Uz mlad Mesec u Biku, 15. maja, u raskoši boja, mirisa i topline probuđene prirode i mi možemo postići isti uspeh u svojim životima. Za Bika, Škorpiju, Jarca i Raka obilje života dolazi u obliku ljubavi. Intimna ljubav, roditeljska ljubav ili prijateljstvo učvršćuju osećaj sigurnosti.

Ovan, Lav i Strelac su u finansijskom uzletu, ali moraju pronaći više slobodnog vremena kako bi uživali u plodovima svog rada. Ribe i Devica trebaju odmor od svakodnevice. Otputujte negde barem za vikend da biste razbistrili sve nejasnoće koje vas muče. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek nešto planiraju, analiziraju, čitaju, nemirni su i često nervozni. Naučite da je ponekad korisno da ne radite ništa, da se prepustite dokolici, da biste se zaštitili od unutrašnjeg pregrevanja.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PRED REVOLUCIJOM! POSLE 83 GODINE, URAN ULAZI U ZNAK BIKA: proverite da li je rizičan i vaš datum rođenja!

Prva četvrt u Devici 22. maja, je poput dugačkog popisa malih stvari koje nam mogu život učiniti lakšim, urednijim i zdravijim. Stavimo kočnice pored obavljenih poslova poput: posetiti zubara, frizera, stolara, krojačicu, automehaničara. Pospremiti: radni sto, garažu, kuhinjske ormariće, urediti balkon... Nastavite listu ako bude  potrebno i ne zaboravite da ćete uz ovu produktivnu zemljanu energiju sve to obaviti kao od šale!

Kliknite OVDE za nastavak horoskopa!

PageBreak

Za vreme punog Meseca u Strelcu, 29. maja, potreba da iskoračimo iz poznatog i rutinskog učiniće nas nemirnima. Žudimo za uzbuđenjima i izazovima, maštamo o avanturama i daljinama. Vodolija i Lav se neće zadovoljiti maštanjem. Budite spontani, prihvatite svaku neočekivanu priliku za izlazak, putovanje, novi posao! Strelac, Blizanci, Devica i Ribe, zahvaljujući svojim poslovnim idejama i dobro sklopljenim partnerstvima, otvaraju zanimljive mogućnosti razvoja.

Škorpija, Bik, Ovan i Vaga u ljubavi i svim njenim uzvišenim kao i senzualnim užicima pronalaze snagu i novi smisao života. Rak i Jarac dostojanstveno će se zadržati na duhovnom nivou i pronaći odgovore na pitanja koja ih već dugo okupiraju. 

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP - OVO OBAVEZNO URADITE ZA VREME MLADOG MESECA: evo kako da privučete novac i sreću dok vlada mlad Mesec u Biku (do 13. juna 2018. godine)

Uz drugu četvrt u Ribama, 6. juna, mogli bismo da budemo razdražljivi, preterano osetljivi i izuzetno promenjivog raspoloženja. Spasiće nas duge usamljene šetnje, muzika, san, meditacija i voda u svim varijantama. U svemu tome otkrivamo osećaj duboke povezanosti sa svetom i svemirom i tako ponovo postižemo unutrašnju mirnoću i stabilnost.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa.hr