Mesec će u petak, 19. januara većinu dana biti u Vodoliji; tek uveče ulazi u Ribe. Merkur je u Jarcu, i dalje vrlo praktično nastrojen i organizovan. U sekstilu je s Neptunom u Ribama i Saturnom u Jarcu. Energija zemlje i vode u petak su uravnotežene "stvarajući dan koji je idealan za manifestaciju", kaže astrolog Gregory Scott.

"Sanjarite, slušajte intuiciju, krenite u akciju na temelju nje i bićete u stanju shvatiti svoje nade i snove, svoja maštanja", savetuje britanski astrolog. Mesec u Ribama donosi i dozu romantike i naglasak na vezama, zato sada možete manifestovati ono što želite u svom ljubavnom životu.

PROČITAJTE JOŠ: RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

U ranim jutarnjim satima u subotu počinje ovogodišnje razdoblje Vodolije. Mesec i Neptun u konjunkciji su u Ribama, u sekstilu s Merkurom u Jarcu. Jača želja za učenjem i povezivanjem sa drugima. Ako želite da učinite promene u ličnim odnosima, subota je dan za to", kaže G. Scott ističući da u subotu zaista možemo ostvariti ono što smo osvestili da želimo dan pre.

U petak i subotu veze će za vas imati prioritet i "budući da to postaje prioritet, a imamo tu kombinaciju zemlje i vode, mašinerija manifestovanja pokrenuće vaše nade i snove omogućujući da skupite misli koje će vam pomoći da delujete i ostvarite ih", kaže astrolog. Ova su dva dana povoljna za upoznavanje novih ljudi, za utvrđivanje kako su oni zanimljivi kao i za doznavanje nečeg novog o drugim ljudima, kao i započinjanje veza - i to značajnih i dugotrajnih - kako prijateljskih tako i romantičnih.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PREDVIĐA SUDBINU U 2018. GODINI: evo kako će nas retrogradni Merkur ugroziti 3 puta (GODIŠNJI HOROSKOP)

Mesec u Ribama u nedelju biće u trigonu s Jupiterom i Marsom u Škorpiji. Nedelja je potpuno "vodeni" dan, emocionalan, spiritualan i maštovit. To vam omogućava da sanjarite i da se prepustite očaranosti lepotom, bilo da je reč o lepim stvarima i umetničkim delima, bilo o prirodi.

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa klub