Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2018: Bikovima zvezde donose flert, a Ribama napredovanje u karijeri

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh

Horoskop donosi nedelju novih poznanstva, starih simpatija i poslovnih uspeha!

Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Posao Ulazak Jupitera u deveto astrološko polje, 8. novembra, mlađim predstavnicima znaka može da donese fakultetsku diplomu ili stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Povratak Urana, planete inostranstva, u vaš znak 6. novembra, nagoveštava uspeh umetnicima i mogućnost realizacije saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija retrogradne Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, donosi vam iznenadno poznanstva sa sportistom, umetnikom, advokatom ili modnim dizajnerom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, očekuje vas strastveni susret sa nekim ko nikada nije krio svoje simpatije prema vama.

Zdravlje Glavobolja.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Posao Tranzit Jupitera, simbola sreće, preko astrološke kuće novca, posle 8. novembra najavljuje mogućnost zarade kroz berzanske poslove. Aspekti Merkura, planete komunikacije, u drugoj polovini nedelje donose vam nove poslovne izazove, ukoliko radite u zdravstvu ili nosite uniformu na radu. Igrajte igre na sreću.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u retrogradnom hodu preko Vage, možete da uđete u vezu sa umetnikom, advokatom ili nekim čije zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti. Povratak Urana u vaš znak, 6. novembra, donosi vam flert sa Rakom a u vreme mladog Meseca, 7. novembra, dobijate poziv od Škorpije.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Ulazak Jupitera u sedmo astrološko polje, posle 8. novembra, donosi vam nove šanse, ako često putujete zbog posla.Retrogradna Venera u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda, naročito ako ste privatnik. Povratak Urana u znak Ovna, 6. novembra, donosi neočekivane promene na poslu.

Ljubav Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u Strelcu, teško ćete ostati imuni na poruke koje vam šalje Vodolija. Aspekti retrogradne Venere u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštavaju mogućnost susreta sa starom simpatijom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, od Ovna stiže poziv za izlazak.

Zdravlje Promenite način ishrane.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime

RAK (21. 6 - 22. 7)

Posao Ulazak Jupitera u šestu astrološku kuću, 8. novembra, najavljuje napredovanje na poslu. Aspekti Merkura nagoveštavaju nove kontakte sa strancima, ali i opominju da budete oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Spoj vašeg vladaoca Meseca i Jupitera, u drugoj polovini nedelje, donosi vam neočekivane finansijskedobitke.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, u četvrtom polju u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Posle 6. novembra, kada se retrogradni Uran vraća u Ovna, dobijate SMS od umetnika, a mlad Mesec, 7. novembra, donosi vam poziv za izlazak od Škorpije.

Zdravlje Bolovi u leđima.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Posao Prelazak planete prosperiteta, Jupitera, preko astrološkog polja kreativnosti, posle 12 godina, počev od 8. novembra povećava vaše šanse za povećanje zarade preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. U drugoj polovini perioda, očekuje vas uspeh, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Bavite se umetnošću ili sportom.

Ljubav Aspekti Merkura u Strelcu nagoveštavaju mogućnost susreta sa vatrenim ili vazdušnim znakom. Pozicija Venere u trećoj astrološkoj kući u polusekstilu sa Jupiterom, donosi vam mogućnost iznenadnog odlaska na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Smanjite obroke.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Posao Ulazak Jupitera, simbola prosperiteta, u četvrtu astrološku kuću, posle 12 godina, počev od 8. novembra može da poveća šanse za kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa. Očekuje vas profesionalna i materijalna satisfakcija, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, predavaštvom, medicinom, farmacijom.

Ljubav Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa i komunikacija, u četvrtom polju može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Sa retrogradnom Venerom u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, možete da obnovite kontakt ili vezu sa starom simpatijom. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Reumatske tegobe.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE - PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije