Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Meseca pojačava tenziju i dovodi do sukoba, a evo koji će znak uspeti da pronađe unutrašnji mir i sreću u ljubavi, piše Lovesensa.

Radujte se dragi Rakovi, ovo je savršen dan za ljubavnu sreću, a čarobna Venera u Blizancima budi zaspalu strast i ulepšava odnos sa partnerom. Jupiter u Škorpiji i Merkur u Ovnu podstiču vas da pravite zajedničke planove za budućnost, a mnogi parovi će želeti da ozvaniče romantičnu vezu.

Usamljeni Rakovi osećaju da još nisu spremni za ozbiljnu vezu, ali baš takva ljubavna strela pogađa ih direktno u srce. Iako ste želeli samo prolaznu avanturu, zaljubićete se kao nikada do sad! Na poslu je pozitivna atmosfera i rešili ste se briga iz prošlosti. Međutim, budite oprezni jer su neki od vaših kolega pravi energetski vampiri koji lako mogu ubiti vašu želju za napredovanjem i usavršavanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

NEDELJNI HOROSKOP DO 11. MAJA 2018. GODINE: evo kakvu sudbinu zvezde predviđaju vašem podznaku

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MAJA 2018. GODINE: počinje strašna sedmica ljubomore

ČUDESNI LEK KOJI OBARA PRITISAK: evo kako da koristite lišće šargarepe za čišćenje krvi i hipertenziju

Veliki zdravstveni horoskop za maj 2018. godine

OVAN

Budite aktivni i nemojte se zbog svega brinuti, posebno kada je reč o odnosima sa drugima. Sunce je u Biku do 21. maja 2018. godine. Daje vam energiju, vitalnost i na stvari gledate pozitivno. To je dobro, posebno za one s hroničnim bolestima, jer se stanje može pojačati sredinom meseca. Ali, ne treba strahovati, ako se dobro brinete o sebi i slušate savet doktora, osećaćete se puno bolje.

Savet: Suzdržite se od nepotrebnih troškova i nemojte se nadati da ćete do novca doći bez uloženog truda ili kroz finansijska nagađanja!

BIK

Budite aktivni i nemojte se zbog svega brinuti, posebno kada je reč o odnosima sa drugima. Sunce je u Biku do 21. maja 2018. godine. Daje vam energiju, vitalnost i na stvari gledate pozitivno. To je dobro, posebno za one sa hroničnim bolestima, jer se stanje može intenzivirati sredinom meseca. Ali, ne treba da strahujete, ako se dobro brinete o sebi i slušate savet doktora, osećaćete se puno bolje.

Savet: Suzdržite se od nepotrebnih troškova i nemojte se nadati da ćete do novca doći bez uloženog truda ili kroz finansijska nagađanja!

BLIZANCI

Nerviranje nije dobro za vaš želudac i ako inače imate problema s tim, stanje se sada može još i pogoršati. Zato bi trebalo naći aktivnosti koje vas smiruju. Možda vam može pomoći meditacija ili masaža, SPA tretman i slično. Tokom 21. maja 2018. godine Sunce ulazi u Blizance i možete očekivati više energije i vitalnosti. Isto tako, optimističnije ćete gledati na život. Biće trenutaka slabosti i stresa kojeg uzrokuju različiti strahovi. Neće škoditi ako obavite kontrolu i analize, posebno ako imate određene poteškoće.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za maj 2018. godine

Savet: Budite suzdržani i nemojte preterivati sa trošenjem novca i videćete da imate novca upravo onoliko koliko vam je potrebno!

RAK

Haos u ljubavnom životu i napor koji uložite u poboljšanje stvari ili pokušaji da shvatite šta morate da uradite mogu vas psihički iscrpeti. Mogu se dogoditi nezgode zbog nedostatka pažnje ili požurivanja. Ako ne možete da izbegnete rasprave, morate naći vremena za opuštajuće aktivnosti u kojima uživate, poput hobija. Osećaćete se puno bolje.

Savet: Obratite više pažnje na pravna pitanja, posebno ako imate posla sa ušteđevinom, partnerskim poslovima, porezima i pozajmicama.

LAV

Napor koji ćete ulagati u ljubavnom i poslovnom životu iscrpeće vas ako se ne organizujete dobro i odvojite dovoljno vremena za opuštanje i odmor.

