Osobine pojedinog znaka utiču na to kako će se ponašati u određenim situacijama. U nastavku pročitajte zabavan opis horoskopskih znakova koji su zapeli u saobraćaju zbog snežne mećave i procenite ima li u njemu istine.

Za OVNA je snežno nevreme napad prirodnih sila na njega lično, bez obzira na to što su na putu zapeli i drugi ljudi. Prvi će glasno izraziti svoje negodovanje i zatim izaći na mećavu kako bi sopstvenim rukama probio put. Nema on vremena za čekanje zimske službe, a ionako je uveren da će put očistiti bolje od njih.

Za to vreme BIK razmišlja o tome hoće li mu uskoro postati hladno i koliko hrane ima u automobilu. Može da podnese sve osim gladi

BLIZANAC koristi priliku kako bi prijatelje na društvenim mrežama obavestio o tome da je zapeo u mećavi. Ovo je još jedan važan trenutak u njegovom životu i mora da ga podeli sa svima.

RAKU samo treba neko ko će da ga drži za ruku i reći mu da će se sve završiti dobro, dok LAV novinarima koji snimaju prilog o zastoju na putu nudi ekskluzivni intervju o dramatičnoj situaciji.

"Rekla sam ti da je trebalo da ostanemo kod kuće", saopštava DEVICA i pokušava na sebi da uoči prve znakove upale pluća uzrokovane hladnoćom.

VAGA u svemu nalazi nešto lepo, pa se zabavlja posmatranjem snežnih pahuljica koje blistaju kao dijamanti na noćnom uličnom svetlu, a ŠKORPIJA je spremna za još jedno intenzivno erotsko iskustvo u automobilu. Nema pogrešnog ni mesta i vremena za to, a mogućnost da ga neko ulovi u akciji za njega je samo bonus.

STRELCU je mećava nova avantura u kojoj će maksimalno uživati, za razliku od JARCA kojeg situacija maksimalno frustrira. Priroda je pokazala svoju nadmoć, a on se oseća kao slabić zato što ne može da je pobedi.

VODOLIJA radi ono što najbolje zna – pomaže svima. Pokušava da ljudima objasni da postoje puno gore stvari od snega i da moraju da budu zahvalni zbog svega što imaju u životu, na šta Jarac i Bik samo kolutaju očima.

Uspaničena RIBA oprašta se od voljenih jer je sigurna da neće preživeti mećavu.

Izvor: Zadovoljna