Ovan

Venera, vladar kuće veza Ovna je vrlo aktivna tokom juna 2018. godine i obećava zanimljiva iznenađenja i izazove u ljubavnom životu. Puno toga neće biti onako kako ste zamišljali i najbolje je da budete strpljivi i taktični, jer u drugom delu meseca glavnu ulogu može preuzeti ego i tako stati na put i najlepšim ljubavnim pričama. Prvih dana juna bićete romantičnog raspoloženja i na jako lep način ćete pokazivati ljubav voljenoj osobi. Poželećete zajednički život. Ovnovi u dužim vezama i braku više će vremena posvetiti uređenju doma. Neki Ovnovi mogu osetiti pritisak od strane voljene osobe zbog nečeg što zapravo ne žele da učine ili da se obavežu. Venera ulazi u kuću ljubavi Ovna 14. juna 2018. godine i pravi izazovan aspekt s Marsom, vladarem Ovna i s Uranom. Žudnja za slobodom i ushićenje mogu doseći vrtoglave visine. Kod parova koji su duže u vezi na nestabilnim temeljima može doći do sukoba, posebno u periodu 14. – 16. i 20. – 22. Ovnovi koji nisu u vezi mogu se naći u zbunjujućim i izazovnim situacijama, u kojima neće moći razaznati radi li se o ljubavi ili prijateljstvu. S druge strane, uzbudljiva igra mačke i miša može se odigravati između vas i nekoga iz vaše okoline ko ne želi da se odmah razotkrije.

PROČITAJTE JOŠ: Ove dame obaraju s nogu: one su najveće zavodnice među horoskopskim znacima!

Bik

Već početkom juna 2018. godine dobijaćete puno pažnje od potencijalnih partnera i ako ste sami, trebalo bi da lako nađete novu ljubav, barem privremeno ako ne na duže staze. Nemojte planirati dugoročno nego uživajte u trenutku dok traje. Bikovi koji su u vezama uživaće u harmoničnom odnosu s voljenom osobom, ali glavni problem bi mogla da bude posesivnost, posebno u periodu od 5. do 7. juna. Merkur, planeta ljubavi Bika, prolazi vašom 3. kućom 12. juna 2018. godine. To je povoljan period za izražavanje osećanja, za govor srca srcu. To je vreme za produbljivanje odnosa i za ulazak u nove veze ako niste u vezi. Venera, vladar Bika, ulazi u romantičnog i strastvenog Lava i 4. kuću Bika, kuću porodice i doma. Potreba za kućnim ugođajem je snažna, ali nećete imati dovoljno vremena jer će vam karijera biti na prvom mestu. Mars, jedan od vladara Bikove kuće veza, kreće retrogradno 27. juna 2018. godine i tada nemojte donositi važne odluke kao što su ulazak u brak ili razvod braka. Nemojte pokušati da pogurate stvari u smeru u kojem biste želeli da idu jer su na takav način jako slabi izgledi da se to ostvari. Ovo je povoljan period da se neke stvari razjasne, da se vidi gde se pogrešilo i šta može da se učini da bi situacija bila bolja.

Blizanci

Merkur, vladar Blizanaca, je u Blizancima do 12. juna 2018. godine, što znači da ste okupirani vlastitim željama i manje usmereni prema željama partnera. Do 21. juna u Blizancima boravi i Sunce. Sunce jača vašu potrebu da se istaknete, da se vaše ideje čuju, dok istovremeno nećete imati sluha za ono što drugi govore. To može narušiti odnose. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, je u harmoničnim aspektima u prva tri dana u mesecu, a nakon toga se suočava s opozicijama s Plutonom i Marsom i kvadratima s Uranom i Jupiterom. Neće vam biti dosadno, a intenzitet nekih odnosa oboriće vas s nogu ili aktivirati stare strahove povezane s nezavisnošću, slobodom kretanja i slično. Kroz prve dve dekade juna neki Blizanci će razmisliti o planovima vezano za budućnost, možda čak vezano za brak ili razvod. U ovom periodu nećete baš biti raspoloženi za vezanje i obaveze. Najvažnije teme u ljubavnom životu Blizanaca u ovom periodu su: novac, upravljanje zajedničkim sredstvima, izbegavanje obaveza, uglavnom onih manjih, svakodnevnih.Ako tražite novu ljubav, mogli biste je pronaći u drugoj polovini meseca, posve neočekivano, na primer kada posećujete rodbinu ili društvo iz škole. Nije isključeno ni da se ponovno zaljubite u bivšu ljubav.

Kliknite OVDE za nastavak horoskopa!

PageBreak

Rak

Jupiter (smešten u kući ljubavi Raka) je još uvek retrogradan, sve do 11. juna 2018. godine. I Saturn je retrogradan, a povrh svega, i Mars, vladar kuće ljubavi Raka, kreće retrogradnim hodom 27. juna 2018. godine. Zato ne očekujte lagan mesec u ljubavnom životu. Mnogi od vas će želeti da razjasne određene situacije ili pokrenu nešto novo u ljubavnom životu. Stvari će se pokretati zaista sporo i moraćete uložiti puno truda, a na prošlost gledati drugačijim, zrelijim očima. Vreme je na vašoj strani, dobro promislite i procenite situaciju. Ljubavni život nije lagan tokom juna 2018. godine i voljena osoba na neki način želi da vas ograniči u izražavanju misli i osećanja. U poslednjoj dekadi dolazi do poboljšanja komunikacije i napetost se smanjuje. Glavne prepreke koje narušavaju sklad su ljubomora, posesivnost i svađe oko novca. S retrogradnim Marsom u vašoj 8. kući strast može biti velika, ali opasna. Ako niste u vezi i tražite ljubav, budite oprezni i nemojte se zanositi slepom privlačnošću.

Lav

Tračevi, tajne i međusobno nepoverenje mogu naštetiti vašem ljubavnom životu. Ipak, puno pitanja koja vas brinu ili optužbe koje se vama nameću mogu se razjasniti i raščistiti u prvoj sedmici i u i poslednjoj dekadi juna 2018. godine kroz iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji vam mogu dati dobre savete koji će vam pomoći da vratite stvari na svoje mesto u ljubavnom životu. Neki Lavovi dobiće prigovore zbog previše vremena provedenog u društvu prijatelja i za izbegavanje kućnih i porodičnih obaveza. Nakon 14. juna 2018. godine, kada Venera ulazi u Lava, vaše će se raspoloženje promeniti, bićete romantičniji, brižniji, nežniji, ali istovremeno i sebičniji. Bićete jako zahtevni, ali budite spremni i da ponudite puno. U suprotnom se i manji sukobi mogu rasplamsati. Lavovi koji nisu u vezi ili koji su tek ušli u vezu naći će se u zastoju ili sporom razvoju događanja zato što je Jupiter, vladar ljubavi Lava, retrogradan. Ako tražite bolju polovinu, moglo bi vam se posrećiti putem interneta ili kroz neke volonterske projekte i događaje, posebno kroz prve dve dekade meseca.

PROČITAJTE JOŠ: Izvor snage za vaš horoskopski znak: Bik voli logiku, a Ribe intuiciju

Devica

Jun 2018. godine nije baš obećavajuć mesec što se tiče ljubavnog života, iako su neke Device zabrinute statusom u vezi ili budućnošću neslužbene veze. Jupiter, vladar veza Device i Saturn, vladar kuće ljubavi Device, su i dalje retrogradni, što znači da će i dalje biti poteškoća koje morate prebroditi ili možda samo treba da budete još malo strpljivi, pa ćete moći da napravite prvi korak, da se prvi javite osobi koja vas privlači, dobijete odgovor ili ćete moći da otvoreno razgovarate s voljenom osobom o stvarima o kojima sada ne možete. Razmislite o tome na koji način pokazujete svoju ljubav i pažnju voljenoj osobi, zatim kakva očekivanja imate od voljene osobe, te izbegavajte pesimizam i samozavaravanje i pokušajte da budete realniji u svom pogledu na ljubavni život. Ako dođe do razočaranja u periodu od 6. do 8. juna, lakše ćete to prebroditi i zaboraviti uz pomoć prijatelja i više ćete se usmeriti na društveni život. Merkur, vladar vašeg znaka, 12. juna 2018. godine prolazi kroz vašu 12. kuću, što je povoljno za sklapanje novih prijateljstva i širenje društvenog kruga. Zato ćete u drugom delu juna osetiti potrebu za eksperimentisanjem i privlačiće vas drugačije od onog što do sada čini vaš ljubavni život. Vreme je da ostavite prošlost iza sebe i da raskinete veze koje ne funkcionišu, u kojima se osećate loše i koje vas na bilo koji način ograničavaju. Neke Device koje planiraju venčanje moraće da odlože planove zbog nedostatka novca.

Kliknite OVDE za nastavak horoskopa!

PageBreak

Vaga

Prva polovina juna 2018. godine je harmonična u ljubavnom životu. Donosi prilike za lepe razgovore o planovima o budućnosti s voljenom osobom, za izlaske i druženja, za zajednička putovanja i uživanje u društvu jedno drugog.Vage koje nisu u vezi mogle bi da održavaju vezu na daljinu ili da se zaljube u nekog čiji je posao vezan za više obrazovanje ili javnost. Možda se zaljubite u nekog iz inostranstva. Venera, vladar Vage, 14. juna ulazi u vašu 11. kuću odakle pravi opoziciju s Marsom koji je smešten u kući ljubavi. Iznenadna zaljubljivanja su vam na putu a prijateljstva se mogu pretvoriti u strastvenu vezu preko noći. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagreva. Ako duže vremena niste u vezi, budite oprezni, jer bi se mogle zalomiti ljubavi za jednu noć. Nemojte ignorisati očit rizik i niz mogućih neželjenih posledica koje proizlaze iz kratkih avantura. Iskoristite dan, ali neka to bude racionalno. Od 27. juna Mars, vladar kuće partnerstva, prolazi kroz vašu kuću ljubavi i retrogradan je. Zbog toga ne bi trebalo da donosite važne odluke poput ulaska u brak ili razvoda i to nije povoljan period za ulazak u novu vezu. Neke Vage će imati bogatiji društveni život, možda i tajnu vezu, ali budite oprezni!

Škorpija

Tokom juna 2018. godine idealizovaćete ljubav. Bićete vođeni velikim nadama, ali češće ćete naleteti na zbunjujuće okolnosti ili preterana očekivanja obostrano. Jupiter, suvladar kuće ljubavi Škorpiona, retrogradan je i u 1. kući Škorpiona. To znači da biste mogli da se ponašate egocentrično i da mislite kako ste jedino vi u pravu. Do sredine meseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Venerom, vladarem veza Škorpija, pa ćete se lakše razumeti s voljenom osobom. Na vama je da reči birate pažljivije. Venera ulazi u 10. kuću Škorpije 14. juna 2018. godine. Snažna privlačnost će biti rođena, možda čak i obećavajuća veza na duge staze s nekim koga ćete upoznati kroz poslovne dogovore. Može se dogoditi i da spontani sukobi, zbog želje da izazovete nekog ko predstavlja autoritet, donesu veliku strast. Sredinom meseca neko iz porodice pokušaće da se umeša u vaše odluke vezano za ljubav.

Strelac

Jun 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izliva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli biste ozbiljnije da popričate o braku. To posebno važi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju. Između 6. i 8. juna san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi. Treba vam takta i diplomatije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, 12. juna 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi. To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna venčanja. Neki Strelčevi će se zaneti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strelca, Mars, 27. juna kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strelca. To znači da u tim poslednjim danima juna može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

Kliknite OVDE za nastavak horoskopa!

PageBreak

Jarac

Ljubavni život Jarca tokom juna 2018. godine biće uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može doneti sukobe, nesporazume i ljubomoru.U prvom delu meseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon toga situacija počinje da se komplikuje. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. juna 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom delu meseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu. Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. juna i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga zavisi od vas, vašeg stava, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smešten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji šta morate da menjate u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vreme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

PROČITAJTE JOŠ: Škorpija ceni odanost, a Jarac toleranciju: evo čemu vaš horoskopski znak ne može da odoli

Strelac

Jun 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izliva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli biste ozbiljnije da popričate o braku. To posebno važi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju. Između 6. i 8. juna san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi. Treba vam takta i diplomatije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, 12. juna 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi. To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna venčanja. Neki Strelčevi će se zaneti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strelca, Mars, 27. juna kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strelca. To znači da u tim poslednjim danima juna može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

Jarac

Ljubavni život Jarca tokom juna 2018. godine biće uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može doneti sukobe, nesporazume i ljubomoru. U prvom delu meseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon toga situacija počinje da se komplikuje. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. juna 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom delu meseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu. Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. juna i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga zavisi od vas, vašeg stava, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smešten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji šta morate da menjate u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vreme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

Izvor: Tarot horoskop