PageBreak

Imunitet bi vam mogao pasti ili biste mogli upasti u zamku preterane brige i uznemirenosti. Umor vrlo lako vodi do neopreznosti, pa može doći do raznih povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet: Izdvojite vreme i za porodične probleme koje ste do sada odlagali!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

DEVICA

Previše putovanja može vas iscrpeti. Nekoliko starih poteškoća mogu se odjednom pojaviti, a neke mogu postati hronične. Zato je veoma važno da se više posvetite svom zdravlju i bez panike! U periodu od 13. do 19. maja bićete skloniji nezgodama, posebno na poslu ili povezano sa poslom. Budite oprezni i izbegavajte nagle pokrete i opasne situacije.

Savet: Ne trošite novac na nepotrebno, platite dugove i pokažite više takta na poslu! Ako reklamirate posao putem interneta, budite aktivniji!

VAGA

Profesionalan život Vaga pun je stresova ovaj mesec i nestabilnosti, a to se može odraziti na zdravlje. Na sreću, dobićete podršku kada se najmanje budete nadali i to će vam puno značiti. Od 13. do 19. maja budite oprezni, jer tada može doći do nezgoda, padova i povreda.

Savet: Nemojte varati voljenu osobu! Ako niste u vezi, nemojte se zadržavati u društvu osoba koje su u braku koliko god da su privlačne!

ŠKORPIJA

U prvoj polovini maja bićete puni energije, društveni i samopouzdani. Nemir i verovatnoća preterivanja sredinom maja mogu vas iscrpiti i izazvati zdravstvene probleme. Mogli biste da osećate sve više i više umora, pa je najbolje da više vremena provodite kod kuće, u svom gnezdu, i da se dovoljno odmarate kako bi napunili baterije. Nemojte pokušavati da popravite kućne kvarove, posebno ako niste dobri u tome. Mogli biste se povrediti.

Savet: Nemojte biti posesivni, ljubomorni i ne pokušavajte da manipulišete! Mogli biste puno izgubiti, na poslovnom i ljubavnom polju!

STRELAC

Retrogradno kretanje Jupitera (vladara Strelca) kroz 12. kuću Strelca može doneti introvertnost, diskretnost, meditaciju, ali i požrtvovnost. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno pojaviti i sada im morate posvetiti više pažnje. Tražite drugo mišljenje, doktore koji su na dobrom glasu i uložite u poboljšanje zdravlja. Ne bi štetilo da budete na dijeti ili da se odlučite za zdraviji život i da pokušate da reorganizujete raspored i ritam života, do 21. maja. Uspostavite ravnotežu između posla i pustolovina, pa se odmarajte dovoljno.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE NASTAVAK ZDRAVSTVENOG HOROSKOPA: JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

Članovi porodice mogu pomoći da postignete tu ravnotežu.

Savet: Budite oprezni sa onim što ima veze sa nekretninama, transakcijama i imovinom! Vaše procene mogu biti previše optimistične i doneti gubitak.

JARAC

Skupljate frustracije i napetost u sebi. Moglo bi se desiti da odjednom dođe do eksplozije na destruktivan i neočekivan način ili da se pojave određeni zdravstveni problemi. U drugoj polovini meseca odvojite vreme za hobi, ljubav i aktivnosti koje će vam pomoći da se osećate bolje.

Savet: Više pažnje posvetite porodičnim pitanjima i onim pitanjima vezano za vaš dom! Pažljivo razmislite u šta ćete uložiti novac!

VODOLIJA

Nakon 16. maja, kada Mars ulazi u Vodoliju, bićete u boljoj formi i imaćete više energije. Tokom maja 2018. godine može doći do upalnih procesa. Ako imate hroničnih poteškoća, u ovom periodu budite oprezniji. Izbegavajte bilo kakva preterivanja, posebno krajem meseca. Ako morate putovati, voziti auto ili imate opremu, imajte na umu da je veća predispozicija za nezgode u ovom periodu.

Savet: Posvetite se više ljubavnom životu i pokušajte bolje razumeti voljenu osobu!

RIBE

Niste u najboljoj formi i niz poteškoća mogu se ponovno pojaviti, kao i hronične bolesti. Iako vam se neke poteškoće čine male, ipak posjetite doktora. U drugom delu meseca može biti dosta opterećenja i nemira, impulsivnih reakcija, pa je povećana mogućnost da dođe do svađa, nezgoda ili će vas situacije i događaji iscrpljivati. Može vam pomoći ako se vratite duhovnosti ili religiji.

Savet: U ovom periodu prijatelji neće imati dobar uticaj na vas i imaćete poteškoća u određivanju onog što želite. Budite strpljivi i oprezni!

Izvor: Tarot horoskop