OVAN

Ne dozvolite da vas loše raspoloženje izoluje iz okruženja u kome ste cenjeni. Vaša kreativnost nije zatajila, u pitanju je kratkotrajno zasićenje. Uskoro će vam se ukazati prilika da preuzmete vođstvo u jednom značajnom poslovnom poduhvatu.

BIK

U potpunosti ste posvećeni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom, tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

BLIZANCI

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

PROČITAJTE JOŠ: NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 15. JULA 2018: period sumnji za Device, upozorenje za Lavove

RAK

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

LAV

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

DEVICA

Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao vezan za nešto kreativno, moguć je pozitivan pomak.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

VAGA

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju.

ŠKORPIJA

Previše ste uvredljivi. Ljutnja šteti vašem imidžu jer malo ljudi razume da iza toga krijete ranjivost. Dan je takav da je bolje da se okrenete ljubavnom planu ili porodici. Malo razonode i druženje s osobama koje vas vole, vašoj duši učiniće čuda.

STRELAC

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

PROČITAJTE JOŠ: Numerološka prognoza za jul 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

JARAC

Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava.

VODOLIJA

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo nego da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

RIBE

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Tekst: Suzana Ban

Izvor: Novosti