Donosimo vam detaljan mesečni ljubavni horoskop...

Saznajte koliko će vam zvezde biti naklonjene u ljubavi tokom NOVEMBRA 2018. godine.

Ovan

Ako ste u vezi:

Bićete puni inicijative i imaćete predloge kako da provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Kako znate šta se vašem partneru dopada, vaši predlozi će najvećim delom biti prihvaćeni. Prijaće vam izlasci na razne društvene manifestacije. Venera će praviti trigon sa Marsom i pojačaće vašu intimu i uneti potrebnu dinamiku u vašu vezu. Mars će u drugoj polovini novembra ući u znak Riba, a Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će krenuti direktno. Bićete osetljiviji dok će vaš partner da se više otvori ka vama nakon dužeg perioda povučenosti. Pripazite jer ćete zbog osetljivosti biti skloni naglim reakcijama i nesuglasicama. Uzrok može da bude u zajedničkim finansijama.

Ako ste slobodni:

Uran se vraća u vaš znak na početku novembra i donosi vam neočekivan susret sa osobom sa kojom ste imali avanturu u prošlosti. To vas neće ostaviti ravnodušnim. Kako će i Venera biti retrogradna, pokušaćete da obnovite vezu i u početku će vam delovati da je to bila prava odluka. U drugoj polovini novembra primetićete da vam nedostaje bliskost i da je vreme da se poradi na izbegavanju i prevazilaženju grešaka iz prošlosti ili ćete doneti odluku da prekinete vezu. Stariji Ovnovi će biti raspoloženi više za prolaznu avanturu nego što će se potruditi da započnu stabilnu emotivnu vezu. Sa Sa osobom u znaku Strelca ćete započeti avanturu koja će biti puna dinamike ali i nestabilna. Zadovoljićete radoznalost.

Bik

Ako ste u vezi:

Trigon Venere, vašeg vladara sa Marsom koji vlada vašim poljem partnerstva i ljubavi uneće više dinamike ali ujedno i više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru. U drugoj polovini novembra Mars će ući u znak Riba i praviće kvadrat sa Jupiterom. Vaš partner će postati emotivno preosetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprineti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem meseca doći će do stabilizacije.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželećete da dobijete nešto više. Do sredine meseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti. Nakon samo nedelju dana koji će vam doneti veliko emotivno ispunjenje počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalećete u vezu već da prvo dobro razmislite. Stariji Bikovi će početkom novembra imati avanturu sa osobom koja ih duže vreme privlači ali nečće uspeti da ostvare želju da dobiju više od avanture, jer je njihova simpatija osoba koja se ne vezuje. Ipak, avantura će vam prijati dok traje.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U ŠKORPIJI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. novembra 2018.)

Blizanci

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra i u vaše polje ljubavi i braka doprineće poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Osećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti. Duga polovina novembra pokrenuće vaša osećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom ali ćete uspeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni:

Postaćete skloni zaljubljivanju kada Jupiter uđe u znak Strelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite sa kojom biste najviše voleli da se pobliže upoznate. Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će razrešiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svetlu, ali ćete uspeti do kraja meseca. Stariji Blizanci će dati sve od sebe da dokažu osobi u koju su zaljubljeni kako su upravo oni najbolji izbor. Imajte u vidu da ce vaš najjači adut biti vaša inteligencija, komunikativnost i sposobnost da se snalazite. Očekujte uspeh i novu vezu.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE DETALJAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018. GODINE, ZA ZNAKOVE RAK, LAV I DEVICA.

ZA ZNAKOVE VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC, PROČITAJTE PROGNOZU NA OVOJ STRANICI!

PageBreak

Rak

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vreme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno rešite. Druga polovina novembra donosi vam promenljivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem meseca ćete uspeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Marsa sa Saturnom. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi prolazna razočaranja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i deluje zagonetno ali u isto vreme i magnetski privlačno. Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad proseka po svojim kvalitetima. Do kraja meseca ćete biti dovolno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati. Nešto stariji Rakovi daće novu šansu osobi iz prošlosti koja se nedavno pojavila u njihovom životu nakon dužeg odsustvovanja. Mada ste prvi put bili emotivno povređeni, nećete moći da odolite jer će vaša osećanja biti jača od razuma.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN 2018: Jarac u velikoj dilemi, Strelac pred venčanjem

Lav

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra doneće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vreme i poneki vikend izlet. Sve to će doprineti da vaša veza procveta, a probudiće se i strasti. Treća dekada novembra započeće da prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama ali to neće uspeti da vam pokvari sklad u odnosima jer ćete uspeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraje meseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koje će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra osećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vreme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mestu privlačiti ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni. Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vreme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosledni i velikodušni.

Devica

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gde se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vreme. U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebE voljene osobe. Krajem meseca ćete uspeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog meseca ćete umeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zameniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude. To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu. Nešto starije Device imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem meseca da pružite još jednu šansu.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE DETALJAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018. GODINE, ZA ZNAKOVE VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC. 

ZA ZNAKOVE JARAC, VODOLIJA I RIBE, PROČITAJTE PROGNOZU NA OVOJ STRANICI!

PageBreak

Vaga

Ako ste u vezi:

Uran će se 6. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će uneti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rešavate nešto što ste smatrali da ste rešili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite ali ćete uspeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni. Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice jer ćete želeti više zabave ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom 27. novembra doneće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu. Starije Vage će pokušati da nastave gde su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018. GODINE

Škorpija

Ako ste u vezi:

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam doneti mirniji period ali će svakako biti važno da i dalje rešavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti. Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mesta koja volite. Izaćićete više puta sa voljenm osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite ali vam to neće, na sreću, doneti razočaranja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima. Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom. Stariji Škorpioni će biti raspoloženi za avanture i već početkom meseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja meseca bićete u vezi.

Strelac

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lepe stvari. U drugoj polovini novembra Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu 26. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Dopada vam se jedna osoba ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i već kada skoro odlučite da odustanete doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu. Nešto stariji Strelci će nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom meseca jasan signal da mogu pokšati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE DETALJAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018. GODINE, ZA ZNAKOVE JARAC, VODOLIJA I RIBE.

PageBreak

Jarac

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam više radosti i zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Osećaćete potrebu da više vremena provodite zajedno i osmislićete i zajedničke ciljeve kojima ćete se posvetiti i zajedničku zabavu u kojoj ćete uživati. Poboljšaćete komunikaciju, dobro ćete se razumeti i oko svega važnog ćete umeti da se dogovorite. U drugoj dekadi novembra nailazićete na prolazna neslaganja oko jednog zajedničkog cilja, što će zahtevati pažljiv pristup i iskrenost. Izbegavajte da prećutkujete partneru vaše potrebe i želje jer će to više uticati na mogućnost nesuglasica u odnosu na to da otvoreno kažete šta želite, čak i ako se vaš partner ne bude složio u svemu sa vama.

Ako ste slobodni:

Mogućnosti da uđete u ozbiljnu vezu nisu povoljne tokom novembra. Nekoliko osoba će vas privući ali nakon što uđete u komunikaciju sa jednim po jednim od njih, uvidećete kako niko nije dovoljno zreo ili emotivno stabilan i da najviše što možete da dobijete jeste slobodna veza ili prolazna avantura. To vas neće zanimati. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao partner ali će biti zauzeta. Ipak, biće spremna da sa vama uđe u tajnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su u prošlosti imali ljubavu avanturu ali su im se putevi razišli. Pokušaćete ponovo i u početku će vam delovati da je vaša veza skladna. Budućnost će pokazati da li će tako ostati.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom na početku novembra doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe i umećete da se adekvatno postavite u svakoj prilici i pružite podršku i razumevanje. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti neočekivano zbog sitnice ali ćete brzo da ih ublažite dogovorom. Poboljšaće se i vaša intima, pojačaće se strasti i oboje ćete biti ispunjeni. Druga polovina novembra doneće vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreniji za izlaske, zabavu i preduzećete više inicijative da zainteresujete voljenu osobu za zajedničke aktivnosti. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom 26. novembra omogućiće vam da započnete sa realizacijom važnog zajedničkog cilja čije će vas ostvarenje oboje usrećiti.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar vam je povoljno postavljen za romantične susrete i za upoznavanje osobe koja ima u sebi osobine koje želite da neko s kim ste u vezi poseduje. U početku ćete biti nesigurni i nećete nalaziti pravi način sa priđete osobi koja vam se dopada i prave reči. Od sredine novembra ćete biti slobodniji i uspećete da privučete pažnju. Ubrzo ćete se bolje upoznati i početi da izlazite i da češće viđate. U trećoj dekadi meseca ući ćete u skladu emotivnu vezu i bićete srećni. Nešto starije Vodolije će pokušavati da privuku pažnju osobi sa kojom su ranije imali dobar kontak ali se to vremenom izgubilo. Uspećete da obnovite taj kontakt, a pojaviće se i obostrane simpatije. Shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

Ribe

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na potrebnom nivou i umećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom. Druga polovina novembra doneće vam teškoće zbog toga što će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, neporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osećati zapostavljeno. Izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno što će vas činiti razočaranim. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji. Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Posle nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo jer ćete shvatiti gde ste pravili propuste u prošlosti. Nešto starije Ribe će početi da se viđaju sa osobom koja im se dopada od ranije, a sa kojom su imale do sada površan kontakt. U početku će sve ići ka mogućnosti ulaska u vezu, ali će u drugoj polovini novembra doći do zastoja.

Tekst: Igor Pavluković

Izvor: Mesecni horoskop