Ova nedelja je izazovna, sa mnogo prilika za lični napredak, rast i razvoj jer će vam svemir pripremiti nekoliko izazova, kaže astrolog Gregory Scott. U petak, 9. februara Mars koji je u vatrenom Strelcu biće u sekstilu s Merkurom u Vodoliji - planeta želje povezana je sa planetom komunikacije koji je usmeren na opšte dobro. Budući da je i u kvadratu s Neptunom u Ribama, snovi i intuitivne poruke podsticaće vas da nađete informacije i odgovore na pitanja kao što su zbog čega ste u ovom životu na ovom planetu i koja je vaša životna svrha.

PROČITAJTE JOŠ: MESEC U KOME STE ZAPOČELI VAŠU ROMANTIČNU VEZU GOVORI MNOGO O VAMA: saznajte koji je znak u horoskopu vaša ljubav i otkrijte šta zodijak kaže o vašoj budućnosti

Petak je odličan dan za meditaciju, istraživanje, primenu neke od metoda proricanja. U petak tražite odgovore, i taj će poriv biti toliko jak da će vam odvući pažnju od svega ostaloga, kaže astrolog. Iako će vam to možda otežati obavljanje posla i ostalih svakodnevnih stvari, doneće vam važne odgovore na pitanje kako živeti na najbolji mogući način i kako imati zaista ispunjen život.

Subota je vrlo zanimljiva: Venera ulazi u Ribe, a sunce u Vodoliju u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji, što upućuje na to da delovanje za opšte dobro donosi sreću putem drugih ljudi i da imate dobre zamisli kad je reč o vašim osjćanjima. "Ako nekome pomognete, zauzvrat ćete dobiti uvid ili zamisao koja će vam koristiti.

To je poput sustava nagrađivanja: učinite li nešto nesebično i nekome pomognete, vaši će vam osećaji osigurati odgovore koji će vam pomoći i dati podršku u životu", kaže G. Scott. "U subotu ćete vrlo jako osećati energiju ljubavi i imati osećaj da je ljubav iznad svega", ističe astrolog, zato je to sjajan dan za ljubav i romantičnost.

Takođe, zahvaljujući tome što ćete biti i vrlo kritični, to će vas zaštititi od zaljubljivanja i veze s nekom negativnom osobom ili nekim ko vam ne odgovara i čije ponašanje nije u skladu s vašim standardima. Subota veče je idealno za izlaske i upoznavanje vama prikladne, kompatibilne osobe. "Ljubav je sada zaista u vazduhu", kaže G. Scott pozivajući nas da u subotu iskoristimo priliku da je nađemo.

PROČITAJTE JOŠ: NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 4. DO 11. FEBRUARA 2018: Lavovi moraju da izbegnu svađe, novac stiže Bikovima i Devicama

U nedelju će Mesec preći u znak Jarca i biće u konjunkciji sa Saturnom, a u sekstilu s Neptunom i Plutonom. Dan je savršen za uživanje u privatnosti i samoći, za introspekciju i rad na nečemu ličnom. To je dan za meditiranje, pisanje dnevnika i privatnih pisama, odnosno mejlova, crtanje, ćitanje dobre knjige, šetnju prirodom, bavljenje svojim hobijem, fokusiranje na praktikovanje nečega u čemu uživate, i to sami. Nedelja je miran, tih i praktičan dan kada imate vremena i prostora za sebe da radite ono u čemu uživate.

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa klub