Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

U toku ovog meseca dolazi do izražaja vaša prava priroda. Bićete dinamični, aktivni i prilično zapovednički nastrojeni. Ako ste muškarac, pokušajte da budete džentlmen prema damama a na poslu budite manje autoritativni jer u protivnom možete dolaziti u sukobe sa drugim Jedinicama i Peticama. Četvorke i Dvojke će vas nervirti svojim primedbama koje će biti pravi atak na vašu savest. Ma kog pola da ste, u principu, bolje se razumete sa muškarcima a to vam, ako ste žena, može doneti probleme u kontaktima sa ženama Četvorkama kao i sa članovima porodice, naročito starijima, nećete imati utisak da vas bilo ko podržava. Ljubavni život može biti pun uzbuđenja ako budete išli da razne proslave, drštvena okupljanja, ako radite u velikoj državnoj firi, predstoji poznastvo na nekom većem skupu ili na putu.

PROČITAJTE JOŠ: 10 OSOBINA LJUDI ROĐENIH U SEPTEMBRU: šarmantne i romantične duše koje uvek iskreno vole

DVOJKA

U toku ovog meseca vaš broj biće previše uticajan što znači da treba da pokušate da držite svoj život u svojim rukama. Svi nekadašnji strahovi koji se tiču nemogućosti da rešite finansijske ali i ljubavne probleme, mogu izgldati prilično opterećujući za vas, posebno ako u vašem datumu rođena dominiraju Dvojke i Devetke. Pokušajte da na život gledate sa vedrije strane jer ćete neki novac verovatno dobiti a moguće i preko igara na sreću ili preko ženskih članova porodice, ma kog pola da ste. Nestalnost i svaka vrsta preterivanja može oslabiti vaš imunološki sistem a ako ste žena, imaćete tendenciju da se ponašate kao da ste žrtva u vezi. Pustite partnera neka bude jači, vama to i onako prija. Muškarci Dvojke biće veoma kretivni i spremni da se maksimalno potrude na poslu što će imati ko da primeti i pohvali.

TROJKA

Predstoje vam mnogobrojna uzbuđenja, naročito ako budete planirali put, ako se bavite poslom u kome ste maksimalno samostalni i ako budete spremni da prihvatite neku promenu na poslu ili posla uopšte. Sledite svoje potrebe i osluškujete svoj unutrašnji glas jer ćete tako najlakše prebroditi sva iskušenja koja će pred vas stavljati jedna Četvorka, neka druga Trojka i Sedmica. Najteže ćete se slagati sa Jedinicima, naročito ako ih doživljavate kao konkurenciju kako na poslu tako i u ljubavi. Žene Trojke će naročito biti neprijateljski nastrojene prema ženama Jedinicama, a muškarci Trojke prema muškarcima Četvorkama. Može se desiti da vas saka sitnica izbaci iz takta, posebno ako neko bude pokušavao da vam nametne svoj autoritet. Sve što je vanredno, bilo da se radi o poslu ili o nečekivanoj šansi u vezi sa putem ili susretom, za vas će biti veoma privlačno. Potrebna su vam uzbuđenja ali se zapitajte da li imate za njih snage i nerava.

Kliknite OVDE za nastavak numerološke prognoze za septembar 2018!

PageBreak

ČETVORKA

Ovo bi mogao biti jedan od mirnijih meseci u toku koga ćete ipak, potpuno neočekivano doživeti možda flert, susret koji se pamti ali i svojevrsnu poslovnu ponudu koja se ne dobija svaki dan. Vreme je da sredite sva pitanja u vezi sa stanom, bilo da imate zaostala dugovanja ili treba da napravite veliko čišćnjenje energetskog prostora. Potreban vam je mir i odmor i bilo bi dobro ako biste sebi priuštili nekoliko dana bar izolacije od svakodnevnice. Izbegavajte bilo kakve teme na poslu u kojima se od vas očekuje neki vaš čvrst stav, ne dajte nikome obećanja koja ne možete da ispunite i pokušajte da se rasteretite obaveza. Moguće su povrede ili upale mišića, istegnuća tetiva, naročito ako ste skloni preteranom fizičkom naprezanju pri rekreaciji. Takođe pazite da se ne povredite u svom domu. ako ste u braku, ne započinjite previše obziljne teme, moguća jer rasprava.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

PETICA

Predstavnici vašega broja mogu završiti veliki deo planiranih obaveza i čak mogu uspeti i u nečemu što su mislili da je malo verovatno. Svaka vrsta kontakta sa strancima donosi sjajne prilike kako za zaradu tako i za druženja, poznanstva i neke nove, za vas vrlo značajne susrete. Budite spremni da prihvatite savet jedne Devetke ili Četvroke pošto će predstavnici ovih brojeva biti spremni da vam učine neku vrstu usluge koja je vama veoma bitna. Dobićete podršku od svih osoba sa kojima ste bliski, bilo da se radi o članu porodice, roditeljima, poslodavcu koji će možda biti veoma darežljiv prema vama i nagraditi vas nekim putovanjem. Mlade Petice mogu poželeti da uđu u brak a dugogodišnji parovi će verovatno planirati odlazak na put. Imunološki sistem možete ojačati lišavanjem nečega što najviše volite, moguće preteranog uzimanja alkohola. 

ŠESTICA

Parni brojevi dobro razumeju predstavnike parnih brojeva ali oni vas neće naročito stimulisati, naprotiv, mogu na neki način podrivati vašu sigurnost u sebe. Hteli ne hteli moraćete da se pokrenete i da pokažete onaj aktivniji i preduzimljiviji deo svoje prirode. Ako vas Dvojka bude upoznala sa Jedinicom ne oklevajte, prihvatite se posla koji je možda na prvi pogled previše odgovoran za vas ali imaćete priliku da upoznate nove kolege ili da se stručno usavršite u oblastima koje su vas oduvek na neki način interesovale. Tempo vam može izgledati ponekada neizdrživ a u žurbi možete biti skloni povredama, često prenapregnut nervni sistem prouzrokovaće potrebu za raspravama, čak ćete uspeti i da se nametnete onima koji su oduvek bili na neki način iznad vas. Ako ste žena Šestica, prihvatite savet ljubavnog partnera, ma o čemu da se radi, a ako ste muškarac Šestica, trgnite se iz letargije.

Kliknite OVDE za nastavak numerološke prognoze za septembar 2018!

PageBreak

SEDMICA

Pokušajte da pri sumiranju prethodnog perioda budete objektivni prema sebi. Zapitajte se da li je bilo koji uspeh vredan iscrpljivanja. Ženski predstavnici ovog broja imaće potrebu da ih neko teši, razume i da preuzme deo odgovornosti na sebe. Teško da ćete naći nekog takvog osim ako ne budete u emotivnoj vezi sa Devetkom ili Dvojkom. Petice i Trojke će biti interesantne i spremne da se sa vama upuste u emotivne veze, ali vi nećete imati mnogo snage za njih, biće previše dinamične i pričljive. Ako ste muškarac Sedmica, želećete da sebi obezbedite psihički mir a toga neće biti ni na poslu ni kod kuće. Gde god se okrenete, oko vas žene, korisne i spremne da vas u nečemu odmene ali vi ćete teško pristajati na bezazlenu avanturu jer ćete čeznuti za romansom. Imaćete potrebu da pričate o osećanjima, bićete intuitivni, emotivno prilično labilni ali ipak od svojih kriterijuma nećete odustajati.

PROČITAJTE JOŠ: POSLEDNJA BROJKA U GODINI ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: otkrijte svoju najveću snagu koja vam donosi sreću u životu

OSMICA

Za predstavnike vašeg znaka nastupa prilično naporan mesec jer ćete morati da budete popustljiviji nego što ste i najverovatnije ćete, naročito ako ste muškarac Osmica, morati da pokažete nežni deo svoje prirode. Nemojte kupovati ničiju naklonost, ni saradnika ni partnerke, mada ćete najverovatnije biti zadovoljni prihodima. Ovo je odličan mesec za finansije, možete započeti nov posao, naplatiti neki od ranije, možete igrati igre na sreću, ući u zajednički biznis, sve će vam se isplatiti. Neka Dvojka će biti oduševljena vama, ali ipak pozovite u pomoć Jedinicu, Peticu ili Sedmicu ako vam je potreban glas razuma jer od vaše egzaltiratnosti nećete situaicju videti u pravom svetlu. Žene Osmice očekivaće više provoda, razumevnja, pažnje i pokušavaće da privuku pažnju Deveke, Trojke ili druge Osmice. Pokušajte da se uzdržite od nepotrebnih rasprava kojima ćete biti skloni zbog naglašene preosetljivosti.

DEVETKA

Za vas je ovo dobar mesec jedino ako imate privatnu firmu i poslujete sa strancima ili ako radite kod kuće, bilo čime da se bavite. Ipak, ovaj period može delovati na vas razdražujuće, posebno ako ste mladi a imate osećaj da vam na poslu ne daju dovoljno mogućnosti da pokažete sve što znate ili ako ste u zrelim godinama, a roditelji očekuju od vas više pažnje. Osobe koje su stare duhom ili telom tražiće vašu pažnju a vi ćete imati potrebu za putovanjima. Pazite se povrede, naročito ako nameravate da se bavite zimskim sportovima kojima niste vični. Vreme je pogodno za rešavanje pitanja u vezi sa nekretninama, bilo da treba da je iznajmite, izdate ili budete posrednik u poslu. Ako je ljubavni partner slabog zdravlja ili sklon hipohondiriji, posebno ako pati od kičme ili reume, sklon povredama, biće vam potrebno dosta napora da pokažete svoju osećajnost.

Izvor: Conoplja News