Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OTKRIVA KAKVE NEVOLJE DONOSI SUDBINA: ovaj znak se trudi i njemu se život menja na bolje

Dnevni horoskop donosi nove želje i čežnje, a ovaj znak očekuju prepreke koje vode ka uspehu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - sekstil Merkura i Venere donosi zanimljive preokrete u vaš život, piše Lovesensa. Ne plašite se, jer su zvezde pripremile dobre promene, naročito na polju ljubavi. Neočekivane vesti razbiće monotoniju, a evo koji znak čekaju divni trenuci...

Dragi Blizanci, u prethodnom periodu u vašoj vezi zavladala je monotonija i imali ste utisak da bi lepše živeli kad biste bili malo sami i slobodni. Ali, romantične varnice ponovo su se uselile u vaše srce i partner će jednim gestom pokazati koliko vas podržava i šta vam znači njegova nežnost. Pobegnite malo od obaveza i izdvojite vreme za romantičan izlet ili odmor. Osećanja ljubavi se vraćaju. 

Venera u vašoj petoj kući pomaže da skupite hrabrost, zaboravite na prošlost i ponovo se ostvarite u ljubavi. Napravićete prvi korak i pokušaćete da zavedete osobu koja vam se odavno dopada. Pokušajte prvo da se upoznate i budete prijatelji, pa onda očekujte nešto više. Karijera vam je trenutno prioritet i počeli ste da se razvijate na poljima na kojima ste slabiji. Ukoliko se dovoljno trudite, uspećete da izbegnete prepreke na putu ka velikom uspehu.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP OTKRIVA KAKO IZGLEDA VAŠA IDEALNA SPAVAĆA SOBA: evo koja boja zidova odgovara vašem znaku Zodijaka

Veliki zdravstveni horoskop za septembar 2018. godine

HOROSKOP DO KRAJA 2018. GODINE: ova tri znaka čeka najteži period

  Izvor:

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

OVAN

Septembar 2018. godine je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dve dekade meseca su obećavajuće. Donosićete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva sa kojima raspolažete koristićete mudrije i postićićete veću učinkovitost, inspirisaćete okolinu i pokazati se tako u poslovnom i društvenom životu. Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkura (u Devici, u periodu od 6. do 22. septembra). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno - profesionalnog ugleda, do 11. septembra. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. septembra. Vreme je da pokrenete one najambicioznije planove i da delujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazaće vam se puno novih prilika. Savršeno je vreme za razvoj vlastitog posla i dobijanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tokom septembra 2018. godine. Izražavaćete se sa lakoćom i znaćete šta treba i kada treba da kažete. Briliraćete u pregovorima! Doradite CV i šaljite ga na što više mesta. Na razgovore krenite bez oklevanja i pregovarajte o uslovima. Nakon 11. septembraa savetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

BIK

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra podržavaju vaše kuće ličnog razvoja i kreativnosti. Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspeh. U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite. Ako vodite vlastiti posao, moći ćete da ostvarite dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je uticaja u periodu od 6. do 18. septembra i ukazuje na dobit kroz saradnju sa inostranstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja. Mars kreće direktnim hodom 11. septembra 2018. godine u kući karijere i društveno - profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja grešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim saradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima i slično. U drugoj dekadi meseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore. Merkur, vladar novca Bika, 22. septembra ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. septembra. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak ili, ako tražite novi posao, imaćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osećati pritisak i stres, ali finansijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018. godine

BLIZANCI

Septembar je povoljan mesec za posao i novac. Moći ćete si priuštiti nešto što želite kupiti duže vremena. Veliki trigon koji prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembrai Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra), uključuje jednu od kuća Blizanaca koju povezujemo sa novcem. Jupiter, smešten u kući posla Blizanaca, pravi harmoničan aspekt sa Plutonom (smešten u kući zajedničkih dobara Blizanaca, računa i nasleđa). Pluton vlada kućom posla Blizanaca, a kroz aspekt sa Jupiterom ukazuje na to da ćete za uloženi trud biti nagrađeni, priliv novca voljene osobe će se povećati ili ćete ostvariti značajnu dobit kroz saradnju (zato što Jupiter vlada kućom partnerstva Blizanaca). Na poslu ćete dobiti bonus ili nagradu ili ćete biti u dobroj prilici za pregovore o povišici ili dodatnoj zaradi. Ako sa sadašnjim poslom niste zadovoljni, naći ćete alternativu. Ako ste nezaposleni, tokom septembra imate šansu za pronalazak novog posla. Važno je da probate, da date ono najbolje od sebe. Zemljani znakovi pomažu pri stabilizaciji stvari uopšteno, a to znači da ćete poboljšati svoje finansijsko stanje, čak iako imate dugova ili neočekivanih troškova. Za neočekivane finansijske poteškoće brzo ćete naći rešenja.

RAK

Mars, planeta koja vlada karijerom Raka, vraća se u 8. kuću Raka 11. septembra 2018. godine. To je kuća koju povezujemo s novcem (resursi, sredstva, dobit, pozajmice, računi). Možda je ovo najbolje za Rakove koji rade u bankama, ali i za one koji žele dovesti u red navike vezano za novac, trošenje, dugove itd. Tokom septembra imaćete priliku da promenite sve ono sa čime ste nezadovoljni i što vam zadaje glavobolje još od maja. Novac može postati razlog za svađe, posebno kroz zadnje dve dekade meseca. Imajmo na umu i to da je Mars oko Južnog čvora, što ukazuje na mogućnost ponavljanja grešaka vezano za finansije. Budite na oprezu sa svim što ima veze sa online transakcijama, virtualnim novcem i finansijskim nagađanjima. Ako tražite promaknuće, mogli bi se suočiti sa poteškoćama i naglim preokretima. Na primer, u rukovodstvu može doći do naglih promena i shvatićete da više niste predviđeni za promaknuće. Ne upuštajte se u intrigantne stvari i nemojte tražiti brz i lak novac. Budući da je Jupiter, vladar vaše kuće posla, u kući kreativnosti i zabave, ako idete na godišnji odmor, mogli bi posao poneti sa sobom. Neki Rakovi mešaće posao i zabavu.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak finansijskog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije