OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao U drugoj polovini perioda, možete da očekujete isplatu nekog starog duga. Vaš vladalac Mars, planeta dinamičnosti i akcije, 17. marta, ulazi u vašu astrološku kuću karijere, donoseći vam više obaveza i odgovornosti, ali i uspeh i priliv novca. Ukoliko planirate da investirate u nov poslovni projekat, trebalo bi da poslušate savet jednog Strelca.

Ljubav Mlad Mesec i Neptun u vašem 12. polju, u drugoj polovini perioda, najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa umetnošću, naukom ili medicinom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partnerovo ponašanje može nepovoljno da utiče na vaš nervni sistem.

Zdravlje Čuvajte se respiratornih infekcija.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Početkom perioda, trebalo bi da povedete više računa o odnosu prema saradnicima. Pazite šta potpisujete i izjavljujete. Krajem nedelje, aspekt između Marsa i mladog Meseca, povoljno možete da sklopite isplativ dogov sa strancima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav Tokom celog perioda trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom. Ako ste nedavno upoznali osobu rođenu u vodenom znaku, na nekom poslovnom skupu ili kraćem putu, sredinom nedelje možete da uđete u romantičnu vezu s njom. Mlad Mesec u astrološkom polju više sile, pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, donosi vam iznenadni susret sa zauzetom osobom. Rak misli na vas.

Zdravlje Osetljive glasne žice.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: dobre vesti za Ovna, Devica uživa u čarima nove ljubavi

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta koja simbolizuje komunikacije, pod uticajem Saturna iz Jarca, opominje da tokom ovog perioda obratite više pažnje na finansije. U drugoj polovini perioda izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Aspekti Marsa, posle 17. marta, donose vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav Sredinom nedelje, na kraćem putu, očekuje vas susret sa mlađom, atraktivnom osobom ili nekadašnjom simpatijom. Ukoliko ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Strelac misli na vas, Vodolija vam šalje SMS.

Zdravlje Podložnost povredama.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Već početkom perioda, trebalo bi da se prilagodite zahtevima koje od vas očekuje poslovno okruženje. Sredinom nedelje, veće su šanse za proširenje obima saradnje sa partnerima iz zemalja nemačkog govornog područja. Trebalo bi da povedete više računa o važnim dokumentima, ključevima, kolima i sl. Poslušajte savet jednog Bika.

Ljubav Planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa i braka, Saturn, obrazuje neharmoničan aspekt sa Merkurom, pa obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća je obnova veze sa Škorpijom. Krajem perioda, ulazak Marsa u znak Jarca čini vas sumnjičavim po pitanju partnerove vernosti.

Zdravlje Oslabljen imunitet.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA čeka vas na sledećoj strani - KLIKNITE OVDE!

PageBreak

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Odgovara vam pozicija Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće novca, pa već početkom nedelje možete da razgovarate sa jednom Vagom ili Strelcem o nekom novom vidu poslovne saradnje. Ukoliko krajem perioda dobijete ponudu od Vodolije, trebalo bi dobro da razmislite pre donošenja konačne odluke. Poslušajte savet jednog Ovna.

Ljubav Aspekti vašeg vladaoca Sunca, sredinom perioda, donose vam kontakt sa nekim umetnikom. Pokušajte da budete strpljiviji prema jednom Ovnu čije zanimanje ima veze sa IT tehnologijama ili marketingom. Oko 17. marta, možete da se nađete u emotivnoj dilemi, jer će vašu pažnju najverovatnije uspeti da privuku dve osobe.

Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao U prvoj polovini nedelje, neke stvari mogu da izmaknu vašoj kontroli, što vam nikako ne bi odgovaralo, naročito ako ste privatnik. Zato, obratite više pažnje na važna dokumenta i kao i prilikom sklapanja novih poslovnih dogovora. Prihvatite podršku jedne Škorpije. Posle 17. marta, saradnja sa umetnicima, donosi vam nove šanse za napredovanje u karijeri.

Ljubav Pred vama je uzbudljiv period na emotivnom planu, jer ćete se naći u situaiji u kojoj ćete „morati“ da birate između vaše opsednutosti nekim šarmantnim Rakom i osobe koja prema vama odavno gaji iskrena, nežna osećanja. Ukoliko ste zauzeti, partneru su više nego ikada potrebni vaše razumevanje i podrška.

Zdravlje Nervoza.

PROČITAJTE JOŠ: PUN MESEC U OPOZICIJI, EVO NA ŠTA UPOZORAVA HOROSKOP: čega treba da se čuvate dok je pun Mesec u Devici

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao Vaša urođena opreznost i hladnokrvnost mogu da vam budu odlični saveznici prilikom sklapanja dogovora o nekom novom poslu sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. U vreme mladog Meseca, koji upravlja vašim astrološkim poljem karijere, 17. marta, kada i Mars, vladalac kuće novca ulazi u znak Jarca, možete da dobijete isplativu ponudu za posao na duže staze.

Ljubav Aspekti Merkura, planete informacija i komunikacija, dosta utiču na vaš odnos sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom ili vatreno znaku.

Zdravlje Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao Retrogradni hod Jupitera preko vašeg znaka, može da prolongira neke dogovore sa strancima ili poslove, naročito ako se bavite turizmom, marketingom ili poslom koji podrazumeva rukovanje s novcem. Posle 17. marta, kada vaš vladalac Mars ulazi u vašu treću kuću, bićete jako angažovani na poslovnom planu. Poslušajte savet jednog Raka.

Ljubav U prvoj polovini perioda, naglašena pozicija Merkura, donsi vam šanse za sklapanje novih poslova, pri čemu biste morali da obratite posebnu pažnju na odredbe eventualnog ugovora o saradnji. Krajem nedelje, atraktivna mlađa osoba može da privuče vašu pažnju, naročito ako se radi o nekom Raku. Bik vam šalje SMS.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE čeka vas na sledećoj strani - KLIKNITE OVDE!

PageBreak

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao Naglašeno astrološko polje posla u kome se nalazi i jedan od vaših vladalaca Neptun, krajem perioda, umetnicima može da vam donese profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Ipak, trebalo bi da budete oprezni prilikom potpisivanjem ugovora, naročito sa strancima.

Ljubav Tokom ovog perioda očekuju vas strastveni susreti i uzbudljiv emotivni život. Krajem nedelje, Mars, planeta erotike, ulazi u vaše polje ljubavi, donoseći vam susret sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu. Klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao Početkom nedelje, trebalo bi da se više angažujete na nekom projektu o kome odavno maštate, ali tek sada su okolnosti počele da vam idu na ruku. Jedan Bik vam pruža podršku. Posle 17. marta, raste uticaj Marsa, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom inostranstva, što vam donosi pojačanu aktivnost na poslovnom planu.

Ljubav Preko vaše astrološke kuće ličnosti, već duže vreme prelazi Pluton, planeta moći a odnedavno i Saturn, koji između ostalog simbolizuje autoritet, zbog čega partner ima sve više uticaja na vas, naročito ako se radi o nekom Raku ili Škorpiji.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2018. GODINE: sreća i harmonija za Ribe, opasna romansa za Škorpije

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao Tokom ovog perioda, veće su šanse da dobijete neki sudski spor koji traje već duže vreme. Ukoliko vaše zanimanje ima veze sa radom u medijima ili turizmu, očekuje vas profesionalna i finasijska satisfakcija. Krajem perioda, možete da započnete saradnju sa poslovnim partnerima iz skandinavskih zemalja.

Ljubav U prvoj polovini nedelje, na nekom javnom skupu, očekuje vas susret sa starom simpatijom ili osobom koja vam je nekada bila jako draga. Ulaskom Marsa u vaše 12. astrološko polje, 17. marta, počinje period u kome možete da uđete u vezu sa vrlo markantnom osobom. Ako ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog parterove posesivnosti.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Ljubav Tokom ove nedelje, komunikacija sa partnerom može da bude kamen spoticanja u vašem odnosu, naročito ako se radi o nekoj Devici ili Blizancima. Mlad Mesec u vašem znaku, krajem perioda, čini vas osetljivijim i spremnijim da izađete u susret partnerovim željama. Veće su šanse da uđete u paralelnu vezu sa šarmantnom osobom, moguće nekim Bikom ili Vagom.

Posao Aspekti Merkura, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom pravnih procesa i ugovora, opominju da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerima. Takođe, povedite više računa o finansijama i izbegavajte rizične transakcije. Poslušajte savet jednog Raka.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti