U utorak, 9. oktobra 2018. godine mladMesec ulazi u znak Vage i donosi neverovatan talas pozitivne energije, piše Lovesensa. U vama je skrivena promena i želja za lepšim životom, a ova Mesečevafaza pomaže da postavite temelje za kulu svojih snova.

Mlad Mesec donosi šansu da radimo na unapređenju sposobnosti i veština, bez granica. Takođe, ovo je dobar period da u romantičan odnos vratite ravnotežu i raščistite nered negativnih osećanja.

PROČITAJTE JOŠ: PRELEPA SRPSKA VODITELJKA OTKRILA TAJNU SVOJE LJUBAVI: Dragana Kosjerina objavila sliku sa dečkom, svi žele da znaju čime ju je osvojio (FOTO)

Pojava mladog Meseca je asocijacija na rađanje, novi početak, mogućnost da se ponovo dokažemo u mnogim poljima, ali u kombinaciji sa mudrom Vagom, donosi šansu za velike životne promene. Energija Vage podstiče da prvo ostvarite mir, kako unutrašnji, takon i da vratite mir u dom i mnoge odnose. Vaga zahteva ravnotežu i ima osećaj za savršen red, pa će vas u narednom periodu naučiti važne lekcije.

Mlad Mesec u Vagi spojiće nespojivo, bez obzira da li se radi o ljubavi ili poslovnim ambicijama. Ovaj magičan spoj Meseca i Vage donosi svežu kreativnu energiju i mnogo ideja, samo je bitno da ih iskoristite na pravi način i u pravo vreme.

Ne zaboravite da je nedavno Venera krenula retrogradno i da se njeno kretanje unazad negativno odrazilo na mnoge romantične odnose, ali mlad Mesec u Vagi i entuzijazam koji donosi učiniće da konflikte malo zameni smeh, sreća i lepša nadanja.

Međutim, mnoga usamljena srca želeće da ostanu sami, fokusiraju se na svoj život, duhovni razvoj i napredak u svakom smislu.

Iako sve zvuči savršeno, planovi se neće sami od sebe ostvariti, već je potrebno u njih uložiti, vredno raditi i iskreno verovati u mogućnost lične transformacije.

Zvezde su vam osvetlele stazu do ispunjenja želja, pazite da vaša neiskrenost i neupornost ponovo na njoj ne stvore mrak!

Izvor: Lovesensa