Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Jupitera ukazuje na bolju finansijsku situaciju, osećaj zadovoljstva i uspeh na mnogim poljima, a evo koji znak će uz pomoć zvezda uspeti da ostvari stare želje, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, ovo je savršen dan za romantična iskustva. Moguće da ćete od partnera dobiti romantično iznenađenje ili ćete isplanirati zajedničko putovanje. Sada ste svesni da vaša veza nije prolazna ljubavna avantura, već romansa koja može da traje ceo život. Usamljeni Rakovi i dalje ne znaju da se snađu na polju zavođenja i flerta. Njihova mirna i nežna priroda ih sputava da pokažu koliko su zaista zabavni, inteligentni i vredni pažnje. Poradite na  samopouzdanju i ljubavne želje će se lakše ispunjavati.

Već dugo maštate o poslovnom uspehu, a danas će se situacija okrenuti u vašu korist. Na poslu vas očekuje puno teških zadataka i turbulencija, ali vi ste spremni da preduzmete prave korake i odluke u trenutku. Napokon ćete se istaći i vaša sposobnost biće primećena i nagrađena. Finansijska situacija je bolja, pa slobodno priuštite sebi nešto što već dugo želite, ali nemojte rasipati novac.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP - OVO OBAVEZNO URADITE ZA VREME MLADOG MESECA: evo kako da privučete novac i sreću dok vlada mlad Mesec u Biku (do 13. juna 2018. godine)

FANTASTIČNI MALAGA KOLAČ: opasno ukusan i slastan kolač sa bananama i crnom čokoladom (RECEPT)

LEPA BRENA KAO SVETSKA MODNA IKONA: posle Amal Kluni, i srpska pevačica obukla i haljinu i pantalone! (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesec obnove za Zmaja, velika sreća za Tigrove

Kineski horoskop za maj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja počinje da vlada 5. maja 2018. godine, piše Lovesensa. Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvata poraz, a ovog meseca zavladaće njena vatrena energija koja od nas zahteva transformaciju i razvoj na svakom polju.

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje podstiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite da živite u okvirima drage rutine, maj će biti težak mesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo. Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoisceljenje i negovanje kundalini energije, pa je ovo savršen mesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

Pacov - maj 2018.

Nova, duga ljubav otvara svoja vrata srećnim pripadnicima ovog znaka u najlepšem prolećnom mesecu. Ne obazirite se na prepreke koje vam negativne osobe prave u prvom delu maja, samo budite malo pažljiviji nego inače. Vaša pozicija na poslu je sve jača, ali izbegavajte nepotrebne rizike. Maj će biti vaš mesec napretka.

Bivo - maj 2018.

Prolećni šarm čini vas jednostavno neodoljivim, ali vi ćete biti oprezniji nego ikad do sad. Znate da nudite otvoreno srce i toplu dušu, pa s punim pravom očekujete to isto i od potencijalnog partnera. Nemojte se iznenaditi ako baš takav nastup donese sreću i susret s osobom koja će maj učiniti posebnim. Na poslu se prilagodite promenama, nagrada će biti adekvatna. 

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa

Tigar - maj 2018.

Dragi Tigrovi, ovo je vaš srećan mesec kad je u pitanju ljubav. Zaljubljenost na prvi pogled pokosiće vas u trenutku, a predaćete se brže nego što je pametno. Treba vremena da se i duše upoznaju, potrudite se da ga obezbedite i partner i vi. Na profesionalnom planu, napredak je izvestan, nemojte sami sebi da postavljate ograničenja.  

Zec - maj 2018.

Profesionalni ciljevi ispunjavaće vas čitavog meseca, postavićete visoko svoje kriterijume i biće vam neophodna pomoć pravih ljudi da biste ih i dostigli. Naravno, podrška moćnih nije dovoljna jer morate i sami uložiti dosta napora. Ipak, ostaje vremena i za opuštanje u nežnoj atmosferi. Usamljeni pripadnici znaka konačno ovog meseca mogu očekivati i prijatno društvo.

Zmaj - maj 2018.

Maj je mesec obnove za Zmaja! Pravi je trenutak da obnovite svoje društvene kontakte, da razmislite o novoj organizaciji svog života, da potražite podršku u oblastima u kojima ne uspevate da sve postignete. Umor vas sprečava da se posvetite najbližima, uložite novac u svoje vreme i vratiće vam se stostruko. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak kineskog horoskopa: ZMIJA, KONJ, KOZA, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA!

PageBreak

Zmija - maj 2018.

Počinje mesec kompromisa za vas, vreme je da počnete da tražite srednji put u svakoj napetoj situaciji. Nikakva tvrdoglava insistiranja na svom pravu ili mišljenju neće vam doneti koristi, uspeh očekuje samo one koji su u stanju da prihvate zdravu konkurenciju ideja. Pitajte svoje bližnje za stav, osluškujte tuđe mišljenje. Tiha voda breg roni. 

Konj - maj 2018.

Padaju maske ovog meseca, velike reči poslužile su samo da se prikriju slatke tajne zaljubljenog srca. Da održite magiju, nemojte odati sve. Na poslu će baš vama pripasti dužnost da rešite više važnih problema, ali vi ćete pronaći adekvatan odgovor na sve izazove. Kreativnost vas vodi ka nagradi, inventivni profesionalci iskoristiće situaciju da se pokažu u najboljem svetlu. 

Koza - maj 2018.

Nećete doći do novih rešenja ako sve radite na stari način. Proširite svoj univerzum, budite spremni da krenete u nepoznato i zvezde će vam pokazati put prema onoj posebnoj osobi s kojom ćete doživeti magiju. Na poslu pokažite strpljenje i pokušajte da krenete u susret problemima - budite spremni da ih rešite i pre nego što stignu do najoštrije faze.

Majmun - maj 2018.

Da li će to biti ljubav ili ne? Da li će se pretvoriti u prelepo prijateljstvo? Romantični pripadnici znaka biće presrećni što ih ispunjava ovako moćna vibracija sreće, jer su sreli dušu koja će ih pratiti u dobru i zlu. Nekoliko reči biće dovoljne i da se nasluti kuda ide vaše novo poznanstvo, pazite da ih dobro razumete. Na poslovnom planu, čeka vas velika sreća, pokažite snagu koja vas inače krasi.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

Petao - maj 2018.

U narednih 30 dana nemojte podleći svojoj težnji da neke bolne teme zatvorite, da neke važne stvari prećutite. Nije vreme za samoću, otvorite se prema osobi koja vas je toliko puta do sada razumela. Na poslu se savetuje fleksibilnost, a ako je zaista neophodno, pristanite i na rizik. Samo prethodno proverite da li su nadređeni upoznati s vašim stavom i preuzimaju ipak odgovornost.

Pas - maj 2018.

Vreme je da promenite svoj odnos prema kolegama koje su zadužene da uvedu novu organizaciju rada, uvidećete da neke od tih promena i vama donose veliku korist. Takođe, nemojte dozvoliti da na profesionalni plan utiču iznenadna burna dešavanja u emocionalnom polju. Mir je potreban u obe sfere života, a usamljeni pripadnici znaka tome treba samo da dodaju spremnost na nove susrete. Sledi uspeh.

Svinja - maj 2018.

Na profesionalnom planu situacija se naglo komplikuje, a vi se morate osloniti na svoj instinkt i biti vrlo oprezni. Ne zaslužuju svi vaše poverenje, daleko od toga, pa zato ne rizikujte previše. Više se otvorite na personalnom planu, ne čuvajte ljubomorno svoje sentimentalne tajne. Iskrenost će vam biti uzvraćena.

Tekst: K. Ivanović

Izvor: Lovesensa