Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NEDELJU POČINJE JESEN: 5 moćnih rečenica kojima ćete privući bolji život uz jaku energiju jesenje ravnodnevnice

Iskoristite energiju novog godišnjeg doba!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Druga godišnja ravnodnevica dogodiće se u nedelju (25. septembar 2018. godine) čime će započeti jesen na severnoj polulopti. U astronomiji, ravnodnevica je pojam koji označava trenutak kada Sunce preseca nebeski ekvator. Sa astrološkog aspekta, ravnodnevica je značajna prekretnica koja označava sredinu astrološke godine. Tačnije, tada se Sunce nalazi na polovini svog puta kroz 12 različitih konstelacija.

Sunčev ulazak u znak Vage znači da je vreme za harmoniju. Trebalo bi da se okrenete ka drugim ljudima i razmislite na koji način da ostvarite zdrav odnos sa partnerima i prijateljima. Energija Vage se sastoji od balansa između sopstvenih želja i potreba i uzimanja u obzir šta je to što je potrebno drugima. Sada ćete takav balans i vi uspeti da ostvarite, i to na svim životnim poljima.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP VAM MENJA SUDBINU: šta će vam doneti opasni Kiron u Ovnu (do 2027. godine)

Smena godišnjih doba donosi i promenu jačine i smera energije. Na severnoj polulopti, energija počinje da se kreće ka unutrašnjosti, te ćete biti ohrabreni da otpustite sve ono što vam više ne čini dobro.

KOJE SU MOĆNE POZITIVNE AFIRMACIJE KOJIMA ĆETE OTPOČETI SVOJU PROMENU I STVORITI BOLJI ŽIVOT PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije