Dnevni horoskop - trigon Merkura i Marsa - predstavlja jedan od najpovoljnijih aspekata za sve znake Zodijaka, piše Lovesensa.

Za rođene u znaku Ovna, ovo može biti zaista sudbinski dan jer će neki pripadnici znaka baš danas doneti veliku odluku - da zasnuju porodicu!

Biće to dobra odluka, jer je dan kao stvoren za pravljenje planova za budućnost, kao i ozbiljne razgovore sa dalekosežnim posledicama. Iznenadiće vas što i vaš partner razmišlja o istoj temi s jednakom ozbiljnošću. 

Usamljenim Ovnovima danas se, takođe, sprema pravi sudbinski preokret - susret zbog kojeg će vam srce zakucati tako ludo kako već dugo nije. Oslušnite svoje želje, one će vam otkriti gde vas, zapravo, čeka sreća.

Na poslu malo usporite tempo, kako ne biste bili potpuno iscrpljeni do kraja dana. Vreme je da razmislite o ozbiljnoj rekreaciji, neophodno je da dovedete svoju energiju ponovo u ravnotežu.

PROČITAJTE JOŠ: 

SOFIJA VERGARA - ŽIVOTNA PRIČA: nakon ubistva brata, razvoda i borbe sa rakom, ponovo pronašla sreću

SINIŠA UBOVIĆ OTKRIVA KAKO DA PRIZOVETE SREĆU: Ako stalno privlačite slične ljude, slične događaje, evo šta je razlog!

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U VAGI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. oktobra 2018.)

OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu za isplativ posao. Jedan od vaših vladalaca Pluton, simbol moći, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja karijere, donoseći vam podršku osoba na položaju. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, pristižu vam finansijski dobici, ukoliko ste umetnik ili sportista.

LjUBAV Sunce u polju partnerskih odnosa, već početkom perioda, nagoveštava mogućnost da na javnom skupu upoznate nekog Lava ili Strelca. Posle 5. oktobra, Venerin retrogradni hod preko polja erotike priziva stare ljubavi u vaš život. Pozicija Merkura, planete komunikacija, posle 10. donosi vam virtuelni, a zatim i stvarni susret sa zanimljivom osobom.

ZDRAVLjE Glavobolja. Posetite zubara.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Opozicija između retrogradnog Urana, planete više sile u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, simbola novca, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Sredinom oktobra, obratite više pažnje na odnos sa mlađim saradnicima, ako ste rođeni u tećoj dekadi. Poslušajte savet Vage ili Riba.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku. Pluton, jedan od vladalaca kuće ljubavi, početkom oktobra kreće direktnim hodom, zbog čega će Jarac pokušati da vam nametne svoj stav. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju i ljubomoru.

ZDRAVLjE Reumatske tegobe. Rekreirajte se.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, 10. oktobra ulazi u Škorpiju, znak u kome se već nalaze Mesec, retrogradna Venera i Jupiter, simboli novca i prosperiteta, i to u opoziciji sa retrogradnim Uranom. Zbog toga bi trebalo da povedete više računa o tome šta i kome pričate, kao i kome pozajmljujete novac. Oslonite se na Ovna ili Lava.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa senzualnom osobom sa kojom ćete postepeno otkrivati zajedničke teme i interesovanja. Posle 5. oktobra, Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom preko vašeg šestog astrološkog polja, što povećava šanse da obnovite vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

ZDRAVLjE Briga za starijeg člana porodice. Nesanica.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO U vreme punog Meseca, vašeg vladaoca, oko 25. septembra, trebalo bi da obratite više pažnje na partnerove želje i potrebe, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, saradnja sa ženama donosi vam profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju. Poslušajte savet Device ili Bika koji vam uvek daju podršku.

LjUBAV Pluton, simbol moći i erotike, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, zbog čega će voljenoj osobi biti veoma važno da prihvatite neki njen predlog ili sugestiju. Posle 10. oktobra, aspekti Merkura koji ulazi u Škorpiju, nagoveštavaju mogućnost zaljubljivanja u mlađu osobu, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Osetljiv stomak.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV (23. 7 - 23. 8)

POSAO Oslabljen uticaj vašeg vladaoca Sunca u trećem astrološkom polju, u neharmoničnim aspektima sa Neptunom i Plutonom, upozorava da obratite pažnju na dokumenta i vredne sitnice. U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, julski predstavnici vašeg znaka mogu da postignu dogovor o dugoročnoj saradnji sa strancima ili odlasku na stručno usavršavanje.

LjUBAV Krajem septembra, u klubu, na rođendanu ili proslavi, možete da upoznate šarmantnu osobu koja će se potruditi da pronađe put do vašeg srca. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, vašu pažnju može da privuče neko od koga vas deli veća razlika u godinama, ukoliko ste dama. Ako ste muškarac, dopada vam se Strelac.

