OVAN

Stres će vam praviti društvo tokom aprila 2018. godine. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur, vladar kuće bolesti Ovna, u Ovnu, mogli bi se zabrinuti, posebno u prvom delu meseca kada je Merkur retrogradan. Drugi deo meseca donosi rešenja i pozitivan napredak. Nakon 15. aprila možete obaviti tretmane, krenuti s terapijama, posvetiti se nezi tela i poboljšati način života.

Savet

Nemojte da se nervirate oko sitnica i izbegavajte nagle rekcije koje mogu samo da vam štete! Budite smireni i dobro isplanirajte stvari!

BIK

Okolini će se svideti vaš optimizam i vedrina i bićete otvoreni za druženja i zabavu. Tokom prve dve dekade aprila 2018. godine niste u najboljoj formi i zato bi se trebali više da odmarate i brinete o sebi. Ovo je dobar period za razne tretmane i za razrešavanje određenih zdravstvenih problema, za obavljanje pretraga, pregleda i slično. U zadnjoj dekadi bićete u boljoj formi.

Savet

Nemojte da bacate novac na lepe, ali nepotrebne stvari i nemojte da popustite gurmanskim iskušenjima!

BLIZANCI 

Na sreću, nisu na vidiku zdravstveni problemi tokom aprila 2018. godine. Sunce, davalac života, i Merkur, vladar Blizanaca, nalaze se u povoljnoj kući, a štiti vas i prisustvo Jupitera u vašoj zdravstvenoj kući. Ipak, s druge strane, Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, nije u najboljoj poziciji, što može stvoriti nevolje, posebno u prvoj polovini meseca. Trebali bi sprečiti bilo kakve potencijalne tegobe i ako vam se pojave na putu, brzo ih rešite.

Savet

Ako vam je potrebna pomoć, zamolite druge da vam pomognu i biće uz vas!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2018. GODINE: ljubavni problemi za Rakove, neočekivani preokreti za Strelca

RAK

Stres i samo još više stresa. April 2018. godine je mesec koji će vas odvesti podalje od vaše komforne zone. Napetost koja će se provlačiti kroz odnose sa drugima uticaće na vas i emotivna preosetljivost može uticati na vaše zdravlje. Trebali bi da se više odmarate i opuštate. Držite se podalje od bilo koje situacije koja vodi prema sukobima, nasilju, mogućim ozledama ili agresivnosti.

Savet

Preispitajte svoje profesionalne odluke pažljivo, posebno u prvoj polovini meseca!

LAV

Tokom aprila 2018. godine, sviđalo se to vama ili ne, bolje je da radite što više kako bi planete iz vaše kuće posla bile zaposlene, jer je to i kuća vašeg zdravlja. Ako ih ne zaposlite, Mars, Jupiter i Saturn mogu postati opasni po fizičko zdravlje. Ipak, morate da pripazite i da se ne iscrpite u potpunosti, osluškujte svoje telo i ako vam se čini da nešto nije kako treba, posetite na vreme stručnu osobu. Ako radite na poslovima koji uključuju zaštitnu opremu, nosite je. Budite oprezni kako ne bi došlo do nezgoda.

Savet

Pregovarajte! Nemojte nametati svoju volju drugima, niti drugima nemojte dopustiti da to čine vama! Pregovarajte, zato što možete naći optimalno rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

DEVICA

Nećete biti u najboljoj formi tokom aprila 2018. godine iako će vam se činiti da jeste s vremena na vreme. Mogli bi prolaziti kroz niz optimističnih raspoloženja koje će u stopu popratiti pesimizam ili umor, pomislićete da ste puni energije, a zapravo će vam se baterije u potpunosti isprazniti. Savetujemo da se ne upuštate u grube i rizične sportove, ali treba da odžite dobru formu i bavite se lakšim sportovima. Seks samo radi seksa donosi samo neugodnosti. Najbolji način da se opustite je čitanje, šetnja i prijatni razgovori.

Savet

Učite nešto novo ili istražujte; pokušajte razrešiti nešto sa dubljim značenjem, komplikovano i tajnovito!

PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA SLEDEĆE ZNAKOVE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE.

PageBreak

VAGA

April 2018. godine vam donosi puno pritiska. Znak Vage je bombardovan opozicijama i kvadratima, a položaj planeta izaziva vas da delujete, reagujete, borite se i to će vas poprilično iscrpiti. Ponekad se brinete više nego što je potrebno. Na sreću, vladar kuće zdravlja Vage je siguran od negativnih uticaja i Venera, vladar Vage, hrabro se drži, iako nije u najboljem raspoloženju. Najvažnije od svega je da nađete svoj način dobrog opuštanja i da ne primate stvari toliko k srcu.

Savet

Nemojte da budete rasipni i da kupujete hrpu nepotrebnih stvari! Kupujte ono što vam treba i to u dogovoru sa ukućanima!

ŠKORPIJA

April 2018. godine je bolji nego prethodni meseci i bićete u boljoj formi. Dobra stvar je da vam Jupiter (smešten u Škorpiji) čuva leđa. Ipak, sa Suncem i retrogradnim Merkurom u kući zdravlja Škorpije moguće je da dođe do određenih poteškoća ili ćete biti zainteresovaniji za to da napravite kompletan pregled, određene pretrage, da odete na terapiju, da promenite loše navike i slično. Pazite, mogli bi da budete napeti i može da dođe do nezgoda pri putovanju ili zbog neopreznog rukovanja opasnim predmetima ili sredstvima.

Savet

Pokušajte da pažljivije birate reči! Proverite stanje auta, motora ili bicikla!

STRELAC

Kroz prve dve dekade aprila 2018. godine bićete puni energije. To je povoljan period za šetnju i za bavljenje sportom, plesom i slično. Venera, smeštena u kući zdravlja Strelca donosi sreću kroz odnose sa zdravstvenim i terapeutskim osobljem i okruženjem, ali i kada se radi o masaži, tretmanima lepote i svemu onom što vam može pomoći da se osećate i izgledate bolje i lepše..

Savet

Posadite nešto u vrtu, udomite kućnog ljubimca i isprobajte neke nove recepte!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA APRIL 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

JARAC

Zbog prisustva Saturna, Marsa i Plutona april 2018. godine je napet mesec, a mogli bi da se suočite i sa opasnim situacijama. Vrlo je važno da se ne izlažete bilo kakvom riziku od povreda ili nezgoda. Na vreme se zaštitite, jer može doći do upalnih procesa, zaraza i slično. Uošteno budite oprezni, smirene i hladne glave. Odmor i opuštanje su preko potrebni. Na vas će pozitivno uticati bavljenje hobijem ili kreativnim aktivnostima, ako je taj hobi ili ta aktivnost blagotovorna, umirujuća i bezopasna.

Savet

Napravite reorganizaciju poslova i nemojte zanemariti članove porodice!

VODOLIJA

Ovo je osetljiv period: u 12. kući Vodolije je gužva, što može da našteti vašem stanju i naruši imunitet. Može da dođe do nepoželjnog razvoja zdravstvenih poteškoća koje se mogu podmuklo i tiho uvući u vaš život ili se može raditi o nezgodama koje će ostaviti traga neko vreme. Savetujemo da izbegavate preterivanja i iscrpljivanje (psihičko i fizičko). Budite disciplinovani i oprezni i nemojte da se upuštate u bilo kakav rizik.

Savet

Budite smireni i optimistični; potražite društvo mudrih i neopterećenih osoba!

RIBE

Vaše raspoloženje tokom aprila 2018. godine biće sjajno zbog prisustva Venere u vašoj 3. kući. To možemo najbolje da opišemo rečima: optimizam, humor i vedrina. I fizički ćete biti u dobroj formi. April ne donosi zdravstvene poteškoće. Ipak, faktor iznenađenja se može pojaviti u drugoj polovini meseca kada je Sunce, vladar kuće bolesti Riba, u konjukciji sa Uranom. Ako se ipak pojve neke sumnje ili poteškoće, nemojte ih ignorisati.

Savet

Iskoristite svoje sposobnosti uveravanja, jer sada možete da napravite čuda!

Izvor: Tarot horoskop