Dnevni horoskop - konjukcija Venere i Urana - donosi iznenadne promene u ljubavnom životu, piše Lovesensa.

Ovo će naročito prijati onima koji osećaju potrebu za većom slobodom, a već dugo odlažu izvesne odluke. Posebnu energiju veče donosi Ovnovima koji su spremni za novi početak. Zauzeti pripadnici znaka doživeće taj start sa svojom voljenom osobom, u pravoj erupciji emocija i strasti. Vaš partner pokazaće svoju odanost na poseban način, a moguće je i da će veza otići i jedan korak dalje.

U svemu se osećate baš kao nova osoba, okrećete novi list i dočekujete sutrašnji pun Mesec s optimizmom i čvrstim samopouzdanjem. Zvezde najavljuju dobar razvoj situacije na poslovnom planu, a moguća je i povišica.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP ZA VIKEND PUNOG MESECA

OVA VEŽBA JE IDEALNA ZA KIČMU I KUKOVE

ČUDOTVORNA MASKA SPREČAVA OPADANJE KOSE

HOROSKOP ZA VIKEND: šta će vam doneti pun Mesec i kako da se već danas pripremite za njega

U petak, 30. marta 2018. godine, u poslepodnevnim satima Mesec ulazi u znak Vage i ovaj dan je vrlo pozitivan, pa će tako biti i na njegovom kraju.  "Mesec u Vagi voli da se poveže sa drugim ljudima", kaže astrolog Gregori Skot objašnjavajući kako je znak Vage u stanju da nadvlada barijere koje ljude drže međusobno odvojene.

Venera ipak ulazi u Bika – jedan od znakova kojima vlada – gde je usmerena na lepotu i ljubav na telesni i praktičan način, stvaranje lepih stvari, senzualnost, telesno povezivanje sa drugim ljudima i izražavanje svoje ljubavi. "Petak je poput praznika ljubavi", ističe astrolog.

Mesec je u znaku kojim vlada Venera, a sama Venera je u znaku kojemu je vladarka. "Ljubav je u vazduhu, ljubav sve pobeđuje i ljubav je najvažnija stvar", kaže Skot i savetuje da dan ispunimo čineći stvari koje volimo, povezujući se s ljudima koje volimo i govoreći tim ljudima da nam je stalo do njih. Izražavanje i deljenje svojih osećaja sada nam donosi sreću. Usklađujući se sa energijom ljubavi, u svoj život privlačimo više ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

Pun Mesec u Vagi

U subotu, 31. marta u Vagi je pun Mesec. On je u kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu. To naglašava poriv da veze postanu ozbiljne, sigurnije, dugotrajne, da se njima posvetimo. Mesec je u opoziciji sa Suncem i Merkurom u Ovnu.

"Nećete biti toliko zainteresovani za svoje želje, bićete zainteresovani da radite nešto povezani sa drugim ljudima, posebno sa onima koje volite." U subotu ćete, osim ljubavi, poželeti i nešto zabave. Neće vam biti po volji donošenje odluka, selidba, promene na poslu, rasprave, sukobi – sve ozbiljne stvari. Želite  samo da se družite i zabavite.

U nedelju 1. aprila, Mesec ulazi u Škorpiju, znak kojim vlada Pluton, planeta transformacija, što je tako prikladno uz simbol ponovnog rođenja. Škorpija je znak isceljenja i transformacije kako bi stvari postale bolje, suočavanja s mračnim stvarima u životu i njihovim transformisanjem u svetlost i nešto pozitivno. Mesec u Škorpiji u opoziciji je s Venerom u Biku – to je konflikt između onoga što volite i što treba isceliti.

Sunce i Merkur u Ovnu su u konjunkciji donoseći usredsređenost na sebe, ono što volimo i što želimo da transformišemo, na razlikovanje onoga što funkcioniše i ne funkcioniše, usredsređenost na ponovno rađanje i uzdizanje iz pepela, poput Feniksa.

PROČITAJTE JOŠ: NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 25. MARTA DO 1. APRILA 2018: tajna veza za Vagu, bolja komunikacija za Rakove

Uskladite se sa energijom transformacije

Iskoristite vikend da se uskladite sa energijom transformacije, koja će vam omogućiti da otpustite svoje negativne aspekte, savetuje Skot. Nemojte da se skrivate iza fasade, nego se suočite sa svojim negativnostima i iskoristite energiju transformacije što danas struji svemirom kako biste ih otpustili i dopustite sebi da budete ono što želite. Uz to, praktikujte i dopuštanje drugim ljudima da čine ono što žele umesto da im namećete svoju kontrolu.

"Iskoristite ovaj vikend za sopstveno ponovno rođenje i lično prolećno čišćenje da otpustite stvari koje vam više ne služe, karakterne crte koje prepoznajte u sebi a koje vam ne pomažu niti vas približavaju drugim ljudima – otpustite to i napravite mesta za pozitivnije osobine", preporuka je ovog astrologa.  

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa.hr