Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS POČINJE MLAD MESEC U OVNU: evo šta obavezno morate uraditi za sebe da bi počeo VAŠ SREĆAN PERIOD

Saznajte koje nove životne promene i početke donosi mlad Mesec u Ovnu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

U ranim jutarnjim satima 16. aprila dogodiće se mlad Mesec u znaku Ovna, a njegov uticaj biće prisutan sve do kasnih večernjih sati narednog dana, 17. aprila.

Ovan je prvi znak Zodijaka i predstavlja nove akcije, nove početke, nove poduhvate, borbenost i entuzijazam, dok svaki mlad Mesec predstavlja početak jednog novog ciklusa. Iz toga zaključujemo da počinje jedna prividno nova lunarna godina.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U BIKU: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 21. maja 2018. godine)

Međutim, zašto prividno nova, a ne nova? Razlog je taj što nova lunarna godina počinje onda kada se mlad Mesec nađe u znaku Raka, gde mu je sedište. Ipak, ova pojava nikako nije zanemariva, jer je Mesec je u prvom znaku Zodijaka, a pre dvadesetak dana počela je nova solarna godina koja svaki put počinje sa prolećem.

Sve u svemu, ako već nije od 4. aprila, onda upravo od 16. aprila - novi život počinje!

Možda ćete se osetiti tenzično, napeto i nervozno, ali to je logično. Svaki novi početak podrazumeva odbacivanje onog starog. A znate i sami da svako odbacivanje starog donosi napetost, tenziju i nervozu.

Ovo je sada vreme kad treba da se pozabavite novim idejama, planovima, željama, ciljevima i poduhvatima. Usmerite se na sve novo što želite da započnete, naravno u skladu s aktuelnim mogućnostima. I kada govorimo o novim počecima, vrlo je važno da pritom budete - bez dvoumljenja, bez straha i bez razmišljanja o tome što će drugi reći.

Bez dvoumljenja - poznato je da onaj koji previše razmišlja propusti brojne prilike i šanse koje mu se nude. A upravo su propuštene prilike i šanse ono za čime kasnije najviše žalimo, a što dovodi do neugodnih psihičkih stanja i gubitka volje za životom. Naravno i do fizičkih bolesti, poput recimo dijabetesa.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije