Retrogradni Mars u Vodliji počinje da vlada ljubavnim životom od 26. juna 2018. godine, a ljubavne varnice polako će početi da tope mnoga ledena srca. Pojačana erotska energija i leptirići u stomaku doneće usamljenim dušama početak jedne letnje ljubavne avanture.

Evo koji će horoskopski znakovi imati najviše sreće u ljubavi do kraja juna 2018. godine!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2018. godine

JARAC

Venera u Raku u vašem sedmom polju vam daje ogromnu privlačnost prema suprotnom polu, te je tokom ovog meseca moguće mnogo flerta i ljubavnih upoznavanja. Međutim, planete ne pokazuju da biste tokom ovog meseca mogli da stupite u neku ozbiljniju i dugoročniju vezu. Jarčevi koji su u vezi ili braku bi trebalo da pokažu više razumevanja za partnera, da budu manje kritični i zahtevni, jer bi u suprotnom vrlo lako moglo da dođe do prekida u naredna tri meseca.

STRELAC

Tokom ovog meseca zračite posebnom energijom, te ćete imati više udvarača nego što ste očekivali, ali vama će za oko zapasti ili je već zapala, osoba koja ima stil, novac, dobar posao i autoritet. Planete najavljuju susret sa tom osobom, međutim pokazuju i da se suzdržavate, da pravite korak unazad zbog straha da niste dovoljno dobri za tu osobu. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju popravljanje odnosa sa partnerom nakon polovine juna.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za jun 2018. godine

BIK

Napokon ste spremni da stavite tačku na prošlost i da pogledate u budućnost. Zapravo, tokom ovog meseca biste mogli da postavite "kamen temeljac" novog poglavlja u vašem ljubavnom životu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veliki broj novih poznanstava, jer će neopisivo zračiti pozitivnom energijom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju mirno stanje sve do kraja meseca kada Mars kreće retrogradno i unosi nepoverenje, neistine i ljubomoru u vezu ili brak. Budite spremni na to.

Izvor: Astro usluge/Lovesensa