Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki zdravstveni horoskop za maj 2018. godine

Mesečni horoskop otkriva koga u maju očekuje neverovatna energija, a ko će imati problem sa hroničnim oboljenjima i prolećnim umorom!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Budite aktivni i nemojte se zbog svega brinuti, posebno kada je reč o odnosima sa drugima. Sunce je u Biku do 21. maja 2018. godine. Daje vam energiju, vitalnost i na stvari gledate pozitivno. To je dobro, posebno za one s hroničnim bolestima, jer se stanje može pojačati sredinom meseca. Ali, ne treba strahovati, ako se dobro brinete o sebi i slušate savet doktora, osećaćete se puno bolje.

Savet: Suzdržite se od nepotrebnih troškova i nemojte se nadati da ćete do novca doći bez uloženog truda ili kroz finansijska nagađanja!

BIK

Budite aktivni i nemojte se zbog svega brinuti, posebno kada je reč o odnosima sa drugima. Sunce je u Biku do 21. maja 2018. godine. Daje vam energiju, vitalnost i na stvari gledate pozitivno. To je dobro, posebno za one sa hroničnim bolestima, jer se stanje može intenzivirati sredinom meseca. Ali, ne treba da strahujete, ako se dobro brinete o sebi i slušate savet doktora, osećaćete se puno bolje.

Savet: Suzdržite se od nepotrebnih troškova i nemojte se nadati da ćete do novca doći bez uloženog truda ili kroz finansijska nagađanja!

BLIZANCI

Nerviranje nije dobro za vaš želudac i ako inače imate problema s tim, stanje se sada može još i pogoršati. Zato bi trebalo naći aktivnosti koje vas smiruju. Možda vam može pomoći meditacija ili masaža, SPA tretman i slično. Tokom 21. maja 2018. godine Sunce ulazi u Blizance i možete očekivati više energije i vitalnosti. Isto tako, optimističnije ćete gledati na život. Biće trenutaka slabosti i stresa kojeg uzrokuju različiti strahovi. Neće škoditi ako obavite kontrolu i analize, posebno ako imate određene poteškoće.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za maj 2018. godine

Savet: Budite suzdržani i nemojte preterivati sa trošenjem novca i videćete da imate novca upravo onoliko koliko vam je potrebno!

RAK

Haos u ljubavnom životu i napor koji uložite u poboljšanje stvari ili pokušaji da shvatite šta morate da uradite mogu vas psihički iscrpeti. Mogu se dogoditi nezgode zbog nedostatka pažnje ili požurivanja. Ako ne možete da izbegnete rasprave, morate naći vremena za opuštajuće aktivnosti u kojima uživate, poput hobija. Osećaćete se puno bolje.

Savet: Obratite više pažnje na pravna pitanja, posebno ako imate posla sa ušteđevinom, partnerskim poslovima, porezima i pozajmicama.

LAV

Napor koji ćete ulagati u ljubavnom i poslovnom životu iscrpeće vas ako se ne organizujete dobro i odvojite dovoljno vremena za opuštanje i odmor.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije