Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Jupitera čini da ovaj dan bude savršen za novi početak ili promanu načina života, a ovaj znak će danas slaviti ljubav i život, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, Venera u vašem znaku donosi sreću u ljubavi. Danas ste sa partnerom u hedonističkom raspoloženju. Planirate kako da ugodite sebi, uživate u zajedničkim trenucima i planirate putovanja i iznenađenja. Ako ste usamljena Vodolija, postoji mogućnost da ćete započeti zanimljivu romansu sa osobom iz bliskog kruga prijatelja.

Na poslu vas očekuje stresna situacija i vodićete više bitaka odjednom. Pokušajte da iskoristite moć organizacije, ali svaku grešku priznajte. Nikako svoje propuste ne prebacujte na kolege, jer će vam se svaka smicalica vratiti kao karmički bumerang.

Prava žena nikad ne odustaje: 10 saveta uspešnih žena koji će vam pomoći u trenucima slabosti

Maja Angelou, književnica:

"Ako nešto ne volite, promenite to. Ako ne možete da promenite, promenite svoj stav."

Šeril Sandberg, operativni direktor u Fejsbuku:

"Svako ima svoju ambiciju i različite načine da do cilja stigne. Cilj nije da radimo za bolji svet uz pomoć naših ličnih strasti, talenata i interesovanja."

Anđelina Džoli, glumica:

"Bez bola ne bi bilo patnje, bez patnje nikada ne bismo naučili iz grešaka. Da bismo to ispravili, patnja i bol su ključ za sve probleme, bez toga, ne bi postojalo smislenog života."

Lori Grajner, preduzetnica:

"Kada sam imala teške momente na poslu, trudila sam se da ih prevaziđem, da budem iznad toga, zbog svoje budućnosti. Stvari stalno kreću po zlu kada vodite svoj biznis, ali bitno je kako na to gledate i kako se sa tim nosite."

Barbara Korkoran, investitorka:

"Da se niste usudili da potcenite moć svog instinkta."

Dajen Sojer, novinarka:

"Pratite ono za čim ste iskreno strastveni i pustite da vas to vodi do cilja."

Mišel Obama, prva dama SAD:

"Za uspeh je potrebno da sebi postavimo više ciljeve."

Melinda Gejts, prduzetnica i koosnivač fondacije "Bil & Melinda Gejts":

"Ponekad ne možete pomoći onima koji su vas najviše inspirisali."

Barbara Volters, novinarka:

"Radite više od svih. Nećete stići do cilja kukanjem, niti vikanjem, ali ni odustajanjem. Cilja ćete se domognuti samim tim što ste već u priči."

Eleonora Ruzvelt, političarka, humanitarac i bivša žena Teodora Ruzvelta:

"Morate da uradite onu stvar za koju ste mislili da ne možete da uradite."

Izvor: Bizlife