ZDRAVLjE Potražite savet nutricioniste. Više se šetajte.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

POSAO Snaga vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, posle 10. oktobra dolazi do punog izražaja, jer prelazi preko Venere i Jupitera u vašoj trećoj astrološkoj kući. Opozicija sa retrogradnim Uranom iz Bika, opominje da budete oprezniji ukoliko planirate ili obnavljate saradnju sa strancima, naročito u vreme punog Meseca, oko 25. septembra.

LjUBAV Napeti aspekti Venere u retrogradnom hodu preko kuće nervnog sistema, posle 5. oktobra, upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom, što se posebno odnosi na avgustovske Device. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, preko poslovnih kontakata možete da upoznate šarmantnu osobu, najverovatnije Bika ili Vagu. Dobijate SMS od Jarca. Bik misli na vas.

ZDRAVLjE Proverite krvnu sliku. Rekreirajte se. 

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA JESEN 2018: kakvu sudbinu i promene donosi položaj planeta ove jeseni

VAGA (23. 9 - 22. 10)

POSAO Vaš vladalac Venera, simbol novca, 5. oktobra, kreće retrogradnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, u kome se već nalazi Jupiter, planeta inostranstva i prosperiteta. Ipak, budite oprezni, ukoliko dobijete iznenadnu ponudu za početak ili obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi. Krajem perioda, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja je zbog posla poznata u javnosti. U drugoj polovini perioda možete da upoznate nekoga ko se bavi zanimanjem zbog kojeg često putuje ili namerava da pokrene privatni biznis. Oslonite se na Lava ili Strelca.

ZDRAVLjE Provodite više vremena sa prijateljima. Pijte više vode.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

POSAO U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu koja će vam na prvi pogled delovati sjajno, naročito ako ste rođeni u drugoj dekadi. Ipak, posavetujte se sa Rakom ili Ribom. Vaš vladalac Pluton, 1. oktobra, kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ličnosti, donoseći vam priliv energije, preduzimljivosti i inicijative.

LjUBAV Venera, vladalac kuće ljubavi, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, 5. oktobra, najavljujući poziv za izlazak od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, pokušajte da izbegnete rasprave i konflikte sa voljenom osobom, koje će najverovatnije biti prouzrokovane vašom ljubomorom ili posesivnošću.

ZDRAVLjE Proverite nivo šećera u krvi. Unosite više tečnosti.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC (21. 11 - 22. 12)

POSAO Aspekti Marsa, Sunca i Merkura, simbola akcije, ugleda i komunikacija, najavljuju uspostavljanje novih veza i poslova sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 2. oktobra, možete da dobijete isplatu koju odavno čekate. Retrogradni hodVenere, posle 5. oktobra, donosi vam nove izvore prihoda preko honorarnih ili paralelnih poslova.

LjUBAV U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, očekuje vas uzbudljiv susret sa nekim vatrenim znakom, najverovatnije Lavom ili Ovnom. Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, 10. oktobra ulazi u tajanstvenu Škorpiju, najavljujući mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa nekim ko vam se već duže vreme dopada. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

ZDRAVLjE Čuvajte se sportskih povreda. Smanjite unos slatkiša.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

POSAO Pun Mesec u trigonu sa Merkurom u vašoj 11. kući, oko 25. septembra, najavljuje nove kontakte i poslove. Pluton, simbol moći, 1. oktobra, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam priliv energije i novac. Posle 10. oktobra dobijate ponudu za isplativ posao sa strancima, što se najviše odnosi na predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi.

LjUBAV Aspekti Marsa u Vodoliji, slobodnim Jarčevima donose susret sa osobom koju najverovatnije već poznaju preko poslovnih konatakata. Posle 5. oktobra, kada Venera, simbol ljubavi, kreće prividnim hodom unazad, pokušaće da vam se približi stara simpatija, a u vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, mladolika ili mlađa osoba.

ZDRAVLjE Promenite način ishrane. Jedite više svežeg voća.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP DO KRAJA 2018. GODINE: ova tri znaka čeka najteži period

VODOLIJA (20. 1. - 19. 2)

POSAO U prvoj polovini perioda, Mars, simbol akcije u vašem znaku u kvadratu sa vašim vladaocem Uranom, planetom svojeglavosti, čini vas prilično zahtevnim, što može nepovoljno da se odrazi na odnos sa saradnicima ali i poslovnim partnerima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 16. oktobra, izbegavajte dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima.

LjUBAV Oslabljen uticaj Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom 5. oktobra, najavljujući povratak stare simpatije u vaš život. U vreme punog i mladog Meseca, oko 25. septembra i 9. oktobra, izbegavajte konflikte sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE Moguć pad imuniteta. Potražite savet nutricioniste.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

POSAO U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, trebalo bi da izbegavate konflikte sa saradnicima ili nadređenima. Sunce u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Plutona u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja neočekivanih situacija, opominje da u oktobru izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, posebno ako ste rođeni u drugoj dekadi.

LjUBAV Posle 5. oktobra, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom. Naglašen znak Škorpije, posle 10. oktobra, donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom koja je ostavila jak utisak na vas.

ZDRAVLjE Pazite se povreda. Potreban vam je odmor.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti