli vi to ili ne i zapravo biste mogli ići iz jedne krajnosti u drugu; slepo ljubeći svoj ideal. Čak bi i Device koje su u braku ili dužoj vezi trebale obratiti više pažnje na partnera. Partner bi vas na neki način mogao obmanuti ili povesti nepoželjnim smerom kada se radi o novcu.

Neke Device će nakon 13. decembra 2018. godine uspešno rešiti niz porodičnih problema ili će odjednom spoznati šta partner želi da učini sa zajedničkim novcem. Period između 20. i 22. decembra je povoljan za razgovore i možete očekivati dobar ishod tih razgovora. Sve će vam biti jasno nakon konstruktivnih razgovora i odlučićete možete li verovati ili ne voljenoj osobi. Uprkos svemu, godina završava romantično i strastveno za većinu Devica. Iznenadiće vas vlastita potreba za intenzivnim osećajima i za fizičkom bliskosti. Nemojte pokušati kontrolisati voljenu osobu zbog potrebe za emotivnom sigurnosti.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018 ZA ZNAKE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije