Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUTRA JE OPASNO POMRAČENJE SUNCA! HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA IZBEGNETE TALAS NESREĆE: evo šta svaki znak treba da uradi od 13. jula 2018. godine

Za pomračenje Sunca u Raku treba posebno da se pripremimo, upozoravaju astrolozi!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Morate sada biti pravi samurajski ratnik, jer dana 13. jula 2018. godine desiće se pomračenje Sunca u Raku. 

Mi sa ovih prostora ga nećemo videti,  jer se dešava kasno noću, ali ćemo pomračenje definitivno osetiti. Pre svega, u tom času osetićete svoje demone prošlosti. Osetićete sopstvenu krizu identiteta, ili krizu u odnosu sa partnerom ili kritičnost u nekom događaju. Osetićete užas i zaprepašćenje. Osetićete nesreću i neurotični stres koji je duboko ukopan u vašoj podsvesti kao strah od propasti. 

Poslednji put kada se desilo pomračenje Sunca na ovaj datum je 13. jula 1991. Nekoliko dana nakon tog pomračenja Sunca počinje građanski rat koji je prouzrokovao raspadom Jugoslavije

Pomračenje Sunca 13. jula 2018. otvara niz pomračenja koja će se dešavati Retro leta 2018. Opet tog dana 13. jula 2018.

Sunce i Mesec prave aspekt sa planetom Pluton koji se kreće retrogradno u Zodijaku. Apsolutno egzaktnom opozicijom će se spojiti Sunce i Mesec s jedne strane i Pluton sa druge. Sunce i Mesec se nalaze na 20° Raka, dok je retrogradni Pluton na drugoj strani klackalice, na 20° Jarca.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP VAM MENJA SUDBINU: šta će vam doneti opasni Kiron u Ovnu (do 2027. godine)

Zato kao pravi samuraj morate biti spremni za okršaj. Naoštrite mač, sasecite sve što vam se približi, a loše je po vas. Transformišite situaciju ka dobrom, makar to značilo da ignorišete svaki pokušaj provokacije na vaš ego i emociju. Morate promeniti obrazac svog ponašanja, jer je promena neminovna.

U vašem natalnom horoskopu, astrološka pozicija kuće u kojoj su Sunce i Mesec je oblast života koja će biti afektirana, dok astrološka pozicija kuće Plutona je odakle će doći neprijateljska pretnja. U ovom slučaju Pluton će vas primorati da duboko kopate po oblasti života koje vas sputavaju ka vašem putu sreće i uspeha.

Ukoliko se ukrste prva i sedma kuća, imaćete problem dominacije u partnerstvu u odnosu na lične stavove. Kod druge i osme kuće, to će dovesti do pojave fatalne zavisti, koja će uticati na vaše finansije.

Kada su treća i deveta u pitanju, dolazi do teške komunikacije u odnosu na ono što ste naučili u životu. Četvrta i deseta kuća vas primoravaju da se odreknete karijere zbog obaveza u vašem domu i obratno.

I na kraju, dve najteže ose astroloških kuća u ovom slučaju: peta i jedanesta kuća, gde će se pojaviti stari prijatelji u nekom noćnom provodu koji će vas ubeđivati da se opijate ili drogirate. Dok šesta i dvanaesta kuća su najintezivnije, navode na bavljenje okultnim ritualima ili pojavu neurotičnih strahova iz života koji će uticati na zdravlje, naručito prouzrokovani stresom ukoliko izgubite posao ili kućnog ljubimca.

Pluton u ovom slučaju šalje demone prošlosti u obliku strahova od povređenosti ega i emocija. On je gospodar tame koji će vam u ovom slučaju slati provokaciju, ljubomoru, manipulaciju i poroke sa željom da izdominiraju nad vama. Zato će doći do krize sa vašim samopouzdanjem, u vezama sa partnerom, ili kritično stanje pri nekom masovnom događaju. Opozicija pomračenog Sunca i Plutona predstavlja borbu između dobra i zla.

Neprestana borba se vodi između dve strane. S jedne su duhovna predanost i duboka intuicija, a sa druge strane ekstremna fatalnost i nasilničko raspoloženje. Ova borba vas u lošem kontekstu može dovesti do destruktivnog ponašanja, koje će vas voditi u zavisnost prema porocima, u manipulaciju prema partneru, ili u egocentričnu tvrdoglavost da prihvatite činjenice koje ste prepoznali u prošlosti. Opet, u vezama ovo može dovesti do provokacija, ljubomore, dominacije, ili špijuniranja partnera.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa i da saznate šta vam donosi intuicija!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije