Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEC U KOME STE ZAPOČELI VAŠU ROMANTIČNU VEZU GOVORI MNOGO O VAMA: saznajte koji je znak u horoskopu vaša ljubav i otkrijte šta zodijak kaže o vašoj budućnosti

Ljubavni horoskop koji će vam reći kakva vam je veza, da li ste ljubomorni ili strastveni. Saznajte kakve su horoskopske prognoze za vašu vezu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Jeste li znali da početak ljubavne veze može imati uticaj na vaš odnos sa partnerom? Veze započete usred proleća, za vreme vladavine Bika, sigurno neće biti identične onima koje su započele u vreme kad se Sunce nalazilo u mračnoj Škorpiji.

Saznajte šta o odnosu s partnerom govori znak u kojem je započela vaša veza.

Ovan

Za vezu koja je započela u vladavini Ovna, jedno je sigurno, partnerima nikada neće biti dosadno. Među njima će uvek leteti iskre, a sve svađe efikasno će rešavati u spavaćoj sobi. Drugi parovi će verovatno o njima misliti da su stalno na ivici raskida, no njihova veza će uvek biti dovoljno čvrsta da preživi sve svađe, koje će na kraju pomoći da strast dugo potraje. Među ovim partnerima nikad neće biti igrica i laži, a upravo će iskrenost biti jedan od temelja na kojem će graditi odnos.

Bik

Parovi koji su započeli vezu za vreme Bikove vladavine mogu da računaju da će njihov odnos biti čvrst i stabilan. Ove veze uspešno odolevaju svim problemima, a partneri jedno u drugom pronalaze podršku i oslonac. Budući da Bik glasi kao jedan od najsenzualnijih zodijačkih znakova, ovoj vezi nikad neće nedostajati nežnosti i strasti, ali jedina potencijalna opasnost može ležati u činjenici da se partneri prepuste zajedničkom uživanju u svim ovozemaljskim zadovoljstvima i zbog toga zanemare socijalne aspekte života.

Blizanci

Parovi koji su započeli vezu za vreme Blizanačke vladavine pre svega su izvrsni prijatelji i odlični životni saputnici. Uvek su raspoloženi za zabavu i izlaske, a vaš dom  je glavno okupljalište prijatelja i rodbine. Sa partnerom imaju izvrsnu komunikaciju, a odsustvo ljubomore i posesivnosti još je jedna od vrlina ove veze. Sa negativne strane, partneri ulažu previše pažnje u društveni život, pa bi s vremenom mogli prestati da razmenjuju nežnosti, što bi moglo ovaj odnos na koncu da pretvori u prijateljski, a ne ljubavnički.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018. GODINE: velika sreća za Bika, ljubavne ponude za Rakove

Rak

Ova će veza biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo vremena da budu razdvojeni. Vašem odnosu nikad neće nedostajati ljubavi i topline, a kao par ćete izgraditi svoj mali dom u kojem ćete se oboje osećati zaštićeno i sigurno. Ovi parovi žele veliku porodicu, sa mnogo dece, kućicom u cveću i psom u dvorištu. Sa negativne strane, partneri nigde neće ići jedno bez drugog, pa bi sa vremenom mogli prestati da funkcionišu kao jedinke, već isključivo kao par.

Lav

Ova će veza uvek biti puna drame i strasti. Partneri će se u jednom trenutku žestoko svađati, da bi se već u drugom strastveno mirili u spavaćoj sobi. Romantični izlivi ljubavi i emocija biće uobičajena pojava, a ovaj će par više nego drugi voditi računa što okolina o njima misli, nastojeći se uvek pred drugima predstave u najboljem svetlu, pa čak i kad je situacija daleko od savršene.

Devica

Veza koja je započela za vreme vladavine ovog znaka odlikovaće se stabilnošću i trajnošću. Obostrana želja za sigurnošću partnere će čvrsto držati zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija i odsustvo žestokih svađa biće još neke od odlika ovog odnosa. Partneri će uživati u čitanju, vođenju intelektualnih razgovora i gledanju filmova. Ipak, ovoj bi vezi možda moglo da nedostaje strasti, budući da će partneri biti neskloni otvorenom izražavanju emocija. Preporučuje im se da se povremeno ipak žestoko posvađaju, jer bi u suprotnom njihov odnos, umesto ljubavnički, mogao postati – prijateljski.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa za zaljubljene parove!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije