OVAN - ljubavni horoskop za mart 2018.

Prva nedelja marta 2018. godine je poprilično beživotna kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebalo da ništa romantično planirate za prvi dan proleća. Ali, vaša sreća raste od 8. marta i svaki novi dan od tada, zato što 7. marta Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak. Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. Poslednja dekada može da vam donese veliko zadovoljstvo, zato što 20. marta Sunce, vladar vaše kuće strasti i seksualnosti, ulazi u Ovna.

BIK - ljubavni horoskop za mart 2018.

U martu 2018. godine Bikovi mogu da računaju na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do novembra. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17.marta kreće retrogradno i kretaće se između Jarca i Vodolije. I taj će ciklus trajati do novembra i doneće period analiza, procesa, predomišljanja, komplikovane situacije i neočekivane preokrete. Prvi uticaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazaće se u drugoj polovini meseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini meseca koja vam može doneti puno zadovoljstva u ljubavi.

BLIZANCI - ljubavni horoskop za mart 2018.

U prvom delu marta 2018. godine Mars nastavlja da se kreće kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse usled kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste da preuzmete inicijativu, da delujete, donosite odluke i potrudite se kako biste bili uspešan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promenljivog raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Šta god bilo, Mars će zabiberiti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u srećnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Mart 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

RAK - ljubavni horoskop za mart 2018.

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvataćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom delu meseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete da računate na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tokom marta 2018. godine. Drugim rečima, iako će biti komplikacija, problemi mogu da se reše i dobro će vam ići.

LAV - ljubavni horoskop za mart  2018.

S Marsom smeštenim u kući ljubavi i seksualnosti, tokom prvog dela marta 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodiće vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli da upadnete u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posledica. Kroz prve dve dekade meseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mesec i imaćete osećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

DEVICA - ljubavni horoskop za mart 2018.

Prve dve dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Device odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam doneti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Device, što govori o zajedničkim interesovanjima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom delu meseca.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KLJUČNA REČ ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK U 2018: evo kako će sudbina promeniti vaš život!

VAGA - ljubavni horoskop za mart 2018.

Mart 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podelite osećanja, misli, utiske ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U poslednjoj dekadi marta Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem biće jača. Svež povetarac dolazi do vas, a možda čak i promena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smeštenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca, gde susreće Plutona i Saturna.

ŠKORPIJA - ljubavni horoskop za mart 2018.

Mart 2018. godine je romantičan mesec. Kroz prve dve dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prva nedelja je sjajna, jer je Venera još uvek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. marta Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u kolegu ili koleginicu ili u nadređenu osobu, na primer.

STRELAC - ljubavni horoskop za mart 2018.

Kroz prvi deo marta 2018. godine, prisustvo Marsa u Strelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom druge nedelje Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. To znači da je mart velikodušan mesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možete da  iskusite novu ljubav ili osetite kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje ili eksperimentisati na nov način u spavaćoj sobi. U drugom delu meseca moglo bi doći do komplikacija.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2018: ko će imati najviše a ko najmanje sreće u godini Psa

JARAC - ljubavni horoskop za mart 2018.

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tokom marta 2018. godine. Ova kombinacija donosi osveženje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u izboru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli da upoznate ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na popravke kod kuće.

VODOLIJA - ljubavni horoskop za mart 2018.

Mart 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmene utisaka i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Vodolija, u blizini senzualne Venere tokom marta 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija delovaće kao afrodizijak, probudiće strasti, a telo će snažno reagovati i doneti vam nezaboravna osećanja. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodolije, materijalni interesi uticaće na veze.

RIBE - ljubavni horoskop za mart 2018.

Prva nedelja marta 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može doneti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prve nedelje Venera i Merkur odlaze u sledeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja meseca. Zadržaćete osećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. marta romantična atmosfera iščezava i pravi mesto za nešto drugačiju atmosferu – ljubavni život ispreplitaće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.

Izvor: tarot-horoskop.com