U subotu će, po najavi astrologa, najjači aspekti biti konjukcija Sunca sa Venerom, a u nedelju Mesec trigon Mars i Sunce sekstil sa Saturnom.

Od petka ponovo kao Sunce jače sija.

Dolazi do egzaktne konjunkcije sa Venerom, pa se očekuju neke promene na finansijskom polju, a i neke stare-nove ljubavi se ponovo mogu probuditi.

Ovo je predivna slika lepog susreta, dveju planeta koje kada su spojene u klasičnom smislu često significiraju bračne odnose. S obzirom na to da sada imamo spoj u znaku Škorpije, ovo su više strastveni i fatalni, manje bračni odnosi, a sa retrogradnom Venerom to su karmički odnosi ili još češće, ljubavna dugovanja. Iz nekog razloga morate se sresti sa nekom osobom, možda ćete imati čak i finansijskih izdataka. Nije klasična slika gubitka, više dobitka, ali ako imate izuzetno izazovnu natalnu Veneru, onda budite srećni što ćete moći deo njenog duga novcem da platite. Za sve ostale, lep i interesantan  kraj nedelje. 

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: za Bikove moguć brak, Ribe će konačno dočekati mir!

Taj interesantan susret ili događaj (Sunce konjunkcija Venera) nastavlja se u nedelju kada će Mesec imati trigon sa Marsom, a Sunce sekstil sa Saturnom. One koje zanima ljubav, baviće se ljubavnim temama, a oni ambiciozni ili sa drugačijim planovima, jednako će biti uspešni kroz posao, rešavanje finansijskih poteškoća ili sklapanje novih ugovora i poslova. Svako će biti u svom svetu, a biće i onih koji nemaju ambiciju ni u poslu ni u ljubavi, jer su relativno zadovoljni trenutnim stanjem, pa će moći u potpunosti da predahnu i da se prepuste ovom periodu koji budi posebne osećaje i strasti da mogu uživati u svemu što su do tada postigli i stekli. Svi ostali će uživati u osvajanju i stvaranju, a kasnije i u onome osvarenom i osvojenom.

Tekst: Paula Ključević

Izvor: Profesionalna astrologija