Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KINESKI HOROSKOP ZA JUN 2018: poruka Univerzuma za Petla, vrela ljubav za Psa

Kineski horoskop donosi nove ljubavne potrese i iznenađenja i vreme je da se razmisli o prioritetima!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kineski horoskop za jun 2018. godine najavljuje snagu reči i vremena - mnogo čekanja, važni razgovori i spremnost da kažete i čujete obeležiće mesec Zemljanog Konja koji počinje 14. juna, piše Lovesensa.

Ako uspete da uskladite svoj put sa putanjama partnera, prijatelja i kolega, pred vama je vreme pogodno za radikalne promene. Ipak, neće biti tako lako prihvatiti sve novo što vam se nudi, naročito ako vam nije ponuđeno nežno i delikatno.

Pacov - jun 2018.

Ljubav je vaša glavna životna struja ovog meseca; posao, karijera, učenje... sve drugo palo je u drugi plan! Nova ljubav potresa srca donedavno usamljenih pripadnika ovog znaka, sve je u izmaglici nada, snova, želja. I u duge ljubavi ulazi novi osećaj optimizma, vreme je da se sve promeni na bolje. Neka poslovna strana čeka, očuvajte samo stabilan ritam. Uspeh dolazi narednog meseca.

Koza - jun 2018.

Sve su karte otvorene, sve je na stolu. Najvažnije je da se zagledate u svoje srce i oslušnete emocije - šta vam one govore? Ne pristajte da brinete tuđe brige, pokažite empatiju ali ne preuzimajte odgovornost za to kako se drugi osećaju. Ako vas privlači neko potpuno suprotan, razmislite da li ste spremni na sve što se može dogoditi?

Bivo - jun 2018.

Ne zalećite se, ne otkrivajte sve svoje tajne dok ne upoznate malo bolje osobu preko puta vas. Sačekajte da se emocije izbistre, da se bar neka obećanja ostvare, da reči budu ispraćene i odgovarajućim delima. Na poslu se menja odnos snaga, bićete svedok novih početaka. Ako tražite posao, zvezde su na vašoj strani.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa

Zmija - jun 2018.

Pravi je trenutak da zastanete i odmerite dokle ste stigli, a zatim da napravite najbolji plan za napredak. Moguće je da više uopšte nećete biti zainteresovani za ciljeve koji su vam se do juče činili tako važni i poželjni. Nova strast probudiće se kao plod dubokog promišljanja. Ljubavna iznenađenja oboriće vas s nogu, budite spremni da dočekate zvezde koje će vam skinuti s neba.

Zmaj - jun 2018.

Trenutak je da ponovo razmislite o svojim prioritetima. Da li ste sigurni da “Broj 1” treba da ostane na tom mestu? I usamljeni Zmajevi mogu da očekuju potpuni preokret, a da li će to biti samo privremena situacija ili zaista novi život odlučiće sami. Na poslovnom planu najbolje je krenuti događajima u susret. Teškoće nisu nove za vas, potrudite se da vam ne promaknu detalji.

Tigar - jun 2018.

Tri ključne reči odrediće ovaj mese: strpljenje, strpljenje i strpljenje. Za to će vam biti potreba poseban napor, ali nagrada će biti adekvatna. Nije vreme za emocionalne rizike, sačekajte bolji trenutak da jedno zanimljivo poznanstvo, možda, produbite. Na poslu iznenada stiže pomoć koju niste ni tražili ni očekivali, biće to podstrek da napravite još bolji rezultat. Ipak, ne opuštajte se previše. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak kineskog horoskopa: ZEC, KONJ, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA!

  Izvor:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije