Nakon godine velikih turbulencija, ali novih početaka na svim nivoima, ulazimo u godinu dvojke. Kada godinu 2018. raščlanimo dobijamo 2+0+1+8= 11 a potom broj 11 svedemo na jednocifreni broj i dobijamo 2. Pred nama je godina u kojoj će da dominiraju pripadnice lepšeg pola. Za broj dva vezujemo Mesec koji je simbol ženskog principa, ali i na globalnom planu tiče se naroda, mase, što može da označi veće okupljanje ljudi širom sveta, a posebno u onim zemljama u kojima su pogažena ženska prava.


U takvim konzervativnim društvima desiće se revolucije i pobuna s ciljem da se ženama omoguće jednaka prava kakva imaju muškarci. Ovo se posebno odnosi na zemlje Bliskog Istoka i Afrike. Godina u znaku broja dva doneće nam i više uticajnih žena u javnom životu, pa će na vlast doći visoko obrazovane i veoma inteligente dame koje će da se umešaju u svet politike i donošenje važnih odluka.

Dvojka je simbol plodnosti, nežnosti, saosećajnosti, majčinstva i porodice pa evo prilike da u 2018. godini svi oni kojima se do sada nije dalo da steknu krov nad glavom, reše stambeno pitanje što kroz povoljne kredite, ali i kroz nasledstvo ili pomoć bliske ženske osobe - majke, bake, tetke, rođake. Dobra je i za dobijanje potomstva - češće će se rađati devojčice, nego dečaci. Ova godina više će da donese promena ženskoj populaciji, a manji uticaj imaće na muškarce, izuzeci su oni koji su inače skloni da popuštaju ili su podložni uticaju majke, supruge, devojke, sestre ili direktorke na radnom mestu.

U 2018. godini akcenat ćemo da stavimo na milosrđe i pomoć ljudima u stanju potrebe. Više će se donosite odluke srcem, nego zdravim razumom. Naglašene su psihosomatske tegobe, psihička oboljenja i ekspanzija problema u vezi sa duševnim bolestima i porocima. Pomoć treba da tražite na svetim mestima.

Izvor: Webastrolog

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. godinu: evo šta horoskop predviđa za POSAO i NOVAC

OVAN

KARIJERA

Svi će, ali posebno muški pripadnici ovoga znaka, vrlo brzo shvatiti da im ova godina nosi više zadovoljstva. Naravno da ćete naići na periode probnih rokova i nesigurnosti ali ćete imati hrabrosti proći kroz sve to i uspećete da se istaknete. Ovnovi, ove godine očekuju nove poslovne puteve, otvaranje novih vrata i rast kroz karijeru. Komunikacija i preživljavanje u onim lošim fazama su ključ svega. Jupiter će vam pomoći da iskoristite sve veštine koje imate i da poboljšate vlastitu kreativnost. Oni od vas koji se bave zanimanjima vezanim uz umetnost, proizvodnju i prodaju u ovoj će godini dobiti vetar u leđa. Odnos s autoritetima i kolegama biće stabilniji i iskreniji. Krajem godine očekujte napredovanja i povišice.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV I BRAK: otkrijte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak u 2018. godini

FINANCIJE

Naći ćete se na putu koji vodi do finansijskog uspjeha. Biće tu i gubitaka i dugovanja ali ćete ih rešavati s lakoćom. Imaćete povećan optimizam što će vam pomoći da se što pre i što mirnije izvučete iz svake finansijske oluje. Preduzmite korake koji vode trajnoj promeni navika trošenja da biste do kraja godine rešili apsolutno sve dugove i minuse. Ne morate se odricati ničeg u potpunosti, stvar je u manjim rezovima na više polja koji će rezultirati stabilnošću. Da biste tu stabilnost osigurali i zadržali u budućnosti, ove godine morate naći način na koje će prihodi dolaziti iz više smerova. Od novembra ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim novcem.

BIK

KARIJERA

Ove će vam godine karijera biti na vrhuncu. Pokazaćete svoju prilagodljivost i svu svoju sposobnost. Budite stabilni po pitanju ambicija i ciljeva koje imate, držite ih se i vaša tvrdoglavost dovešće vas do onoga što želite. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, zato pazite na preopterećenost poslom. Savet je da se suzdržite od ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose. Ako uložite svu moć u ono što radite, godina će se pokazati kao vrlo uspešna i kroz čitav ćete period polako uživati u rezultatima svog rada.

FINANSIJE

U 2018. godini trošićete više nego ikad i pritom sebi nećete moći pomoći. Imaćete stabilan izvor prihoda, ali se rashodi nikako neće uklapati u celokupnu finansijsku sliku. Nećete moći ništa da uštedite. S vremena na vreme će se pojaviti neizbežni troškovi koji će vas zateći nespremne i upropastiti sve što ste planirali. Osigurajte se na vreme i nemojte dozvoliti da vam spoljni pritisci diktiraju načine trošenja novca. Sredina godine mnogima od vas nosi veći novčani iznos. To će bit odlično vreme za novi finansijski plan, ali i za to da se, uz relativno malo truda, rešite dugova i svih loših pozajmica. Povucite par mudrih poteza kako biste smanjili neželjene troškove. Neki pripadnici znaka godinu će završiti kupovinom nekretnine, imanja sa zemljištem ili luksuznog vozila.

BLIZANCI

KARIJERA

Ove godine kombinacija uticaja Jupitera i Saturna uticaće na dokazivanje vaše naravi, sposobnosti i namera u polju karijere.

Kliknite OVDE za nastavak godišnjeg horoskopa za posao i novac!