Pred vama je "ASTRO ALARM" koji upozorava na opasne i iritabilne aspekte koji mogu da vam donesu uznemirenje, eksplozivnost, prekid komunikacije, sukobe, nemir, stres, paniku, paranoju i bes.

Najpre će se zagrliti Venera i Pluton u Jarcu u 10:02 časova što donosi jaku posesivnost, osećaj progona, paranoju, problem sa autoritetima, ljubavne nevolje su moguće za vreme trajanja ove konjunkcije. Nešto mora da se sruši da bise izgradio neki bolji odnos ili da se pruži prilika nekim novim ljudima da ušetaju u naše živote. U žiži će da budu kriminalci kao i svi koji su deo podzemlja – koji su poznati policiji. Strast je prenaglašena pa treba da budete oprezni i da pazite sa kim ćete da se upoznajete ili stupate u intimne odnose. Opasnos svim naivnim ženama koje se lože na žestoke i starije momke.

Od 10:31 časova Sunce i Pluton biće u konjunkciji pa eto opsesije, teskobe, paranoičnih misli, osećaja da gubimo kontrolu. Policija će da ima pune ruke posla. Mogući su dramatični događaji ili će se na pojedine događaje gledati veoma dramatično. Preterivaće se u smislu da će mnogi od muve praviti medveda. Moguće su eksplozije u ugostiteljskim objektima, odroni na putevima preko planinskih prevoja, frka u tunelima, metroima, rudnicima.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČEVE MENE ZA 2018. GODINU: sve mesečeve mene i lunarne faze od januara do decembra 2018. godine

U 10:46 časova počinje opozicija Meseca iz Vage sa Uranom u Ovnu. Potreban je  maksimalan oprez na javnim mestima, posebno tamo gde se održavaju izložbe, koncerti, predstave, premijere, promocije - izbegavajte takva mesta odnosno klonite se gužve i ako ne morate nemojte ni ići na mesta gde je velika frekvencija ljudi. 

Ovaj aspekt nosi opasnost od terorističkih napada u Rusiji, Kini, germanskim zemljama, Turskoj, Iraku, Iranu, kao i na celom prostoru zapadne Evrope. 

Biće mnogo problema sa vremenskim nepogodama pa su aspektovani veliki zemljotresi, vulkanske erupcije, udari groma, kao i problemi sa avionskim nesrećama, haos na aerodromima, u vozovima, metroima, na železničkim terminalima, u tramvajima. Problema će da bude sa strujom, nuklearnim postrojenjima, jakim udarima vetra u područjima Azije sa naglaskom na Kinu, Japan, Indoneziju i Filipine u kojima je takođe moguće podrhtavanje tla i opasnоst od cunamija. 

Izbegavajte putovanja avionom, vozom, tramvajem. Na mostovima će da bude problema pa izbegavaјte zadržavanje na istim. Mnogi će da pokušaju suicid sa mostova zbog bračnih problema, nepravde, nasilja u porodici i psihičkih poremećaja

Ne dirajte ništa oko struje ni kućanskih aparata Isključujte bojler za vreme kupanja i tuširanja. Trudite se da ne nasedate na provokacije ljudi iz svog okruženja. Za vreme trajanja ove opozicije biće nažalost mnogo stradanja u bračnim i ljubavnim vezama. Aspektovano je nasilje, zlostavljanje, silovanje kao i aktivacija nemira i protesta širom sveta. Vreme je idealno za otpor i dizanje revolucija. 

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC: evo kakvu nam sudbinu donosi januar 2018. godine

Opasnost sudijama, advokatima, tužiocima, pravnicima, političarima kao i narodnim poslanicima. Moguće su tuče i sukobi u parlamentima širom sveta.  

Izbegavajte veće fizičke napore, odmarajte, pijte dovoljno vode, povucite se i tihujte. Osetićete stres, bes, nervozu, teskobu, paniku, ljutnju i nezadovoljstvo zbog raskida veze, braka ili nekog poslovnog ugovora ili prijateljstva. Nije dobro vreme da se počinje išta novo. Strpite se dok ne prođe ovaj stresan aspekt.

Tekst: Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije

Izvor: Magazin žena