Dnevni horoskop - kvadrat Meseca i Venere donosi konflikte i mističnu energiju koja će probuditi potrebu za nežnim i romantičnim osećanjima, a evo koji će znak uživati u ljubavnom zanosu, piše Lovesensa.

Drage Device, tmurni oblaci su se napokon sklonili i vaša zvezda ljubavi zasijaće najlepšim sjajem. Usamljene Device će napokon pronaći osobu sa kojom će želeti da se bude svakog jutra. Ako ste u vezi, onda očekujte veliku posvećenost i nežnost od partnera. Partner čini da se osećate voljeno i ispunjeno, ali i vi uzvaratite pažnjom, nežnim zagrljajima i toplim rečima.

Analitična i vredna Devica danas će biti u oblacima, a moguće je da će se na poslu pojaviti problemi i nesuglasice. Budite svesni da za svaki problem postoji rešenje, pa iskoristite svoju mudrost i snalažljivost. Kraj dana donosi uspeh!

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA APRIL 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2018. GODINE: ljubavni problemi za Rakove, neočekivani preokreti za Strelca

EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

LJUBAVNI ASTRO ALARM ZA APRIL 2018: evo koji dan je najkritičniji za povratak stare ljubavi (HOROSKOP)

Venera dok je u svom sedištu u znaku Bika, u toku aprila će praviti dobre aspekte sa Marsom i Saturnom. Ovi aspekti doneće nam ambicioznost i vrednovanje sebe samih, kao i ozbiljnost na poljima posla i u ljubavi. Posebno će to osećati oni rođeni u zemljanim znacima – Bikovi, Device i Jarčevi.

Venera dok je u Biku, znaku fiksne zemlje, pokrenuće i ljubavne odluke koje će sada biti jako važne i stabilne. No, ovo ujedno nije vreme da se proverava vernost i odanost partnera, jer se oni podrazumevaju. Ipak, Škorpije će sada imati izraženu potrebu da se igraju detektiva, ali što može da im se vrati kao bumerang.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

Kako dani budu prolazili, tako će biti vidljivi uticaji Venerinih dobrih aspekata koje će graditi sa planetima Marsom i Saturnom, a posle i sa Plutonom iz Jarca. Svi ti aspekti pokrenuće svakog od nas na pozitivne odluke po pitanju ljubavi i posla.

Za vodene znakove ovo je period kada se mogu osećati dobro u svojoj koži, dok će vatreni znaci morati da shvate da je jako važno poslušati savet drugih ljudi. Vazdušno trojstvo će pak shvatiti da je bolje da se neke odluke odlože, a zemljani znaci će uživati u ovom periodu koji je veoma stabilan za njihove ideje i planove.

Merkur se kreće retrogradno sve 15. aprila, pa trebamo biti oprezni po pitanju dogovora, potpisa, dokumenata, poruka i informacija koje šaljemo, ali i onih koje dobijamo. Potrebno je da se čuvamo i u saobraćaju, jer moguća su kašnjenja. Mogući su veliki problemi nastali u razgovorima sa najbližima. Neplaniranih reči posebno se moraju čuvati – Ovnovi, Rakovi i Vage.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA LJUBAVNI ODNOS: šta astrolog otkriva o ljubavi, braku, preljubi i budućnosti vaše veze

Saturn kreće u svoj retrogradan hod 17. aprila, pa je moguće da od tada nam prošlost bude ne samo u glavi nego da nam se ponovno potvrdi i u realnosti. Zato, čuvajte se starih ljubavi, jer one ne donose ništa bitno, a mogu samo da vas emotivno iscrpe.

April je mesec vladavine Ovnova, ali sada zbog kvadrata sa Marsom može biti više nervoze. Treba obratiti pažnju na zdravlje, posebno oni ljudi koji imaju hronične bolesti. Ovaj mesec je i pun akcija, kada će se mnogima stvari dešavati pod uticajem brzih odluka, iz razloga što je Mars tokom celog aprila u Jarcu, gde je egzaltiran, pa se dobro oseća i daje dobru organizaciju u radu i karijeri, odnosno samokontrolu i disciplinu.

Jupiter se u aprilu kreće retrogradno u znaku Škorpije, pa svi koji nisu znali dosad šta da odluče po pitanju ljubavi, sada će spoznati svoju vrednost i umeti da naprave dobru emotivnu odluku. Mnogi će se okrenuti i duhovnosti, te se baviti pomoći drugima i na taj način pomoći svom unutrašnjem Ja.

Tekst: Nena Janković

Izvor: Astroportal