OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO U vreme punog Meseca, oko 24. oktobra, možete da očekujete novčane dobitke. Uran, planeta promena koja se 6. novembra retrogradnim hodom vraća u vaš znak, pod uticajem Saturna, donosi vam nove ideje. Posle 8. novembra, ulaskom Jupitera u Strelca, posle 12 godina, uspostavljate intenzivnije kontakte sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, mada oslabljena ulaskom u Ribe, posle 15. novembra donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću ili sportom.

LjUBAV Posle ulaska Sunca u astrološko polje strasti, 23. oktobra, vaš emotivni život postaje bogatiji i raznovrsniji. Vladalac polja ljubavi, Venera, retrogradnim hodom vraća se u Vagu 31. oktobra, donoseći vam susret sa starom simpatijom, moguće Lavom ili Vodolijom. Posle 16. novembra, na nekom koncertu ili u pozorišnom foajeu, sredinom perioda, možete da upoznate Blizanca, Lava ili Strelca.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija disajnih puteva. Stomačne tegobe.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Vaša profesionalna pozicija je stabilnija, naročito ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Saturn, pod uticajem Urana koji se 6. novembra vraća u vašu 12. astrološku kuću, donosi vam novčane dobitke, ukoliko ste privatnik. Oslabljen uticaj Merkura koji 31. oktobra ulazi u Strelca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra možete da zaradite novac preko honorarnog ili paralelnog posla.

LjUBAV Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra, retrogradnim hodom vraća se u Vagu, pa možete da očekujete susret sa osobom koju poznajete preko posla. Ulaskom Jupitera u Strelca, posle 12 godina, 8. novembra, vaš erotski život postaje bogatiji. Sredinom novembra, Mars ulazi u Ribe a Venera kreće direktnim hodom, najavljujući mogućnost zaljubljivanja u nekoga čije zanimanje ima veze sa umetnošću ili čestim putovanjima.

ZDRAVLjE Briga za člana porodice. Promenite način ishrane.

PROČITAJTE JOŠ: ASTRO SUDBINA DO KRAJA GODINE: evo šta vaš horoskopski znak mora da nauči do početka 2019. godine

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Do kraja oktobra obavite važne finansijske transakcije. Aspekt između Saturna, vladaoca astrološkog polja finansija i Urana, vladaoca polja inostranstva, koji se 6. novembra vraća u Ovna, donosi vam nove aranžmane ali i češća putovanja zbog posla. U vreme retrogradnog Merkura, vašeg vladaoca, posle 17. novembra budite oprezniji u saobraćaju i ukoliko imate sudski spor. Izbegavajte potpisivanje ugovora i rizične finansijske transakcije.

LjUBAV Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja ljubavi što može nepovoljno da utiče na komunikaciju sa dugogodišnjim partnerom. Vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, Jupiter, 8. novembra, posle 12 godina ulazi u Strelca, donoseći vam mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja često putuje zbog posla. Mars, planeta erotike, ulazi u Ribe 15. novembra, donoseći vam nove kontakte i poznanstva.

ZDRAVLjE Promenljivo raspoloženje. Moguća virusna infekcija.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO U prvoj polovini perioda bićete uspešni, naročito ako se bavite advokaturom, umetnošću ili politikom. Uran, planeta više sile koja se 6. novembra retrogradnim hodom vraća u znak Ovna, najavljuje obnovu kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. U drugoj polovini perioda, možete biti skloni lošim procenama poslovnih mogućnosti i finansijskih transakcija što će uticati i na stanje vašeg nervnog sistema. Posle 17. novembra povedite računa o tome šta i kome pričate.

LjUBAV U vreme punog i mladog Meseca, oko 24. oktobra i 7. novembra, na nekom putu ili predavanju, možete da upoznate nekoga ko često putuje zbog posla. Sredinom novembra, osoba čije zanimanje ima veze sa kreativnom delatnošću potrudiće se da privuče vašu pažnju. Naglašen znak Strelca, posle 8. novembra kada i Jupiter, posle 12 godina, ulazi u taj znak, povoljno utiče na vaš emotivni život.

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom. Bolovi u mišićima.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV (23. 7 - 23. 8)

POSAO Planeta kontakata sa strancima, Uran, 6. novembra vraća se u znak Ovna, obrazujući i dalje trigon sa Saturnom, simbolom ambicije, što vam otvara nove poslovne mogućnosti, ako se bavite turizmom, marketingom ili često putujete, zbog posla.

Oslabljena pozicija Merkura u Strelcu, posle 31. oktobra, nepovoljno utiče na vaše finansije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, sredinom novembra bićete pritisnuti rokovima što će svakako nepovoljno uticati na vašu koncentraciju.

LjUBAV Vaš vladalac Sunce, 23. oktobra ulazi u Škorpiju, zbog čega bi bilo bolje da izbegnete rasprave sa partnerom, naročito ako ste julski predstavnik znaka. Ukoliko ste slobodni, na kraćem putovanju, moguć je strastveni susret sa Blizancem ili Vodolijom. Planeta ekspanzije i prosperiteta, Jupiter, 8. novembra posle 12 godina ulazi u Strelca, donoseći vam susret sa osobom koja će ostaviti jak utisak na vas.

ZDRAVLjE Čuvajte grlo. Izbegavajte stresne situacije.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

POSAO Naglašen znak Škorpije, do kraja oktobra donosi uspeh umetnicima, naučnicima i lekarima. Sredinom perioda, bilo bi bolje da se klonite rasprava sa saradnicima i da povedete računa da vas neko ne prevari. Saturn, planeta trajnosti, pod uticajem Urana koji se 6. novembra vraća u osmu astrološku kuću, donosi nove poslovne ponude koje će vam obezbediti izvor prihoda na duže staze.

LjUBAV U prvoj polovini perioda vaša sklonost ka promenama raspoloženja uticaće na odnos sa članovima porodice i partnerom. Na kraćem putu, krajem oktobra, možete da upoznate mlađu, atraktivnu osobu sa kojom ćete brzo pronaći zajedničke teme. Jupiter, posle 12 godina, 8. novembra ulazi u Strelca, donoseći vam susret sa nekim ko će vas impresionirati. Uticaj Marsa koji upravlja kućom ljubavi, mada oslabljen posle 15. novembra, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem.

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom. Potreban vam je odmor.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN 2018: Jarac u velikoj dilemi, Strelac pred venčanjem

VAGA (23. 9 - 22. 10)

POSAO Ulaskom Sunca u astrološko polje novca, 23. oktobra, kreće povoljniji period u okviru kojeg ćete realizovati nove poslovne poteze. Trigon između Saturna i Urana koji se 6. novembra vraća u Ovna, vodi vas ka uspostavljanju novih kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Retrogradni hod Merkura, planete logike, preko trećeg polja, opominje da posle 17. novembra budete oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora.

LjUBAV Početkom perioda, stara simpatija koju ste upoznali preko posla, pokušaće da stupi u kontakt sa vama. U vreme punog i mladog Meseca, 24. oktobra i 7. novembra, na proslavi ili preko dugogodišnjih prijatelja možete da upoznate Bika ili Ovna. Planeta prosperiteta, Jupiter, 8. novembra, posle 12 godina ulazi u Strelca, donoseći vam poznanstvo sa šarmantnom osobom koja nosi uniformu na radu ili se bavi muzikom ili plesom.

ZDRAVLjE Izbegavajte gazirane napitke. Naspavajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

POSAO Ulazak Sunca u vaš znak, 23. oktobra, donosi vam priliv energije i vitalnosti, čineći vas preduzimljivijim i efikasnijim. Trigon između planeta ambicije i rizika, Saturna i Urana koji se 6. novembra prividnim hodom unazad vraća u Ovna, donosi vam novčane dobitke preko saradnje sa strancima. Planeta ekspanzije, Jupiter, posle 12 godina, 8. novembra ulazi u Strelca, kada možete da očekujete napredovanje u karijeri, promenu posla ili radnog mesta.

LjUBAV U vreme Venerinog retrogradnog povratka u Vagu, od 31. oktobra do 16. novembra, možete da "uplovite" u tajnu ili paralelnu vezu sa vodenim znakom. Aspekti Merkura u kući ljubavi, u novembru vam donose poznanstvo sa mlađom osobom preko društvene mreže. Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Marsa, simbola akcije, koji krajem perioda ulazi u astrološku kuću ljubavi, nagoveštava romantičansusret sa umetnikom ili sportistom.

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Naspavajte se.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC (21. 11 - 22. 12)

POSAO Saturn, simbol ambicije i mudrosti koja vlada vašim poljem posla, pod uticajem Urana koji se retrogradnim hodom vraća u Ovna 6. novembra, najavljuje novčane dobitke, ako ste umetnik, predavač ili sportista. Vaš vladalac Jupiter, posle 12 godina, 8. novembra, ulazi u vaš znak donoseći vam obnovu ili iznenadni prekid saradnje sa strancima, zbog više sile. Pozicija Marsa, planete akcije, posle 15. novembra upozorava da izbegavate rasprave sa nadređnima.

LjUBAV U prvoj polovini perioda, zbog pozicije Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa, moguća su iznenađenja na emotivnom planu. Aspekti Venere, simbola ljubavi, u drugoj polovini perioda, nagoveštavaju početak tajne veze sa vazdušnim ili vatrenim znakom. U periodu od 31. oktobra do 17. novembra, bilo bi bolje da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku.

ZDRAVLjE Unosite više tečnosti. Družite se sa prijateljima.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

POSAO U prvoj polovini perioda, aspekti Merkura upozoravaju da bi trebalo da obratite više pažnje na komunikaciju sa saradnicima i nadređenima. Ulaskom Jupitera, posle 12 godina u znak Strelca, 8. novembra, možete da dobijete stipendiju za nastavak školovanja ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Retrogradni Merkur u astrološkoj kući prepreka opominje da budete pažljiviji prilikom potpisivanje ugovora, naročito sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

LjUBAV Trigon između vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, koji se 6. novembra retrogradnim hodom vraća u Ovna, najavljuje poznanstvo sa osobom sa kojom ćete vrlo brzo poželeti da uđete u ozbiljnu vezu. Sredinom perioda, kada Merkur ulazi u Strelca, očekuje vas odlazak na zajednički put sa dugogodišnjim partnerom, a u prvoj polovini novembra susret sa osobom o kojoj odavno razmišljate.

ZDRAVLjE Problemi sa zglobovima. Čuvajte grlo.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA JESEN 2018: evo kad nas čeka najjači tranzit za ostvarenje snova ove jeseni

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

POSAO Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, planete koja se 6. novembra prividnim hodom unazad vraća u znak Ovna, donosi vam novčane dobitke preko poslova zbog kojih ćete morati češće da putujete. Aspekti Merkura, simbola komunikacija, u prvoj dekadi perioda, najavljuju nove kontakte sa strancima. U periodu od 31. oktobra do 17. novembra, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora jer će neko pokušati da osujeti realizaciju vaših planova.

LjUBAV U prvoj polovini perioda, na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate šarmantnu, mladoliku osobu, zbog koje ćete biti spremni da menjate planove. Pozicija Merkura, simbola komunikacija, u prvoj nedelji novembra, najavljuje susret sa nekim ko odavno želi da se nađe u vašoj blizini, moguće Blizancima ili Strelcem. Retrogradni hod Venere, planete ljubavi, u prvoj polovini novembra nagoveštava kontakt sa starom simpatijom.

ZDRAVLjE Čuvajte se oštrih predmeta. Promenite režim ishrane.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

POSAO Pozicije Saturna, planete ambicije i Urana, simbola promena koji se 6. novembra vraća u 12. astrološku kuću, najavljuju nastavak saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Jedan od vladalaca vašeg znaka, Jupiter, 8. novembra, posle 12 godina ulazi u kuću karijere, donoseći vam nove poslovne šanse. Kvadrat između Merkura i vašeg vladaoca Neptuna, posle 5. novembra opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

LjUBAV Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, u prvoj polovini novembra upozoravaju da bi trebalo da preispitate odnos sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme punog i mladog Meseca, oko 24. oktobra i 7. novembra, moguć odlazak na kraći zajednički put sa voljenom osobom. Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja vašom kućom ljubavi, do 15. novembra može da vas odvede u tajnu vezu.

ZDRAVLjE Podložnost povredama u kući. Izbegavajte slatkiše.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti