Dnevni horoskop - trigon Meseca i Neptuna donosi savršen dan za sanjarenje i idealizaciju, ali pazite da se na izgubite u svetu divne mašte, piše Lovesensa. Danas odložite ozbiljne i teške poslove, važne odluke i posvetite se sebi, baš kao ovaj znak Zodijaka.

Drage Vage, naporno ste radile, a sad je prava prilika da uživate u slatkim plodovima svog truda. Zvezde će vam servirati različita zadovoljstva, ali najvažnije je da počnete više da brinete o sebi i da se opustite i odmorite. Nećete štedeti na sebi i napokon možete da priuštite nešto o čemu odavno maštate, ali nemojte nekontrolisano da trošite novac.

Moguće je da će usamljene Vage večeras upoznati zanimljivu osobu zbog koje će poželeti da promene budućnost. Očekuje vas početak romantične ljubavi, ali nemojte odmah da se apsolutno predate, već sačekajte da klupko osećanja počne da se odmotava.

PROČITAJTE JOŠ:

GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA BUDUĆNOST: evo kakva nas sudbina očekuje u 2018. godini

OTKRIJTE DA LI VAS VARA: jedan dan u nedelji kritičan je za preljubu, evo koji!

KAKO VAŠA KRVNA GRUPA PODNOSI STRES: evo koliki je vaš nivo hormona stresa

Krvnu grupu važno je znati zato što nam ona može reći kojim smo bolestima skloni, ali i kako se nosimo sa stresom. Možemo otkriti i kako se najbolje rešiti stresa s obzirom na krvnu grupu.

PROČITAJTE JOŠ: NERVOZA VODI U PRERANU SMRT: evo koje bolesti stvara redovan STRES

Naime, naučno je dokazano da osobe s krvnom grupom A najgore podnose stres. To je zato što imaju viši nivo kortizola u krvi, hormona odgovornog za osećaj stresa, što znači da su podložnije stresu od osoba drugih krvnih grupa.

Fizička aktivnost odličan je način za smanjivanje stresa, a stresu podložnim ljudima s krvnom grupom A preporučuju se umirujuće fizičke aktivnosti poput tai chija i joge koje snižavaju nivo kortizola.

PROČITAJTE JOŠ: ČUDESNI LEK KOJI OBARA PRITISAK: evo kako da koristite lišće šargarepe za čišćenje krvi i hipertenziju

Osobe s krvnom grupom 0, pokazala su istraživanja, najbolje podnose stresne situacije, ali isto tako im treba pomoć da iz tela izbace hormon kortizol. U tome će im najbolje pomoći energično vežbanje koja će ekspresno ukloniti osećaj stresa.

Osobama s krvnom grupom B najviše odgovaraju joga i drugi blaži oblici treninga, dok pojedinci s krvnom grupom AB najbolje funkcionišu kada je njihova dnevna rutina uravnotežena, bez prevelikih oscilacija osećaja stresa. 

Tekst: K. B.

Izvor: Zadovoljna