Mlad mesec u Devici, 9. septembra, povezuje nas sa svim praktičnim stvarima, delotvorno i uzemljeno. Devica i Jarac nadahnuto pronalaze nove mogućnosti kako bi učvrstili osećaj da se sve u životu odvija uredno i po planu. Blizancima i Vagi, Strelcu i Ovnu posebno će zadovoljstvo doneti čišćenje i pospremanje, sistematski pregled lekara, tretmani lepote... Lav i Vodolija uz malo će truda dovesti u red svoje finansije i pronaći će načine za štednju. Bik i Ribe započinju srećnije razdoblje ljubavneveze. Raku i Škorpiji uspeh u svemu što rade donose pažljivo prikupljanje informacija, pomna analiza detalja i društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKO IZGLEDA VAŠA IDEALNA SPAVAĆA SOBA: evo koja boja zidova odgovara vašem znaku Zodijaka

Sa prvom četvrti u Strelcu, 16. septembra, najbolje je barem nakratko se odmaknuti od svega što radimo da bismo dobili bolji pogled na svoje aktivnosti. Dobro je otići na kratko putovanje ili neki jesenji festival u okruženju. Možda će neki kurs ili predavanje pomoći da sagledamo svoju stvarnost drugačije i dobijemo sveže ideje koje će pomoći da se lakše nosimo sa svakodnevicom. Razmislite koji biste sport ili fizičku aktivnost mogli uključiti u svoj redovni raspored.

Svaki pun Mesec je trenutak u kojem jasno vidimo gde smo trenutno sa svojim planovima. To je vrhunac naših napora i trenutak uspeha onde gde smo se stvarno potrudili. Pun Mesec u Ovnu, 25. septembra, posebno je snažan. Dobivamo injekciju energije kojom ćemo izvući maksimum iz svega što radimo i napraviti, prema potrebi, promene da bi uspeh bio potpun. Ovan i Vaga, Jarac i Rak donose važnu odluku vezanu uz porodicu i posao. Vodolija i Lav doživljavaju uspeh u svemu što je u vezi sa učenjem, protokom informacija i putovanjima. Devica i Ribe, Škorpija i Bik mogli bi postići lep finansijski uspeh ako su prethodnih meseci bili vredni i marljivi. Za Blizance i Strelca ovo je vreme ljubavne sreće.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP DO KRAJA 2018. GODINE: ova tri znaka čeka najteži period

Sa drugom četvrti u Raku, 2. oktobra, bićemo pomalo nostalgični, ali krajnje je vreme da pospremimo sve letnje stvari i počnemo pripremati zimnicu. Pravi je trenutak da ulepšamo svoj dom, popravimo sve što se pokvarilo i učinimo ga svojim sigurnim i lepim utočištem. Energija Raka podstiče nas da više spavamo, bolje se hranimo i više družimo sa porodicom.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa.hr